Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 036
  • 843
  •   1
Отговори
# 720
Да, сутринта правих и пак е там, но е супер,супер бледа не е по-различна от вчерашната, даже не се вижда на камерата. Ще тествам утре пак. Утре ми е и датата на М и не мисля,че е нормална този черта, надявам се да е изпарителна .. или поне да се насити утре.

ПС Добавям снимка,ама е вече изсъхнал и изобщо не се забелязва на нея. На живо има много бледа розовееща черта.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 11:30 от Golden stone

# 721
  • София
M-angel, ние с теб сме заедно този месец Grinning Да сме си на късмет и заедно да се похвалим с положителни тестове Wink

# 722
m-angel Благодаря, но понякога ми идва да се откажа. Толкова много да го искаме, предишната бременност стана на 6м опити а сега 2 години нищо и все препятствия, било то на някакво изследване или нещо здравослоно при мен. Кажи речи всеки месец посещавам клиниката на др Калчев вече даже ме запомниха. В същото време покрай нас си забременяват двойките. Повече ме притеснява това дали ще се пукнат с Регулона, ако ли не последната стъпка е операция. 🤦‍♀️

# 723
Golden stone, два дена подред изпарителна ми се струва съмнително, та за мен си е реална, но супер рано си я хванала. Тихичко честито и ти стискам палци чертичката да се насища! Nature Star2

Маце, стискам ти палци всичко да е наред и няма да ги пускам чак да сряда! Flowers Four Leaf Clover

^hope^, радвам се, че намери съфорумка, която може да ти помогне. Успешен трансфер! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, да ви напомня, че темата е към своя край, та да се запишете във вълшебното списъче при rave, ако още не сте. На mommy и Valerita им беше на късмет, пожелавам ви и на останалите да им се сбъдне мечтата! Nature Star2

# 724
Предния път с такива бледи черти беше ИМБ и си бях обещала, че при най-малки съмнения за Б ще пускам ЧХГ, ама съдба. Естествено,че когато пътувам и не съм близо до лаборатория ще имам черта. Наистина нямам никаква възможност до 14ти за лабораторни изследвания, а тогава е и Великден. Може и от тестовете да е, уж са 10 чувствителност, ама за пръв път ги ползвам. А съм заредена само с тази марка и един шуър чек, който няма да покаже нищо и не искам да го хабя.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 11:48 от Golden stone

# 725
Маце, не го отписвай. Пожелавам ти от сърце да имаш здраво вързопче на термин. Бързо оздравяване и скоро да се радваш на спокойна бременност.

# 726
Стоунче, както сестра ми казва, човек се надява, че когато му се случи нещо лошо, то той вече да си е минал от реда.
Вярно, изобщо няма гаранция, но шанса да си отново "късметлийка" с ИМБ е смятам по-малък. Нека чертичката се насища. Наистина рано си я хванала, така че имаш големи шансове да се похвалиш идните дни.
Fayona, благодаря, че напомни. В миналата тема и аз бях в списъка Blush

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 16:01 от m-angel

# 727
Дами, тъй като темата е към края си нека в новата тема повечето от нас да се похвалят с положителни тестове! Стискам на всяка една от вас палци! 💖

# 728
Маце, време е всичко да бъде наред, стискам палци Flowers Four Leaf Clover  Не знам дали помниш, преди доста време,  бях сънувала, че си бременна и че чакаш за ЖК, с корем си беше, другия път ще гледам да сънувам, че раждаш за по-сигурно да е Simple Smile
Дими, и аз те мисля Flowers Hibiscus

# 729
Маце Бързо да се оправяш и всичко да е наред с бебо! Мои познати си изкараха тежък ковид в ранна бременност и родиха на термин. Мисли позитивно, доколкото е възможно! Този път ще е твоя, вярвам!🙏

Golden_stone Аз също виждам много бледа чертичка, може имплантацията ти да е била по-късно. На теб разчитаме да изпратим темата с още една бременлийка! 😊

Аз се записах за следващия месец във вълшебното списъче, въпреки, че още не ми е дошло. Чакам го след 3-4 дни, но този месец заради снимката май изпуснахме дните. Утре сме на спа и се чудя дали да не направя един тест сутринта, за всеки случай, заради сауната. Въпреки, че шансове почти няма, като видя едната чертичка пак ще ми стане тъпо, ще помисля още малко..

# 730
Viki_gs, и аз съм по абсолютно същия начин - (не) чакам М след 3 дена, но все пак се записах и за следващия месец, че нямам усещането, че е станало.

# 731
Благодаря ви момичета за подкрепата, малко ми олекна и чакам с нетърпение утрешния ден, да видим дали ще има развитие.

# 732
Минзухар, стискам палци Регулон-а да помогне. Аз имах ЗФ януари месец, беше станал 5см, с регулон се смали до 1см в началото на март, та дано и при теб свърши работа и да не се стига до операция!

Маце, не го отписвай. Сигурна съм, че никак не ти е лесно да гледаш положително и да не се притесняваш, но докато не стигнеш до преглед нищо не е ясно. Наблягай на чайове с мед и лимон, парацетамол за темп и бързо да оздравяваш и да се похвалиш с добри новини след прегледа!

Valerita, бързо ще свикнеш с инжекциите, не ги мисли. Важен е крайния резултат все пак, струва си боденето.

Golden stone, дано просто си го хванала много рано и тези дни да се похвалиш с ярка чертичка!

Стискам палци и за скорошни добри новини и при всички останали.

При мен нещата не са особено добре, почваме да следим за ИМБ. В сряда стойността беше скочила до 73, днес е вече 132 и това на фона на кървене и менструални болки от сряда надвечер. Така се надявах днес да видя по-ниско ЧХГ от това в сряда, но уви. Моята лекарка никаква я няма, та си отидох да преглед при гинеколога, който ме изражда. Засега не вижда нищо нито в матката, нито извън нея, лигавицата почти се е изчистила (2,6мм). Утре пак ще правя кръвен и преглед, вторник пак и така. Още тая надежда, че може да не е извънматочна, но е все по-слаба тая надежда...

# 733
(не) чакам М след 3 дена, но все пак се записах и за следващия месец, че нямам усещането, че е станало.

Айде дано те бърка усещането Simple Smile, че имам чувство, че цяла вечност откато си в темата, на 2 години го изчислих сега, че рових кога ти е първия пост Flowers Four Leaf Clover
Много голяма част от тези 2 години съм следила темата по диагонал, но ти си много мила и внимателна с всички и си те помня от началото Animal Beetle

Ох, Дими надявах се да кажеш, че пада. От кой град си? Аз съм останала с впечатление, че е София. С добра техника ли те гледаха?

# 734
Минзухар, стискам палци Регулон-а да помогне. Аз имах ЗФ януари месец, беше станал 5см, с регулон се смали до 1см в началото на март, та дано и при теб свърши работа и да не се стига до операция!

Маце, не го отписвай. Сигурна съм, че никак не ти е лесно да гледаш положително и да не се притесняваш, но докато не стигнеш до преглед нищо не е ясно. Наблягай на чайове с мед и лимон, парацетамол за темп и бързо да оздравяваш и да се похвалиш с добри новини след прегледа!

Valerita, бързо ще свикнеш с инжекциите, не ги мисли. Важен е крайния резултат все пак, струва си боденето.

Golden stone, дано просто си го хванала много рано и тези дни да се похвалиш с ярка чертичка!

Стискам палци и за скорошни добри новини и при всички останали.

При мен нещата не са особено добре, почваме да следим за ИМБ. В сряда стойността беше скочила до 73, днес е вече 132 и това на фона на кървене и менструални болки от сряда надвечер. Така се надявах днес да видя по-ниско ЧХГ от това в сряда, но уви. Моята лекарка никаква я няма, та си отидох да преглед при гинеколога, който ме изражда. Засега не вижда нищо нито в матката, нито извън нея, лигавицата почти се е изчистила (2,6мм). Утре пак ще правя кръвен и преглед, вторник пак и така. Още тая надежда, че може да не е извънматочна, но е все по-слаба тая надежда...

Кървенето какъв цвят е, при ИМБ е много ръждиво кафяво в повечето случаи и мен ме боля кракът и бедрото от страната на която беше Б. А ЧХГ-то не е ли почти удвоено, може пък да е наред. Стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт