Пролет идва вече, и с нея носи на всяка по едно мъничко човече. ~бебеправене 413~

• 29 065
  • 843
  •   1
Отговори
# 660
Да, омръзна ми всеки месец едно и също и накрая нищо. Нещо трябва да се промени.

# 661
  • София
Извинете ме, че така се намесвам, но като прочетох, че било писано се сетих за една приятелка. Прави изследвания, вижда ХУ хромозоми, т.е момче. Казва на баба си, че чака момче, а баба ѝ каза: “Много пък знаеш! Това е Божа работа” Joy

# 662
Салсера, може липсата на желание да е индикация за някой не тамън хормон, не е задължително, но може да се провери.

# 663
  • Замък сред облаците
Да добавя и към това, което Одри е отбелязала - на мен такава липса на желание ми се е случвала от прекалена фиксация “сега трябва да правим секс”.

# 664
  • София, България
То не е много за хвалене, ама ние пък добре че трябва да гоним график, та да ни дойде желанието. Малко се получава - апетитът идва с яденето. Animal See No Evil

# 665
Аз пия, може да звучи неправилно, но едно бързо уиски, много добре ме отпуска и успокоява нервите. А понякога просто като наближи овулацията ми се появава вълчи апетит за обичане, общо взето всеки месец е различно.

# 666
Моето либидо често е под нулата. Не знам мъжа ми как ме издържа. Но при мен знам, че всичко е от психиката. Толкова много напрежение и стрес има постоянно в мен, че рядко успявам да "изключа" и просто да се насладя на това, което правим. Даже почнах да си мисля, че ми трябва и сексолог, освен психолог.

pavlina/red rose, не искам да прозвучи като заяждане, но както и АА написа при някой от нас не е толкова лесно да стане на самотек. Със спермограмата на мъжа ми и моята овулация, която я се случи на 3-4 месеца, я не, шансовете ни за нормално забременяване са нищожни. Какво остава ако не следя нищо, когато опитваме класически... Знам, че неслучайно тази тема е в раздел "искам бебе", а не "проблемно забременяване" и се радвам искрено и за момичетата, при които се получава бързо и лесно. Обаче нека не забравяме, че тук има (и то немалко) хора, при които е наистина борба за дете. Не обичам да влизам в полемики, ама това изказване за мен е равносилно на "спри да го мислиш и ще стане", а аз мразя да го чувам.

И за да завърша позитивно, valerita, чудесна стойност. Чакам те да се похвалиш после със сакче/сърчице!

# 667
Относно желанието при мен е доста по-високо от на ММ… ама съдба какво да се прави 😂 така мога да се отпусна или да се разсея… абе почти винаги ще ме успокои, дори главоболие ми е минавало след секс. Болки по време на О съм имала, рядко, но отново са минавали с малко глезене в леглото 🤷🏼 може и да съм повредена, знам ли?!

Това за “самотек” е нелепо, дори не искам да го коментирам повече 🤦🏻

Има ли проблем да се сменя неофолик мета, пих на една фирма, но днес ми дадоха на друга и се чудя утре дали да го пия?

Valerita, много се радвам! Чакаме те само с хубави новини!

# 668
  • София
Да добавя и към това, което Одри е отбелязала - на мен такава липса на желание ми се е случвала от прекалена фиксация “сега трябва да правим секс”.
Именно ,затова и писах,че трябва някак си да се опитаме да си го разчупим.
Ми аз след спонтанния аборт в петия месец като дойдеше време за овулация и ми се плачеше,много ми беше криво,ама мноооого!!!Правех секс през сълзи.
През другото време си бях добре,но по време на овулация много ме тресеше нервата.
А правех и вливки тогава и трябваше да я следя ,и ранни тестове правих за бременност,че пак терапия трябваше да почвам и вливка ...
Сега за щастие по-спокойно го карам,но тогава се измъчих и фиксирах зверски.
 И бебето стана в месеца в който бяхме решили да пропуснем (терминът ми съвпадна с неуспешната ).

# 669
Аз също имам месеци в които ми се иска повече от на ММ😂, даже веднъж бяхме в баба му на гости и представете си как бях нервна че нямаме възможност, че изпускаме месеца и тн. 😂Сууупер нервна бях, и само ми каза когато си в овулация 2 път да пътуваме някъде у роднини няма да се навия. 😂🤣

# 670
  • Замък сред облаците
Сиси, не е проблем да го смениш, само гледай да е хубав формата - фолат/метафолат вместо обикновена ФК най-добре.

# 671
Хаха, Минзухарче, рзвесели ме, и аз съм така, около овулация такова либидо имам, че направо не мога да работя, да спя, нищо да правя докато не получа това което искам. Smile За съжаление пък през другото време въобще мога и без, правим и тогава де, ама усещанията ми не са същите и малко си се дразня на организма за това. Между другото се надявам, вече да си по-добре. Simple Smile

salsera, и аз съм имала месеци в които не ми се прави, даже имам една неприятна случка, ама ще ви я спестя, та с ММ сме си казали, че просто нищо не е на всяка цена и самата мисъл, че трябва да е насила този акт ме ужасява. За мен детето е акт и резултат от духовна любов и момент на щастие. Ако е инцидентно не го мисли сега, ако трябва пропуснете, но ако забелязваш, че се случва месеци подред, си мисля, че може да е хормонално както споменаха момичетата по-назад. 

Ох, Karadzhova88 как ми се пийва и на мен едно коктейлчеее. И мен добре ми се отразява на тази част! Ама пусто бебеправене, алкохола сме го изключили вече от две години с ММ. Пием само по голямо изключение на някой празник.

joisi.stan, не се притеснявай за температурата. Наскоро имах същия казус и момичетата тук ме бяха успокоили, че не се влияе чак толкова. Не мога все още да кажа от личен опит дали е наистина така, но и без това друго не може да се направи, най-важно е да са ни живи и здрави мъжете.

Valerita, много хубава новина, бъдете здрави и успех!

# 672
Благодаря ви, прекрасници! Heart

И на мен кекса по график ми беше анти-секси, ама какво да правиш.. а попринцип съм доста сексуален човек, докато моя приятел не толкова и понякога е било и с уговорки. За да го направя по-весело, се бях заредила с много комплекти секси бельо от Шийн Animal Speak No Evil

При мен зацапването тази вечер се засили доста, заедно с тъпа болка ниско долу, нещо не ми се рискува, след известен рев вкъщи и обаждане на АГ, взех утрогестан и нош-па.

# 673
Сиси кат, все едно аз съм писала твоя коментар 🤣 аз също съм по-сексуалната
/основно около овулацията/ и лекувам главоболие с кекс 😁 дори по време на стимулациите имам желание, но сме много внимателни.
Валерита, честито и лека бременност 🍀 Всичко ще е наред 😊

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 21:06 от Kactus

# 674
Привет загорели и не толкова момичета!
Самотек,самотек или пък секс по график и пак божа работа
Нега Господ да ни благослови та да си кмаме рожбички
Аз например през декември докато бях на фоликометрия и гинеколожката със сигурност видя мн фолукили вс беше ок да се случат нещата, ние се счупихме от секс същата вечер когато беше пика, всичко спазихме и дори бях сигурна,че е станало и започнахме да се шегувяме че скоро започват вълнуващите дни. Ми кво отивам и аг ми вика ами не е станало
Бях мн сдухана признавам си! Оттогава сякаш вече като видя лентичката овулация ки се скапва либидото и без значение дали ще съм в О или не аз вече предварително съм изгубила желание и всичко става някак със зор
Аз междувпрочем утре отново съм на Ямр на тазобедрени стави, щото обиколих сумати лекари и болката която имам не съответства на това което мислим че е
Проверявам ставите и се Надявам да е най малкото зло,щото имам някаква киста на дясна тазобедрена установена с ренген, ще я видим каква е,дано не е нещо страшно. Ако и тук няма проблем остава ямр на тазови органи и много,много съм се стреснала
Не съм писала скоро но днес стават точни 2 седмици откакто не съм ставала от леглото. Болките са ужасни! Стискайте ми палци момичета
И ви благодаря, че сте тук и ми давате поводи за радост с положителни тестове,други с подкрепа и общо взето всяка с неволите си

Общи условия

Активация на акаунт