Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 040
  • 843
  •   1
Отговори
# 705
Естрофем има в складовете. Може да се поръча във всяка аптека в момента 😊

# 706
Едно момиче от групата утре ще ми прати 🙏

Естрофем има в складовете. Може да се поръча във всяка аптека в момента 😊

# 707
Момичета, живи и здрави да сте, че ме светнахте за това приложение "Premom"!

# 708
Минзухарче, как си?
За киста съм пила бял равнец, ако не се лъжа и жълт кантарион. Ако искаш потърси инфо, че да не те заблуждавам, но такива спомени имам. Отвратително горчиво е, но си правех поне 1 л и го пиех вместо вода. Обръщам внимание, че билкова отвара има максимална трайност 8 часа, ако за съответната билка няма нещо друго уточнено. Разбира се билките трябва да са махнати.

Маце, кога ти е прегледа?
Валерита, как си?
Reginasr, притеснявам се за теб. Свърза ли се с д-р Кабалан или Ридиан Неделко?
Ех, как ми липсва Тедито. Така спонтанно реших да го напиша.
Надявам се много малко от вас да са чували за нея Grinning

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 11:26 от m-angel

# 709
m-angel, аз даже я виждам, докато съм на работа 🤣

# 710
m-angelБлагодаря ти, за сега добре. Но всичко това си го изживявам емоционално. 🤗

# 711
  • София
Аз имам специално шесто чувство за Теди, та още от седмица я подозирам.

Аз съм с грип... Потънаха ми всички гемии, цяла нощ съм с температура. Сряда съм на АГ, но ми се сринаха всички надежди... Това ни беше последният опит, та подготвям се за най-лошото .... 2021ва загубихме по същия начин след боледуване , та сега ще го карам ден да мине друг да дойде...

# 712
  • София
Маце, не го отписвай, винаги има шанс и надежда! Стискам палци!

# 713
Маце, не се настройвай за най-лошия развой; напълно е възможно всичко да се окаже съвсем наред! Пожелавам ти бързо оздравяване и скоро да се разсеят притесненията ти! Силни прегръдки!

# 714
  • София, България
Успех! Стискам палци да са ти неоснователни притесненията Hug

# 715
Маце успех! Недей да бързаш с такива заключения! 🤗💜

# 716
Аз имам специално шесто чувство за Теди, та още от седмица я подозирам.

Аз съм с грип... Потънаха ми всички гемии, цяла нощ съм с температура. Сряда съм на АГ, но ми се сринаха всички надежди... Това ни беше последният опит, та подготвям се за най-лошото .... 2021ва загубихме по същия начин след боледуване , та сега ще го карам ден да мине друг да дойде...

Успех, дано всичко да е наред, мисли положително, колкото е възможно. Стискаме палци за сряда значи Simple Smile

# 717
Маце, това че веднъж развоя е бил лош не значи, че и сега ще е така. Миналата година, когато забременях и аз се разболях. Изкарах нещо за 4-5 дена, но нямаше лоши последствия. При мен нещата се объркаха на много, много по-късен етап и нямаха връзка с боледуването в началото. Няма да спираме да стискаме палци бързо да се оправяш и всичко да е наред с бременността.
Минзухарче, нормално да ги изживяваш. Ще видиш, че всичко си струва в мига, в който един ден гушнеш рожбата си.
Кактусче, това чак ми звучи страшно Joy

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 16:02 от m-angel

# 718
Маце, с теб сме, всичко ще бъде наред! Стискаме много палци в Сряда всичко да е наред, бързо и леко оздравяване! 
m-angel, благодаря ти мила, добре съм, а ти как си? Днес ми е втори ден с Фракси и още ме е яко бъз от иглите. Слава богу задържам положението с кървенето вече втори ден. Днес за последно ще пия вит. К1, но ще продължа още малко с Утрогестана. Малко продължава да ме стяга ниско долу, но си пия Нош-па и всичко е добре.
Golden Stone, прави ли нов тест да видиш дали е била изпарителна чертичка?
2402, как си, как се развиват нещата при теб?

# 719
Аз съм добре. С цистита мисля, че е овладяно положението. Навлизам в плодотворните дни и се надявам да имам овулация. Поне си имам нормалните индикации затова. Чудя се дали днес да не си взема и тестове за О.
Valerita, трябва да свикнеш с иглите. Давай без да се замисляш много.
GoldenStone, чакаме те и теб с добра новина.

Общи условия

Активация на акаунт