Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 391
  • 843
  •   1
Отговори
# 570
Русев ми каза,че съм с тромбофилия и ми изписа аспирин протект през ден и клексан 0.4 след положителен тест.

Аз имам:
Фактор 7, 13, и Пай 1, MTHFR-677 са хетерозиготни.
MTRR-66 -хомозиготен

Калчев и Prof. I. Kremensky, MD, PhD категорично ми казаха,че тромбофилия нямам.

# 571
Здравейте ,момичета !Нашето човеченце се появи на 19 март в 35та седмица!Девойка бързачка Blush Слава богу нещата са наред!
Минавам за да върна книгата "Зачеването ".Вярвам ,че и на нас донесе късмет,забременяхуспешно 2 месеца след като Маги ми я прати!
Изпращам я на първата ,която ми пише !И пожелавам нещата да и се случат толкова бързо,колкото на нас!

# 572
Здравейте ,момичета !Нашето човеченце се появи на 19 март в 35та седмица!Девойка бързачка Blush Слава богу нещата са наред!
Минавам за да върна книгата "Зачеването ".Вярвам ,че и на нас донесе късмет,забременяхуспешно 2 месеца след като Маги ми я прати!
Изпращам я на първата ,която ми пише !И пожелавам нещата да и се случат толкова бързо,колкото на нас!
Бих била благодарна да я получа или поне да кажете от къде бих могла да я закупя

# 573
denni82, честита да ви е девойката и да расте здрава и щастлива! Heart

# 574
При мен вече има 2-3 дни закъснение и се чудя има ли смисъл да проследявам ЧХГ на този етап? Постоянно се вторачвам в наличие или липса на симптоми. При тези от вас, които са имали бременност - случвало ли ви се е да се менят симптомите в рамките на ден-два, а даже и за часове? Конкретно за гърдите питам, при мен постоянно се променят като чувствителност и размер.

# 575
АА, имам завишени НК клетки и активност, имам Хомозигот ACE, Хетеро PAI, Factor XIII, MTHFR, заедно с фосфолипидните антитела ( всичките са положителни - бета-2GPI, Анти-протромбин, Анти-кардиолипин) имаше и високи тромбиоцитно-левкоцитни агрегати, което не ми говори много . За клексана бих се посъветвала и с друг лекар, грам не ми се боде, имам леко ирационален страх от игли.

denni82, честито щастие!

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 17:16 от Valerita

# 576
Дени, честито момиченце! Да расте много здрава и щастлива! Gift Heart

# 577
  • Замък сред облаците
Заради АСЕ е аспирина, ясно. Придобитите са кофти, заради тях е НМХ. Но говори с хематолог.

Но в първите дни често АП разрехавява лигавицата и прави хематоми. Ако не се лъжа, се дава в по-късна седмица АП в тия случаи.

Кога си на АГ?

# 578
Денни, честита радост!  Да расте здрава и щастлива,  много радост да носи на всички! Бързо възстановяване на мама и незабравими мигове с принцесата! ❤️🥰💐

# 579
Мисля да отида около 12ти-13ти, когато ще се водя 5г.с, за да видим сакче дали има. Аз още се чувствам странно, сякаш не съм го приела, че се случва и докато не видя в сряда, че е удвоено ЧГХ, не съм бременна Grin

mommy Мен много ме боляха гърдите в събота, но днес няма и помен от болка.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 17:29 от Valerita

# 580
denni82, честита да ти е принцесата. Бъдете здрави и се радвайте един на друг. Yellow Heart

m-angel, Пълнолуние, пожелавам ви бързо оздравяване момичета и без повече болести, само поводи за радост. Kiss

Минзухарче, не разбрах каква криза има при теб, но ти пожелавам каквото и да е, да минава бързо. Пиши след като минеш лекаря как си. Иначе за пътуването с автобус и агенция, честно казано досега никога не са ми проверявали багаж, даже с кола като сме били по-често ми проверяват багажа, отварят багажника на колата, но с автобус и агенция никога. И все пак за твое спокойствие, може да си вземеш рецептите. Пожелавам ти прекрасно изкарване, ако е за почивка пътуването.

mommy22, както може би си чела, чувствителността в гърдите не винаги е показател за развитието на бременността и не мисля, че трябва да се тревожиш за това. При мен конкретно гърдите си ме болят почти всеки месечен цикъл и често са като измерител на прогестерона. Спадне ли чувствителността разбирам, че прогестерона е паднал и до 2 дни обикновено ми идва цикъла. Съответно и по тях познах когато загубих бременността си, защото рязко спряха да ме болят, но пак казвам индивидуално е, и те съветвам да не се вторачваш върху това. Мисля, че гърдите не са показател при бременност, ако по принцип не те болят.

# 581
  • София
denni82, честита радост!

Valerita, на този етап бих те посъветвала да не приемаш допълнително прогестерон, проследи нивата на хормоните след 48 часа, за да си сигурна че чхг нараства правилно и за аспирина вече не мога да кажа, тъй като нямам никакви познания в тази насока. Но пък стискам палци, разбира се за финал на термин!

За контактите аз съм писала и преди от 9ти ден през ден, като в дните когато сметнат, че ще е О всеки ден - това последно потвърди и Сенкова като схема, но ние рядко успяваме да я спазим.

# 582
  • Пловдив
Дени, честита радост! Да расте здрава и щастлива! ❤️

# 583
Ех, Дени, честита ви радост!!! Сякаш беше вчера 10 август, когато се похвали с положителен тест 💜 (помня, защото и моят положителен тест беше на същата дата, един-два коментара под твоя 😀 ) Много семейни радости да имате!

# 584
Ъпдейт: бях на лекар оказа се, че задържам урина не е особено приятно. Понеже не знаем, дали в момента има бременност на което не се и надявам няма как да даде силен антибиотик. Изписаха ми Зинат и Уростим форте. Утре ще пусна стерилна урина и ако не се подобря до четвъртък ще ми даде по - силен.

П. С имам чувството че цялата гняс ми се изсипва за 1 месец..... 😪

Общи условия

Активация на акаунт