Нова година вече дойде, евробебчета ще донесе! (01.01.2007-07.01.2007)

• 9 132
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро, момичета!
Тъй като имам рожден ден, исках да ви почерпя с торта и кафенце, но не знам как  Flushed
   newsm38 Надявам се, че ще ми простите  Simple Smile
cherry spa тихичко честито, желая ти всичко да е наред!
Хайде дами, подарете ми много добри новини днес  Hug

# 136
добро утро момичета как сте днес гледам нещо май кафенце няма някой още си поспива аа  Goldie тие камъни бяха в твоята градина  Mr. Green честито отново на всички нови мами много щастие ви желая и дано всички скоро да им правим компания в отчетни Praynig  bouquet
аз за тоя месец се отписвам че сега се лакуваме аз де а пак за другия още не се знае ама дано не изпуснем и него че вече ще беснея много Close
хубав ден ви желая на всички радвайте се на слънчо Crazy  bouquet
 :hug  bouquet Hug Hug Hug  bouquet

а така и рожденничка си имаме  честито мила и дано си подариш най прекрасния подарък в най скоро време  bouquet

10                                                            11                  12                                                 
91.rosist                                           101.dona mam4e                        111.Stre4ko                   
92.Wynche                                        102.АНДРЕАНА (myki)                 112.Tiff
93.donsyy                                         103.Меглена (Meghan)               113.GERA
94.Джувка                                        104.reni 7705                              114.Jujka
95.Letisiq                                          106.eli_dm                                   115.Клара
96.hana1                                          107.Яна                                      116.bin
97.Stephanie                                    108. БУБОН-2                              117.Крокодил
98.wwesie,                                        109.Crying Game                         118.Marianads
99.Аngela                                         110.елхичка                                119.dess76
100.New Valia

13                                                14                                    15
120.munka77                              131.Валката                  142.babylove
121.Stefito_17                             132.konstans                 143.mackomacko
122.Meqita                                  133.rose_madder           144.nadiq
123.Desi_85                                134.dunaika                   145.ellia_1
124.Iliana                                    135.Tiarra                      146.anna_m
125.mimsat                                  136.mimiksim                 147.St.Anger
126.Valenta70                             137.miriq
127.marisasav                             138.mariabutti
128.sandcastle                            139.mileta
129.Enti                                       140.Hellche
130.Херелина                             141.kali

1000-147=853

# 137
  • Бургас
Тумбалина честит рожден ден, да си жива, здрава и мнооооого щастлива (  EFP )   bigdance2 nbirthday

# 138
thumbalina ЧРД! здраве, щастие, късмет, много любов и в най-скоро време да си имаш здраво и сладко бебче   bouquet

Момичета,сега говорим със зълва ми и те ще започват бебеправене тия дни,и търсих в библиотеката таблицата с изчисляването пола на бебето и немога да я намеря.Ще ми помогнете ли
тази където според възрастта на майката и месеца на зачеване се определя пола:)
Благодаря Ви предварително!
аз имам тази изпратил, вече не помня от къде я имам, дано свърши работа

за да се вижда по-добре , могада ти я пратя на мейл , ако искаш  Wink

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И НЕКА ДОБРИТЕ НОВИНИ ДА ВАЛЯТ!!!  newsm51

# 139
аз искам  Mr. Greenда ми я пратиш Crazy

# 140
  • София
thumbalina, честит рожден ден! Най-хубави пожелания и сбъднати мечти!   bouquet

# 141
Добро утро, момичета  Hug
Днес няма ли кафе, къде е Goldie?
thumbalina ЧРД! Много усмивки и добро настроение, нека всеки ден да ти е празник!
Може ли малко разяснение по табличката - какво означават + и -  newsm78

# 142
thumbalina, Честит рожден ден!  bouquet  ura  bigdance2
Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и  EFP newsm30
Правих снощи тест и беше  EFN, значи е нещо може би от лекарствата или незнам....тази лекарка не ми вдъхв доверие Cry Ще отида пак при нея, само да защото обещах като приключа с хапчетата да отида, а след това при друга, за друго мнение....продължава да ме боли след всичките лекарства, значи нищо не прави #Crazy

# 143
Може ли малко разяснение по табличката - какво означават + и -  newsm78
ами то много не вижда така както съм я пуснала doh
"- "е момиче "+" е момче...хич не ми харесва така с тези обозначения, но...така са я направили хората, аз си я промених в ексел с други означения, но е файл и не знам как да го пусна тук, освен на мейл  newsm78
ro6ko_ , не знам къде да ти я пратя  Rolling Eyes

# 144
thumbalina,Честит Рожден Ден ти желая от сърце!!! Hug Hug

А това ти го пращам като подарък  да пристигне
след девет месеца Grinning Grinning Grinning

# 145
Благодаря  Hug, аз си помислих, че е обратното  Wink, веднага ще я предпратя на 2 приятелки и двете са бременни и искат момичета, ще се зарадват   bouquet

# 146
Честито на St.Anger и cherry_spa!!!
А намерих един календар с фазите на луната и сега като се замислям май см се объркатла -1-вия път ми дойде на 07.октомври, а врория - на 05. Ноември -т.е. точно  по пълнолуние http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.941.html. Този месец пълнолунието беше вчера, при мен -нищо. Обнадеждаващо!
Бягам, че малката успя отвори лака ми за нокти на светлия килим +1000 други бели...

# 147

Хайде момичета, време е за капучино  Hug
Черпя с капучино благодарение на MarinaMarina   bouquet   bouquet    bouquet

# 148
Честита Нова Година и от мен с закаснение мили момичет.Желая на всички мечтите им да се сбъднат,много здраве,любов и незабравими мигове през тази година и естественно колкото може повече EFP preggo  ylinfant
На всички вече видяли EFPЧестито и бъдете много щастливи и красиви бременни  bouquet Hug

# 149
Честито на новите бременлийки!

http://rozali.com/pregnancy.php?l=a&p=31 тук я има табличчката, ако искате я погледнете!

Общи условия

Активация на акаунт