Сребърна вода

• 463 767
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Да уточня, че става въпрос за 100 ml Simple Smile

А то всъщност има ли друга разфасовка  newsm78
Цяло шишенце на екс и на мен ми се вижда множко  Rolling Eyes

# 601
Да уточня, че става въпрос за 100 ml Simple Smile

А то всъщност има ли друга разфасовка  newsm78
Цяло шишенце на екс и на мен ми се вижда множко  Rolling Eyes

Има разфасовка от 500 мл.  Peace
Малкият ми син много си я обича СВ и си я търси и се е случвало да изпива по половин шишенце на ден, наистина е множко, но ако не е всеки ден се надявам да не е проблем.  Embarassed

# 602
Аз съм много доволна от сребърната вода, с профилактична цел. Всяка сутрин давам по 1 ч.л. в нея с 5-6 капки клеева тинктура + още 1 лъжичка след това ср. вода.
Доволна съм от ефекта. Като усетя че детенце леко подкашля или започват да текат сополи веднага накапвам и в нослето и пресичаме. Има ефект определено.

# 603
  • някъде другаде
До сега не съв ползвала сребърна вода , но още утре ще потърся в аптеките.

# 604
Хайде малкия пак е с конюнктивит  Cry Всяка сутрин и вечер профилактично го почиствам със сребърна вода и тампонче и пак го прихвана. Давайте идеи сега какво да го правя. Данеби тази вода на Аркол да не е качествена...аз с нея преди време се оправих, но на детето не действа Sad

# 605
  • Пловдив
и при нас не подейства с конюнктивита!купи капки ако ти дадат без рецепта-тобрин или тобрекс и капвайте и пак промивки може и с лайка!

# 606
  • На небето
За конюнктивита, при нас имаше ефект, а не бях много редовна понеже малкия беше малък и плачеше и не даваше. Но с няколко измивания с памуче имаше много бърз ефект, и повече не му е излизал. А на моя приятелка на сина и му излезе някаква подутина, нещо като топче на очето и ставаше все по голямо и по голямо, препоръчах и да пробва със сребърна вода и за около 1седмица нямаше помен от него.

# 607
:
Хайде малкия пак е с конюнктивит  Cry Всяка сутрин и вечер профилактично го почиствам със сребърна вода и тампонче и пак го прихвана. Давайте идеи сега какво да го правя. Данеби тази вода на Аркол да не е качествена...аз с нея преди време се оправих, но на детето не действа Sad
Задължително консултация с очен лекар и в никакъв случай самолечение, не е шега работа това. Peace КАто казвате "пак" , колко често се случва? Хрема има ли, да не се прехвърля от нослето?
 Може да е вирусно, може да е бактериално, може да е микотично... да не е един вид причинител само, с един вид лечение- Тобрамицин, към който, между другото, вече има  резистеност.  Naughty
Иначе и аз съвети куп мога да дам, ама не е в това въпроса...
и при нас не подейства с конюнктивита!купи капки ако ти дадат без рецепта-тобрин или тобрекс и капвайте и пак промивки може и с лайка!

Простете любопитството ми, но вие офталмолог ли сте?  :peace

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 15:41 от Зи

# 608
откъде  може да се вземе тази сребърна вода?в  аптеките  имали  я?

# 609
откъде  може да се вземе тази сребърна вода?в  аптеките  имали  я?

Да  Peace Макар че като гледам, ти си в Солун - там най-вероятно са различни производителите  Thinking Освен ако нямаш намерение да я поръчаш на някой роднина в БГ...

# 610
Той е с трета сливица и редовно през зимата е с хрема със зеленикав секрет, защото има и стафилококи. Слагам му антибиотични капки в носа, но от тях става по-зле. И откакто взех да го почиствам само с физиологичен разствор и Еуфорбиум му минава за три дни, а с антибиотика със седмици не може да му мине. Явно си е пипал и очите. През лятото имаше конюнктивит и тогава му слагах Тобрекс. Но беше с много секрет, а сега е само на едното оченце леко зачервено  и само сутрин има малко секрет. Заради това не искам га до водя на лекар още да вземе да лепне и някой ГРИП в чакалнята там.Естествено ако не се повлияе до два дни ще го заведа. Аз миналата зима три месеца бях с конюнктивит и на края със сребърна вода се оправих. Заради това сега първо с нея започвам, пък ако не мине тогава антибиотик.
Блягодаря за съветите   bouquet

# 611
Той е с трета сливица и редовно през зимата е с хрема със зеленикав секрет, защото има и стафилококи. Слагам му антибиотични капки в носа, но от тях става по-зле. И откакто взех да го почиствам само с физиологичен разствор и Еуфорбиум му минава за три дни, а с антибиотика със седмици не може да му мине. Явно си е пипал и очите. През лятото имаше конюнктивит и тогава му слагах Тобрекс. Но беше с много секрет, а сега е само на едното оченце леко зачервено  и само сутрин има малко секрет. Заради това не искам га до водя на лекар още да вземе да лепне и някой ГРИП в чакалнята там.Естествено ако не се повлияе до два дни ще го заведа. Аз миналата зима три месеца бях с конюнктивит и на края със сребърна вода се оправих. Заради това сега първо с нея започвам, пък ако не мине тогава антибиотик.
Блягодаря за съветите   bouquet

Не е нужно да пипа очите за да премине инфекцията към тях. Confused
 Капи вода и в нослето и в очичките, дано се оправите бързо само със СВ Hug

# 612
Аз досега давам на малкия по 2,3 капки всеки ден в киселото мляко! Преди няколко дни реших да си сложа няколко капки в носа, че нещо взе да ми се запушва носа, еее няма такова щипане  newsm78, супер неприятно ми стана!  ooooh! На децата ако им действа и на тях така, не знам как ще сложа на малкия в носа, като има хрема!  Tired

# 613
Аз целогодишно сутрин и вечер го почиствам с памуче със сребърна вода, ама.....
ORHIDEA , не щипе самата сребърна вода....не знам защо така се е получило. Аз в очите си я слагах и не ме е щипало.

# 614
Аз досега давам на малкия по 2,3 капки всеки ден в киселото мляко! Преди няколко дни реших да си сложа няколко капки в носа, че нещо взе да ми се запушва носа, еее няма такова щипане  newsm78, супер неприятно ми стана!  ooooh! На децата ако им действа и на тях така, не знам как ще сложа на малкия в носа, като има хрема!  Tired
Ползвала съм СВ само на Аркол, но нито на мен , нито на детето ни щипе.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт