Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 328
  • 843
  •   1
Отговори
# 195
Честито, Мацеее! До финал да е този път! Стискам палците и няма да ги пускам! Омитай се от темата и ти вече!

# 196
Маце, тихичко честито! Нека всичко се развива по учебник до пухкав финал! 🍀🍀🍀

# 197
  • София
Мацееее! Честито! Стискам всички палци да е до финал!

Еха! Темата става все по-хубава!

# 198
  • Бургас
Честито Маце! Много се радвам.

Най-много обожавам постовете с положителните резултати! Радвам се с всяка една от вас!

# 199
  • София
Благодаря момичета, аз не че не се радвам, но подхождам колкото е възможно рационално. Направихме с мм всичко възможно да подобрим качеството и при двамата, къде с добавки, къде с диета, та ще видим. Не пускайте палците до раждане, че при мен не е едно или две Heartpulse

# 200
Маце, честито, много се радвам за теб! Пожелавам ти всичко да върви наред по прегледите и да изкараш лека и спокойна бременност до пухкав финал! People Baby

# 201
Благодаря момичета, аз не че не се радвам, но подхождам колкото е възможно рационално. Направихме с мм всичко възможно да подобрим качеството и при двамата, къде с добавки, къде с диета, та ще видим. Не пускайте палците до раждане, че при мен не е едно или две Heartpulse
[/quote
Може ли да споделите как подобрихте качеството ? Витамини каква диета и т. Н

# 202
  • София
Джаки аз съм писала и назад, олекотена версия на Кето диета, аз съм с ИР все пак, Вит Д на бетър ю, Овабуст и пия си глюкофаж. Сега дали имало ефект те първа ще разберем, защото аз забременявам с или без добавки, при мен качеството куца.

# 203
Честито Маце! Ще стискаме палци до пухкав финал! Чудесни новини за декемврийски бебоци Heart Eyes

Момичета, според вас има ли смисъл от кръвен тест на 9 ден от Овулацията? Ще имам малко свободно време в Петък да отскоча до лаборатория, по друг повод, и се чудя дали да не пусна допълнително ЧГХ.

# 204
Маце, стискам палци и на краката даже. Успех и ще те чакаме само с добри новини.
2402, вярвам че има шанс да се е удвоил резултата.
Наистина е прекрасно, когато има положителни резултати. Пожелавам ни поне по един на страница Kissing Heart
При мен всичко се развива както се очакваше. От днес имам кървене.
Нареждам се сред чакащите за следвеликденско чудо.

# 205
Маце, 2402 тихичко честито и от мен и до щастлив финал!🙏

# 206
Маце успех до финал! Стискаме палци и на краката!

# 207
  • Замък сред облаците
Честито Маце! Ще стискаме палци до пухкав финал! Чудесни новини за декемврийски бебоци Heart Eyes

Момичета, според вас има ли смисъл от кръвен тест на 9 ден от Овулацията? Ще имам малко свободно време в Петък да отскоча до лаборатория, по друг повод, и се чудя дали да не пусна допълнително ЧГХ.

На 11 ден по-добре

# 208
Маце Какъв хубав резултат! Тихичко честито! Пожелавам ти лека бременност до термин! И да ни държиш в течение и да ни ръсиш с прашец скоро! ❤

# 209
  • София
Маце,чудесен резултат,тихичко честито!
Е това е новина ❤️
Всичко ще е наред този път.

Общи условия

Активация на акаунт