Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 068
  • 843
  •   1
Отговори
# 615
Не знам дали е моята книга, защото и аз я подарих на момиче (yoanna789) от тук, което каза,  че после ще я предаде нататък. Но дори да не е тя, това е много хубава практика и вярвам, че носи късмет ❤🍀
Момичета, моя преглед мина. Доктора каза, че си имам всички шансове да забременя пак нормално, дори ако искаме може да изчакаме още с бебеправенето. Или да започнем веднага, както си решим. Ние сме решили да почнем юни/юли, та тогава ще се включа пак в редиците. Междувременно стискам палци на всички ви ❤🍀

# 616
alison, страхотни новини! Пожелавам ти като се върнеш, да не се задържаш дълго тук.

bananovolisto, при моя успешен трансфер върнахме двечки на 5ти ден без ПИД. Не сме обсъждали въобще дали да правим ПИД, защото смятам, че нямаме предпоставки.

# 617
Дени, честита рожба Purple HeartPurple HeartPurple Heart да сте здрави и щастливи цялото семейство.
Чудех се дали си раждала в болницата, в която работиш Simple Smile
Трябва да е готино това Simple Smile

Книгата нека иде при някой дето му се бави първата рожба Flowers Four Leaf Clover

За инвитрото, банановолисто, ние успяхме без ПИД, докторката искаше да правим, но по стечение на обстоятелствата ембрионите бяха замразени на 3ти ден и не искахме да ги отглеждат до 5ти и да ги замразят пак докато чакаме ПИД. Това се прие като разумен довод и не са ни настоявали.

Одри,благодаря ти за споделеното!
Знаеш ли кой grade са били?

Аз имам 2х 3bb, 1x 3ab

# 618
На трети ден ги върнахме, вече бяха 12 и 12+ клетки, нямат оценка, тя е за 5 дневните

# 619
На трети ден ги върнахме, вече бяха 12 и 12+ клетки, нямат оценка, тя е за 5 дневните

И при моя опит бяха 12 клетки ня ден 3

# 620
  • София
Нашето 3 дневно беше с 10 клетки.. А ми казаха, че е хубаво ембриончето. Sad  Нещо пак съм се отчаяла. Страх ме е от ново разочарование много.

# 621
Моите на 3ти ден бяха:
2х 8 клетки( предполагам тези са 3bb)
1х10 ( предполагам това е 3 ab)

Аз чета във ФБ групата IVF support, че има голям шанс. Тревожи ме решението да не правим ПИД, но каквото ни е писано. Така или иначе ако се наложи ще правя още рундове по стимулации и тн.
От глупав и упорит човек какво повече да се очаква😄

Благодаря ви,че споделихте🤗

# 622
Нашето 3 дневно беше с 10 клетки.. А ми казаха, че е хубаво ембриончето. Sad  Нещо пак съм се отчаяла. Страх ме е от ново разочарование много.

Нашите бяха на 3ти ден 9 и 11 клетки при замръзяването.
Но преди да ги върнат още са се делили и така са станали 12 и повече от 12 Simple Smile

# 623
  • София
Да, но е спрял развитие, уви.
При следващото инвитро с докторката си говорихме, че като правим стимулация ще има повече материал (дано, дано е така) и ще чакаме до 5ти ден. Обаче няма ли така да се изпусне момента?
Малко непозната територия. И кога се налага ЗЕТ?

# 624
Момичета, 11-12 дни от овулацията дали би отчел уринен Тест. Вторник другия са 12 дни ,но ми се иска на 11 ден да опитам.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 19:26 от Pavlina_StaraZagora

# 625
Да, но е спрял развитие, уви.
При следващото инвитро с докторката си говорихме, че като правим стимулация ще има повече материал (дано, дано е така) и ще чакаме до 5ти ден. Обаче няма ли така да се изпусне момента?
Малко непозната територия. И кога се налага ЗЕТ?
Най-добре е да се чака до 5 ден или поне така твърди статистиката, защото е стигнал до стадий бластоцист,има повече клетки, по-реална оценка на качеството може да се направи.

ЗЕТ също има по-голяма статистическа успеваемост от свеж трансфер,тъй като матката ще се е успокоила, тялото вероятно ще се възстанови от стимулацията и хормоните.
 Статистики много,но и също толкова изключения според мен.
Аз не бих правила свеж трансфер,тъй като ми е неприятно усщането вече 6 дни след пункция. Не е болка,но ми е доста неприятно.

Наде, пожелавам ти успешен следващ опит🤗

# 626
Аз съм с + резултат на О, не беше наситена тъмна линията, но я имаше. Няма да е и този нашият месец, близък роднина е много зле и надали ще стигнем до бебе правенето… Снощното ми сриване се задава с пълна пара и днес…

# 627
Pavlina, на 11-12 ден евентуално би отчел тест, но само ако е с по-висока чувствителност от 10 UI/L. И дори тогава пак е хубаво да си имаш едно на ум, че няма да е категорично.

Сега като ви чета се самоубеждавам, че моят неуспешен трансфер май си е бил заради качеството на ембриона. Моите ембриончета на 3-ти ден бяха с 5 и 7 клетки. На 5-ти ден едното вече беше спряло развитие, другото продължи, но едва на 6-ти ден стана балстоцист с качество 4BB. И сега моята лекарка иска да правим биопсия с идеята да видим дали в матката е проблема, но аз при това което ви писах си мисля, че по-скоро ембрионът е бил.

Sisi, надявам се всичко да се оправи с твоя близък, а пък вече вие ще прецените как се чувствате и дали сте в настроение за бебеправене. Все пак пожелавам успех.

# 628
Pavlina, на 11-12 ден евентуално би отчел тест, но само ако е с по-висока чувствителност от 10 UI/L. И дори тогава пак е хубаво да си имаш едно на ум, че няма да е категорично.

Сега като ви чета се самоубеждавам, че моят неуспешен трансфер май си е бил заради качеството на ембриона. Моите ембриончета на 3-ти ден бяха с 5 и 7 клетки. На 5-ти ден едното вече беше спряло развитие, другото продължи, но едва на 6-ти ден стана балстоцист с качество 4BB. И сега моята лекарка иска да правим биопсия с идеята да видим дали в матката е проблема, но аз при това което ви писах си мисля, че по-скоро ембрионът е бил.

Sisi, надявам се всичко да се оправи с твоя близък, а пък вече вие ще прецените как се чувствате и дали сте в настроение за бебеправене. Все пак пожелавам успех.

И моят замразен е на шести ден, но докторката каза, че все пак си е балстоцист. И след биопсия този месец иска да го върнем другия

# 629
Jakito999999, така е, все пак си е бластоцист и ти пожелавам да бъде твоето късметче. Аз прерових целия форум да намеря мами с успешен трансфер с бластоцист на 6 ден и истината е, че имаше няколко такива случаи, та шанс винаги има. Просто в моя случай не е било писано и в момента съм на етап в който анализирам защо и след като претегля информацията която имам си мисля, че проблемът е бил в ембриона. Лекарката ми намекна, че щом е нямало имплантация проблемът е по-скоро в матката, но аз някак все още не искам да повярвам, че е така.

Общи условия

Активация на акаунт