Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 265
  • 843
  •   1
Отговори
# 120
m-angel, радвам се, че се чувстваш добре!

MrsMih, честито! Стискам палци за двойно ЧХГ в понеделник!

мацето , честит рожденик! Да ти е жив и здрав!

# 121
MrsMih, честито!
Мацето, честит да ти е рожденика!

Моите резултати излязоха. В референи граници са, но съм чела, че трябва да бъдат в някакво съотношение... Качвам ги, ако някой по-запознат може да сподели как са?

# 122
  • София
На кой ден от цикъла са ти пускани?

# 123
# 124
Момичета, след установенна бременност на 17.03 с кървен тест-720, и разбира се огромна радост, днес получих кървене и болка от дясната страна. Утре ще ходя на преглед, но в момента ми е много притеснено! В пета седмица съм и ми се струва късно за имплантационно кървене при положение че до сега нямах никакво зацапване- и днес направо прокървях. След трансфер на 2 петдневни съм. Трансфера беше на 07.03. Моля споделете дали сте имали подобни оплаквания и как са се развили нещата? Благодаря

# 125
  • София
Маце, да ти е жив и здрав рожденникът!

eyeswideopen, нямам опит, но стискам палци да не е нещо сериозно!

# 126
eyeswideopen, била ли си вече на преглед след положителния тест? Ако са се захванали двете, може едното да отпада и от там да е кървенето. Не съм била в такава ситуация и дано ти дадат причина за кървенето на прегледа утре! Стискам палци за добро развитие!

# 127
Не съм била на преглед. Първия беше назначен за понеделник, но отивам още утре. Предвид ЧХГ-то докторката беше сигурна, че са се захванали и двете, но не ме повика на преглед по - рано.😔 Дано всичко е наред. Вчера дълго се разхождах, днес реших да изчистя вкъщи след дълго време лежане, и в момента чувствам огромна вина че "се раздвижих".

# 128
  • София
eyeswideopen, при стойност под 1000 няма да се визуализира, затова не те е извикала на преглед. Възможно е да се е получило леко отлепяне. Лягай и не мърдай много тези дни. Но шпа 3х2, почивка и повторно чхг. Даже с чхг-то те съветвам и прогестерона да провериш. Стискам палци!

# 129
  • София
Много е ниско  LH, обсъдете го с лекар

Eyeawideopen  продължаваш ли с прогестеронов препарат? Отивай още днес/ утре почивка ако не успееш.

# 130
Много е ниско  LH, обсъдете го с лекар

Eyeawideopen  продължаваш ли с прогестеронов препарат? Отивай още днес/ утре почивка ако не успееш. Продължавам със всичко-циклогест 2*1, дуфастон 3*1, Ношпа 3*2. Обадих се на докторката по телефона и тя ми каза да отида утре сутринта, а днес да лежа. Болките са леки. Надявам се да не се получи усложнение през нощта.

# 131
m-angel ❤
Прекрасно те разбирам какво ти е! Месеци след аборта в късна седмица близки хора не смееха да ми обаждат даже, понеже започвахме заедно да плачем и се чувствах хипер мега слаба и смачкана. Нормално е! Гуш! Имам една преживяна биохимична преди дъщеря ми! Прегръщам те и те засипвам с памперси ❤🥰 Твоето чудо е там и чака подходящия момент ❤

Одри, нямах предвид коментара ти Heart
Просто след аборта миналата година, като ме погледнеха хората с един съжалителен поглед и се чувствах слаба.
Така де...
Нямам още менструация.
Успех на всички.

# 132
  • София
eyeswideopen   ,запази спокойствие и отиди утре на лекар да видите какво се случва.Ако е кафеникаво,не е толкова притеснително ,но все пак не е и за подценяване.Ти щом си ин витро сигурно пиеш прогестерон,може да глътнеш две но шпа ако не пиеш.
С момченцето ми имах кафяво зацапване ,спря за около седмица без нищо кой знае какво да пия (вит К на капки пих),дори Фраксипарина не ми спряха.
Всичко ще е наред ,не се обвинявай.

# 133
eyeswideopen   ,запази спокойствие и отиди утре на лекар да видите какво се случва.Ако е кафеникаво,не е толкова притеснително ,но все пак не е и за подценяване.Ти щом си ин витро сигурно пиеш прогестерон,може да глътнеш две но шпа ако не пиеш.
С момченцето ми имах кафяво зацапване ,спря за около седмица без нищо кой знае какво да пия (вит К на капки пих),дори Фраксипарина не ми спряха.

*Bubble* чисто от любопитство, кога започна с фракси? Аз имам няколко уж нискорискови мутации. Доц. Русев ми е писал при положителен тест да започвам, но моя АГ иска да се види плоден сак и след това ако е необходимо ще се включи терапия на база изследванията ми.
Приемам Аспирин Протект.
Малко по-нагоре писах, че днес изследвах чхг  и беше 29. Ниско, но пък к овулацията ми беше по-късна, та мисля съм хванала доста рано:)

# 134
  • София
eyeswideopen   ,запази спокойствие и отиди утре на лекар да видите какво се случва.Ако е кафеникаво,не е толкова притеснително ,но все пак не е и за подценяване.Ти щом си ин витро сигурно пиеш прогестерон,може да глътнеш две но шпа ако не пиеш.

*Bubble* чисто от любопитство, кога започна с фракси? Аз имам няколко уж нискорискови мутации. Доц. Русев ми е писал при положителен тест да започвам, но моя АГ иска да се види плоден сак и след това ако е необходимо ще се включи терапия на база изследванията ми.
Приемам Аспирин Протект.
Малко по-нагоре писах, че днес изследвах чхг  и беше 29. Ниско, но пък к овулацията ми беше по-късна, та мисля съм хванала доста рано:)
Още в деня на положителния тест започнах.
Имах и аз изписан до + тест аспирин Протект ,но ми беше тежък месец (детето хвана грип и влезнахме в болница ) и честно казано не съм пила Аспирин,не очаквах да съм бременна.Директно почнах с Фраксито.
С предната бременност пак така,тогава терапията ми беше назначена от доц.Русев и Сигридов.
От овулация до + тест АП,после на + тест правих вливка Интралипид и почнах Фраксипарин 0.4.
  Твоя АГ се притеснява сигурно да не кръвнеш,аз съм с високорискова мутация и при мен си е задължителна терапията.
След 48 часа може да пуснеш пак ЧХГ ,трябва да се удвоило.Ти раничко си хванала бременността.Със сина ми си спомням,че доцента и Сигридов искаха максимално рано да хванем бременността,за да почна инжекциите,но пак казвам,аз съм с Фактор 2 и други красоти,които утежняват ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт