Сребърна вода

• 463 716
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
  • с/у ОколоМръсТното
абе тази водица, макар и сребърна много пенкилерска, бре?   Rolling Eyes

Що така, не можа да ме грабне?  Thinking

# 31
Не бях чувала,но сега ще следя темата и ще чета инфо за сребърната вода Peace

# 32
Обещах да докладвам.
Както казах, детето ми имаше 2 херпеса, които бяха станали едни такива побеляли, като гъбясали отвътре на долната устна.
Вчера мъжа ми купи спрей на Аркол. До снощи съм я пръскала 2пъти. Сутринта нямаше нищо от тях. Е, само 2 по- розови точици на мястото на херпесите. Днес я пръснах още 2 пъти за всеки случай.
Сама не можех да повярвам, че са изчезнали. Мислех да се поощипя тук- там. Ама е факт!
И на мен ми изглеждаше вчера обикновена водица като я видях за пръв път, но вече имам друго мнение.
Сега ще третирам и сина ми акнето с нея.

# 33
  • Бу-у-урга-а-ас
Ей, много се радвам, че има положителни отзиви и при други. Peace Смятам вече винаги да си имам в аптечката по едно шишенце.

# 34
Аз също съм доволна, ползвам Аркол, но за капане. Просто като попитах в аптеката за сребърна вода, това ми бяха поръчали, а аз тогава не знаех, че има разновидности. Капя я в носа на малкия и определено нещата не стават по-зле. Казаха ми, че след отваряне срока на годност е 1 мес. /в аптеката/ и затова смятам другия път, когато вземам да поръчам спрей.

# 35
  • София
И аз ще докладвам. Пробвах я върху себе си, защото се разболявах много лошо. За сведение 5часа преди това пих Макс грип и краката в гореща вода с морска сол. Ефекта от тази процедура беше за около час и половина. Добре че мъжа ми донесе тази вода. След два приема вътрешно и капане в носа до вечерта вече се чувствах много по-добре, а на сутринта нямах никакви симптоми на грип. За всеки случай взех още 1ч.л. и си капах в носа. Щом може и за бебета, ще капя и на Ани ако се разболее.

# 36

Обаче да поясня, че има разлика между "светената" вода и сребърната за която говорим, защото тук има сребърен колоид  newsm78 май така се казваше и концентрацията на среброто е много по-висока. Това е разтворено чрез йонизиране сребро.

Точно така се прави и я водят като добавка хранителна. Така поне на мен са ми казвали.
Как ме подсетихте сега със сребърната вода, ще си взема, съвсем бях изключила за нея.
Ние сме я ползвали и съм доволна.

# 37
  • Бу-у-урга-а-ас
Имам гнойна пъпка, която разчоплих. Ще я третирам и после ще докладвам как се отразява този пенкилер на акнето ми  Crazy

# 38
Определено се "зарибих" и аз и още утре отивам да купя.Ако не помогне, то поне няма и да навреди Simple Smile

# 39
  • Букурещ
А тази тема няма ли да е интересно да я видите за тази вода, знаех си, че има такава вече, но сега ми остана време да я потърся, ето за койро се интересува.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=83755.0

# 40
Лиорена,благодаря за предишната тема,която си изнамерила.
 Искам да попитам дали някой е ползвал успешно сребърната вода за облекчаване на АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ при дете/2г./.

# 41
Здравейте на всички.Досега не бях чувала за тази Сребърна вода, прочетох всичко,което сте написали.Доста интересно.Щом помага ще я пробвам и аз.Дори бих дала и на малката,която е на 2г.2м,защото и без това доста боледува.Но проблемът е,че се опитах да я купя от аптеките в Сливен,но неможах да я намеря.

# 42
Вчера я купих от една аптека в Стрелбище за 2,5 лв.

# 43
Купих си днес, и мен зарибихте  newsm78
Капнах си в носа и леко се поотпуши.
Капнах и на Калоян.
Мисля да му давам до операцията, малко да го подсиля.
Намазах си и гърба, че нещо много пъпки ми излизат напоследък.

Ако има ефект, ще споделя  Rolling Eyes

# 44
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Разписвам се да следя темата, че и на мен ми я хвалеха колеги преди 2 дни, но не вярвах... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт