Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 339
  • 843
  •   1
Отговори
# 210
Маце Честито! Дано този път всичко е наред до финал. Лека бременност и живо и здраво бебче.

# 211
Момичета, 29.3mIU/ml!
Не е много високо, но се надявам да се получат нещата ❤ Овулацията трябва да ми е била около понеделник 13.03.
След 2 дни ще видим какво ще излезне чхг-то 😊

Маце, честито!!

Включвам се и аз.. днес пусках пак чхг и излезна 116mIU/ml! Доста висок скок за два дни, дано всичко е наред! Heart

# 212
Еха, честито момичета! Желая лека и безпроблемна бременност. Heart

И аз се включвам с нещо много бледо розовеещо на теста от преди малко. Много бледо беше, даже не успях да го снимам… Не смея да се радвам, така че утре сутрин ще повторя с друг тест.

# 213
  • София
ааа, колко яко!
стискам палци на всички момичета с положителни тестове за безпроблемни бременности!

# 214
  • София
Мацето, MrsMih, mommy22 Честито, момичета! Лека бременност ви желая и до пухкав, прекрасен финал! Hug

# 215
Знам аз кога да хвърля едно око на темата, звездите ми го говорят!
Честито, дами! Чакаме ви в отчетната! Animal Bee Има място за всички Blush Не пускам палците, нали знаете!
Маце Flowers Hibiscus
Я аз да подметна по едно памперсче от моето прекрасно момиче, да си имате Smile Че току виж свършили скоро, с тая естествена бебешка хигиена, дето мъча тук Sweat Smile (а дано, ама надали Joy)

# 216
Маце, до финал ти желая ❤️
На всички други заветните чертички!

# 217
При мен положението още не е за “честито”, но ще видим следващите дни.
Тази сутрин мислех, че ще има по-нормална чертичка, но пак е супер невидима, с различна марка тест от вчера. Вярно, че не правя от най-чувствителните тестове на 10-11 ден след овулация, но гърдите днес не ме болят, което не знам как да го тълкувам.

# 218
mommy22, тихичко честито! 10-11 ден след О е рано за по-видима черта, та мисля, че просто супер рано си го хванала и до 2-3 дена ще се насити! Nature Star2
m-angel писа пожелание за положителен на всяка страница и дано се сбъдне! Flowers Four Leaf Clover

Инферия, грабя и аз от памперсите, че с ММ гоним яйчицето тъкмо! Sparkling Heart

# 219
  • София
ооо и аз се нареждам под памперсите докато има Grinning

Инферия, живи и здрави да сте, пък памперсите ще свършат когато му дойде времето Wink

Минавам да почерпя виртуално, че днес поумнявам Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 08:29 от shan^tall

# 220
Честит рожден ден, shantall! Да си жива и здрава, и скоро да получиш дълго чакания си подарък! Flowers Hibiscus

mommy22, и аз съм на мнение, че много рано си хванала бременността просто и има време да се насити чертата. Тихичко честито!

MrsMih, чудесно е нараснало ЧХГ!

# 221
Благодаря, момичета! Дано сте прави. Ще кажа, когато има развитие при мен.

Между другото, вие имате ли идея как бихте казали на мъжете си? Аз съм много нетърпелива, не знам дали ще издържа до датата на Ц, за да му съобщя, а още не съм измислила как.

# 222
mommy22, тихичко честито, вярвам, че ще се насити тези дни и пожелавам успех! Flowers Four Leaf Clover Аз бях купила едни обувчици пухкави и ги бях сложила в една кутия с панделка, за да ги подаря на ММ.

Inferiya, много ми е приятно, че писа тук, запазвам си едно скромно памперсче и за мен. И аз съм си представяла, че моето дете ще го почна с естествена хигиена преди време, много харесвам идеята, но докато още няма бебе Grinning, си остава в сферата на вероятностите. Като дойде обаче, специално до теб ще се допитам. Simple Smile

Shantall, Честит Рожден Ден! Бъди най-вече здрава, щастлива и обичана, а за всичко останало ти пожелавам сили да го постигнеш и търпение да го дочакаш. Flowers Rose Това ми е от любимия период за рождени дни!

MrsMih, много добре е нарастнало ЧХГ. Много късмет и занапред! Flowers Four Leaf Clover

# 223
  • София
Shantall да си жива и здрава! С теб не само адашки ми и през няколко дни рожденици сме Simple Smile

Аз изобщо не се старая как да казвам на ММ, вчера само му подадох резултата, не зацепи какво е, наложи се да обясня, като му показах теста вика е не трябва ли да са две Grin, че то беше бледа, бледа... шматка, ама то на 6ти път положителен тест, какви изненади човек да прави хахах

# 224
Shantall, честит рожден ден! Много здраве и поводи за щастие!!!! 💐💐💐
Всички, които имат две черти - вдъхвате надежда! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт