Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 28 997
  • 843
  •   1
Отговори
# 795
golden stone, стискам палци да продължи да се насища!

Ех, viki, съжалявам за отрицателния кръвен!

reginasr, дано скоро някой наистина разбере какъв е проблема и да ти предложи лечение!

# 796
golden stone, колко дни след овулация си? Според мен има шанс да се насити. През ден ли правиш тестовете? Ако сравняваш всеки ден с предишния може да няма разлика.

Иначе аз не съм пускала кръвен, само тестове у дома правих, които се насищаха доста добре. Болката не е толкова като при цикъл, а много неприятна тъпа болка. Просто усещам, че имам нещо в ляво, но не е остро в никакъв случай.

# 797
Днес ми е 14 или 15 ден след овулация следена с лекар, просто беше събота и неделя и не установи точния ден.
Не са в мен документите ми, помня, че имах доминантен фоликул на ден 10 - 13 мм. Всеки ден тествам, ако гледам само тези през ден има насищане, но определено са прекалено бледи чертите за закъснение.
Някой има ли опит с тези тестове Клиър Чойс?

# 798
  • София
Golden stone    бледички са ,би трябвало да се насищат повече,но все пак нямам опит с тези тестове.
Прилича ми на биохимична бременност и вероятно до няколко дни ще ти дойде,НО това че все пак този месец е имало имплантация е доста добър показател,който трябва да те мотивира,че следващия месец чертата ще е тлъста.
mommy,успех желая!
Гаденето попринцип се води добър знак,а в матката си има усещания,все пак нещо голямо се случва вътре. Ако ти е притеснено,ходи на лекар ,с колко дни закъснение си?
Вики,съжалявам!
Пълнолуние,силно стиснати палчета ❤️

# 799
Моите тестове с първата, успешна бременност, бяха така бледи няколко дена подред. Няма как да съпоставим нещата, тъй като бях след ЗЕТ. Ембриона беше петдневен. Първи тест направих на шести ден (без да броя деня на трансфера). Поне една седмица правих тестове и чертичката беше все бледа, като трябваше много човек да се загледа, за да види разликата. Най-добре си личеше като изсъхне теста.
На 14 ден след трансфер кръвния показа 600+. Така и не бях видяла ярки чертички.
Тестовете бяха някакви такива лентичка, но точно марка нямам спомен.
GoldenStone, имам добро усещане за теб. Обещавам да стискам палци следващите 8 месеца за теб и това срамежливо бебе.

# 800
Днес съм вече с 8 дни закъснение, на преглед съм в четвъртък. Не знам дали има смисъл да ходя по-рано, защото има шанс нищо да не се види. Ако е ИБ, пак няма да се види в 5 г.с,  нали?

# 801
  • София
Днес съм вече с 8 дни закъснение, на преглед съм в четвъртък. Не знам дали има смисъл да ходя по-рано, защото има шанс нищо да не се види. Ако е ИБ, пак няма да се види в 5 г.с,  нали?
Да,да,рано е още ,само в още по-голям филм ще се вкараш,ако не се види нищо.
ЧХГ тогава можеш да пуснеш,през 48 часа и ще проследиш динамиката.
Нямам опит с ИМБ честно казано.

Силно се надявам m-angel да е права,наистина не знам доколко така с уринарните тестове е показателно за развитието .

# 802
  • София
Моята ИБ не се видя в 5г.с. Ако имаш възможност пусни чхг през 48 часа.

# 803
Днес вече нямам болки, основно вечер ги усещам. Ако пак ме притесни ще отида в понеделник. ЧХГ как изглежда при ИБ?

# 804
  • София
стандартно чхг-то се удвоява на 48-72 часа, при ИБ не е така - нарастването е по-бавно

# 805

Успях да намеря друга марка тест, чертата е по-видима, но е с урина на 2 часа, и отново ми бледнее за ден -два закъснение

# 806
Стоун, чертичката за 2 часа стискане е меко казано чудесна!

# 807
  • София
Стоун, чертичката е супер! Вместо да се чудиш пусни един кръвен!

# 808
  • София
Стоун, чертичката е супер! Вместо да се чудиш пусни един кръвен!
И аз мисля,е е най-добре кръвен.
Доста оптимистична ти е чертичката ❤️

# 809
Нямам никаква възможност, защото не съм близо до лаборатория до празниците, мога на 14ти април чак. Иначе щях да съм приключила драмата вече. Имах планове, ако видя и най-бледа черта да следя с кръвен, но естествено като пътувам ще се случи така. Предвид ИМБ беше важно да следя дали се удвоявя ЧХГ правилно, ама не става.
На 18.04 имам час за преглед и се надявам да разберем.

Може ли да остана тук до тогава, защото ми донесохте много късмет до момента. Чета ви от месеци, почти година и в месеца, в който се престраших да пиша видях чертичка. Надявам се да е наред всичко.

Дали знаете лаборатория или лекар в Пловдив, които да работят в петък?  За да отида направо тогава.

Общи условия

Активация на акаунт