Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 012
  • 843
  •   1
Отговори
# 780
Viki мила, гуш Revolving Hearts
Golden_stone , някои тестове просто не са особено чувствителни, тихичко честито!

# 781
Благодаря ви момичета, успокоявам се, бе поне е по-тъмна и видима чертичката днес.
Утре ще видим как е, междувременно имам крампи все едно всеки момент ще ми дойде.

# 782
Ох, момичета, аз идвам да си измрънкам Sad Днес, след цели ДВА МЕСЕЦА прием на Акутирокс и един вирус (който уж хванах преди две седмици) пуснах ТСХ и е паднал от 4,2 на 3,6, което е незначителна разлика. Съответно трансфера и този месец се отлага. ЦРП и Левкоцити също са ми увеличени ( ЦРП 16 от 0-5) , левкоцити 12 от 3.5-10.5) Увеличиха ми дозата, а аз се притеснявам че съм алергична и не знам как ще ми се отрази. Пия и Зиртек, но той не ми помага. Ужасно е да пиеш нещо от което те сърби, но знаеш, че няма друг начин. Супер много се сдухах. Изгубих три месеца с тоя ТСХ. Имам чувството, че всичко е срещу нас. Все  нещо се случва и е срещу мен и трансфера. То поне естествено да ставаше, ама и там нищо Sad

# 783
  • Замък сред облаците
Имаш ли някое друго заболяване обострено в момента, възпалени зъби?

И аз не разбирам що не пробваш гръцките еквиваленти, като акутирокс пак е левотироксин…. Тя тая алергия ди държи организма възпален, оттам и жлезата…

# 784
Salera Може би си писала вече, но ако спреш глутена и млечните храни също ще подпомогнеш на жлезата.

Една жена ми разказа, че е правила прочистващият режим на Medical medium - а и спазва определено хранене след това. И вече от години няма нужда да взима хормон. Аз лично не съм тествала прочистващият режим, единствено започнах да пия сок от селъри. Иначе спирането на глутен и млечни е давало резултати при мен. Късмет и дано скоро се похвалиш с TSH под 1.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 20:22 от Пълнолуние

# 785
Здравейте. Предварително се извинявам за поста. Откакто пия FH PRO забелязвам, че от време на време изпражненията са тъмни към черни. Каква е причината? За първи път ми се случва това. Пила съм разни други витамини за бременни после пиехме тези за него и нея витамини за зачеване и нямах такива ефекти. Дали е опасно и дали да ги спра? Ако някой знае и има опит ще съм благодарна за мнение

# 786
Пълнолуние, стискам ти палци този фоликул да е бъдещото ви детенце и още този месец да си бременна! Flowers Four Leaf Clover

Вики, съжалявам за отрицателния тест и особено за загубената надежда от двата изпарителни теста!
Пожелавам ти следващият месец да е твоят! Nature Sparkles

Salsera, пожелавам ти следващият месец разликата в ТСХ да е по-голяма и да се похвалиш с успешен трансфер! Nature Star2

Одри, правилно си го изчислила - 2 години откакто съм в темата и още половин година от преди това. Аз обаче и наскоро казвах, че още не сме готови психически за тежкия път с процедурите, та затова се бавим още повече от обичайното. Благодаря ти много за милите думи, нямаш си на идея колко ме трогнаха.. Heart

# 787
Откакто пия FH PRO забелязвам, че от време на време изпражненията са тъмни към черни. Каква е причината? За първи път ми се случва това.

От желязото предполагам.

# 788
  • София
Жаки, аз нямам проблеми, само като увелича на 6 хапчета на ден  и едвам отлепвам. Пиеш ли нещо друго освен него?

# 789
Жаки, аз нямам проблеми, само като увелича на 6 хапчета на ден  и едвам отлепвам. Пиеш ли нещо друго освен него?

Ами не, други витамини не пия в момента. И хапчета в момента не. Видях, че има желязо в тях може и от това да е наистина. Аз взимам по 6 хапчета, не ми се спи от тях. Единственото оплакване е това. Различния цвят на фекалиите. Ти имаш ли някакви мутации свързани с витамините? Аз пуснах днес, чудя се да не би да не ги усвоявам и затова да е, но видях, че витамин Б е от тази форма подходяща за мутации. За Д не знам

# 790
  • София
не съм изследвала мутации, при мен витамин Б12 е на над горна граница 😁

# 791
Аз вече съм уж в 5 г.с и другата седмица ще ходя на преглед. Проблемът е, че имам притеснения, защото имам тъпа болка и напрежение доста често в ляво ниско долу. Днес цял ден ми се гади. Страх ме е да не би да става въпрос за извънматочна? Някой с повече опит да каже дали да не отида някъде на спешен кабинет утре?

# 792
  • Замък сред облаците
А запек имаш ли?

# 793
  • София
mommy, извинявай ако те карам да повтаряш, но пускала ли си чхг?

по принцип в начална бременност е възможно да имаш болки като при начало на цикъл. рано е за болки ако става дума за ИБ.

Както АА пита имаш ли запек? Ако да е възможно заради него да изпитваш дискомфорт.

# 794

Днес вече няма промяна, имах очаквания, че ще е доста по-наситена, но не. Вече почвам да се притеснявам, все още се надявам, че всичко ще бъде наред де. Или поне да е биохимична..

Общи условия

Активация на акаунт