Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 381
  • 843
  •   1
Отговори
# 555
Понякога се случва да има месеци без О, мисля че е нормално веднъж годишно примерно да се случи. Аз вярвам,че ще имаш + още днес Simple Smile

Като си знам късмета при сигурно ще е по-често 😂😂

# 556
Аз с моята една тръба постоянно така се тормозих от ноември насам, дали имам овулация от коя страна е, изобщо ако е от дясно дали ще се случи овулация и все такива мисли и накрая взех решение да ходим на фоликулометрия и ми е много по-спокойно Grinning Като ми казаха, че е от ляво миналия месец и бях забравила, че правим опити. Тоя месец нямам търпение вече да идва датата за теста Grinning Мисълта ми е,че при мен фоликулометрията ми действа успокояващо за някои месеци и поне не се надявам.

# 557
Може ли мнение за вит Д на Power nаture взех го с комплект с omegalen ultra дали да пия и 2те или само д като съм с дефицит 20.47

# 558
Здравейте момичета, хайде нека е този месец на двете чертички. Искам да ви питам, дано не е много глупаво. Преди 11 години, първото ми дете стана много лесно и съм била толкова далеч от следене на овулация и т.н Сега е друго. Толкова се зарадвах, че мъжа ми се нави за второ, мислех, че хоп и ще стане, но уви вече 4 месеца. Знам, че не са чак толкова много, но аз съм на 38 години и ме обзема паника. До миналия месец след като ми свърши М, правихме всеки ден, без пропуск, но четох, че не било добре всеки ден. Този месец така се случиха нещата, че се наложи да пропуснем, точно 2-та дни преди Ову. Вчера правихме, точно на ову ден, но днес пак няма как. Сега се притеснявам, че шансовете ми драстично намаляват и този месец. Вие как процедирате? Извинявам се за глупавия въпрос.

# 559
Здравейте момичета, хайде нека е този месец на двете чертички. Искам да ви питам, дано не е много глупаво. Преди 11 години, първото ми дете стана много лесно и съм била толкова далеч от следене на овулация и т.н Сега е друго. Толкова се зарадвах, че мъжа ми се нави за второ, мислех, че хоп и ще стане, но уви вече 4 месеца. Знам, че не са чак толкова много, но аз съм на 38 години и ме обзема паника. До миналия месец след като ми свърши М, правихме всеки ден, без пропуск, но четох, че не било добре всеки ден. Този месец така се случиха нещата, че се наложи да пропуснем, точно 2-та дни преди Ову. Вчера правихме, точно на ову ден, но днес пак няма как. Сега се притеснявам, че шансовете ми драстично намаляват и този месец. Вие как процедирате? Извинявам се за глупавия въпрос.

Как си следите О, с приложение или с тестове или на лекар? Денят преди овулация е най- силен така да го нарека. И в деня на овулацията има много добри шансове за успех. Аз на ваше място, ако станат 6 месеца без успех бих отишла на лекар просто за мое успокоение.

# 560
Може ли да питам, материалът на мъжа ти трябва да има време да се възстанови и всеки ден наистина идва прекалено често, особено ако той е над 40 години. През ден ако успявате е абсолютно достатъчно. Денят на овулация и двата дена преди него са най-благоприятни, имате шанс и само с опита на деня, не го отписвай месеца и успех! Flowers Four Leaf Clover

# 561
Според мен трябва да се вземат предвид още много фактори. Например при нас, последните ми две бременности съм сигурна, че са след контакт при минала овулация. Но спермограмата на съпругът ми не е добра. Трябва освен да се пресни материала е от значение каква е преживяемостта на материала. В нашият случай не е голяма, така че при контакт ден преди овулация, шансовете ни са почти нула.
Нашият шанс е яйцеклетката да пресрещне сперматозоид.

# 562
Благодаря на всички ви за сърдечните пожелания! Flowers Hibiscus
Днес си пуснах първи кръвен:
- HCG+beta - 38.3 mUI/mL
- Прогестерон (Progesteron) - 50.9 nmol/L

Сряда ще повторя, според вас да бягам ли за утрогестан днес? Днес ми е трети ден зацапване, дори по едно време имаше и няколко капки по-ярко.
Аз по на доц. Русев предписанията пия и Аспирин, ама почвам да му се чудя дали не е от него зацапването. Тази седмица трябва да отида и на втора вливка Интралипид. Клексан не съм почнала още, пуснах си APPT и за сега е в рамки и ми се иска до последно да отлагам спрямо резултатите от Коагулация.

За момента почти нямам симптоми, само ту умирам от студ, ту от жега.Умора имах преди няколко дена + болки в гърдите, но текущо не усещам нищо по-нестандартно.

# 563
Според мен трябва да се вземат предвид още много фактори. Например при нас, последните ми две бременности съм сигурна, че са след контакт при минала овулация. Но спермограмата на съпругът ми не е добра. Трябва освен да се пресни материала е от значение каква е преживяемостта на материала. В нашият случай не е голяма, така че при контакт ден преди овулация, шансовете ни са почти нула.
Нашият шанс е яйцеклетката да пресрещне сперматозоид.

Моята Г ни съветва след М през ден или през два и вече 2 дни преди и ден след овулация всеки ден. Този месец имах доказана овулация на 25.03 , та ни съветва още от 23.03 да пробваме всеки ден. Може би си зависи от случая, аз за това попитах момичето как си следи О. Ако е с приложение естествено няма как да е сигурна кога е била точно О.

# 564
Golden stone, абсолютно съм съгласна, че зависи от случая, както и че с приложение може да се предполага само кога е овулацията. Наистина най-добре да се коментира с лекар и да се проследи месец, два овулацията.
Valerita, за съжаление не съм запозната и не мога да помогна, но искрено ти желая успех.
Аз съм една идея по-добре. Имам облекчение на оплакванията, но все едно влак ме е прегазил. Нямам търпение да се прибера от работа.

# 565
  • Замък сред облаците
Благодаря на всички ви за сърдечните пожелания! Flowers Hibiscus
Днес си пуснах първи кръвен:
- HCG+beta - 38.3 mUI/mL
- Прогестерон (Progesteron) - 50.9 nmol/L

Сряда ще повторя, според вас да бягам ли за утрогестан днес? Днес ми е трети ден зацапване, дори по едно време имаше и няколко капки по-ярко.
Аз по на доц. Русев предписанията пия и Аспирин, ама почвам да му се чудя дали не е от него зацапването. Тази седмица трябва да отида и на втора вливка Интралипид. Клексан не съм почнала още, пуснах си APPT и за сега е в рамки и ми се иска до последно да отлагам спрямо резултатите от Коагулация.

За момента почти нямам симптоми, само ту умирам от студ, ту от жега.Умора имах преди няколко дена + болки в гърдите, но текущо не усещам нищо по-нестандартно.

Аспирин не се пие при кървене. Само толкова ще коментирам на Русев нещата.

# 566
Благодаря, момичета! С лентички, но имам и специфични симптоми, по които разбирам, че съм. Дано стане, утре сутрин като се върне от работа за всеки случай пак.

# 567
АА, да вчера навързах малко точките и днес не съм вземала. За Русев като цяло мненията са на двата полюса и понякога самата аз съм объркана до колко да го слушам. Много омайващо говори, ама май си има един репертоар и си кара само по него.

# 568
  • София
.  Valerita , за тези стойности ми се струва,че ти е добре прогестерона.
Недей да си самоназначаващи нищо,все пак Аспирин взимаш ,значи имаш нужда от разреждане,а прогестерона сгъстява.Да не стане накрая обратен ефект.
Може ли да питам ,и схемата на моя доктор е през ден и после като почне да се насища чертата всеки ден.
Четири месеца не са кой знае колко много.Ако трябва и с гинеколог проследете овулацията.

Аз забременях в месеца в който бях почти 100 % сигурна,че не съм имала овулация,или ще е бил задържан фоликул.

# 569
  • Замък сред облаците
АА, да вчера навързах малко точките и днес не съм вземала. За Русев като цяло мненията са на двата полюса и понякога самата аз съм объркана до колко да го слушам. Много омайващо говори, ама май си има един репертоар и си кара само по него.

Извинявай, ако те карам да се повтаряш, но  с какви предиспозиции си че ти е изписан аспирин, клексан и вливки?

Общи условия

Активация на акаунт