Нова година вече дойде, евробебчета ще донесе! (01.01.2007-07.01.2007)

• 9 132
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Преди да ми дойде правих 2 и бяха отрицателни.....

# 121
  • София
Честито на новите бременлиики:)много се радвам,лека и безпроблемна бременност!

Честито и на рожденничките днес,весел празник!

Благодаря ви за отговорите момичета,относно тестовете,ама много малък ми се вижда тоя процент от 30....Sad

# 122
кукла, пак заповядай  Hug

Марина, мерси за десерта, аз май цял месец трябва да карам на плодове, за да сваля излишните килограми
 Grinning

Да кажа и аз за моя скромен опит от тестовете за овулация. Сlear ovu test ми показаха две чертички, но втората не можа да стане еднаква по цвят с контролната, след което напълно изчезна. Тогава си отбелязах овулацията.

Mirig, честита точица - да се превърне в най-сладкото бебче!

St.Anger ЧЕСТИТО! Много лека и щастлива бременност ти желая!

На всички нечакащи - стискам ви палци!

слънчогледче, не унивай, не всичко е математика. Правете любов, а не бебе и ще стане! (Макар че понякога и аз се вманиачавам и ми е трудно да го спазвам)  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 18:33 от sunlight

# 123
  • София
sunlight благодаря ти за съвета:)И аз се опитвам дас е водя от тази максима:)
Момичета,сега говорим със зълва ми и те ще започват бебеправене тия дни,и търсих в библиотеката таблицата с изчисляването пола на бебето и немога да я намеря.Ще ми помогнете ли
тази където според възрастта на майката и месеца на зачеване се определя пола:)

Благодаря Ви предварително!

# 124
  • Бургас
Хайде, пак съм тук Party
slan4ogled, не искам да звучи обезкуражаващо - месеци наред положителни тестове за ову, кекс по график, перфектна графика след това и бебе няма Sad, когато е писано ще стане, не го превръщай в математическа формула Praynig

# 125
Добрутро  Mr. Green. Снощи до 8 бях на работа  smile3507 - с този график добре че овуто се пада уикенда от време на време, че иначе не знам какво щяхме да правим.

StAnger, честито   bouquet. Лека и безпроблемна бременност и едно хубава девичка ти пожелавам  Mr. Green

Берина, честит рожден ден  newsm59. Дано догодина да го посрещнете в разширен състав  Peace

Абе момичета, забелязали ли сте идиотските теми, които има напоследък? Мога ли да пия, пуша и взимам наркотици и да не навредя на бебето  newsm78. Ама някои хора съвсем не мислят  #Cussing out

# 126
StAnger, тихичко честито ,а кото ходиш на лекар и всичко е наред по-шумно ще те изпратим в отчетените   bouquet
Честито и на Mirig лека и безпроблемна   bouquet
Juturna ами явно тези сега се замислят и искат да им помогнеме ,ама те първо трябва да си помогнат! newsm78

# 127
Здравейте и от мен, прибрах се само да си напудря носа Crazy и отивам да празнувам.Но първо исках да ви хвърля едно око.Много,много ви благодаря на всички и дано вашите пожелания ви се върнат тъпкано.  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на новите мами.
Видях че сте писали за тестовете за овулация клиър ову- и аз ползвам същите и си отчитат много добре поне при мен.
Хайде аз отивам да се вихря и ви пожелавам приятна вечер. Hug Hug Hug

# 128
berina приятна вечер ,да си изкарате незабравимо   bouquet

# 129
момичета много благодарности от мен и от самия рожденик.лично седна да си прочете пожеланията и каза че това било много мило и че за пъри път толкова много жени му четитят рождения ден Joy
аз чакам гости така че ви казвам набързо едно наздраве и бягам cheers Drunk

# 130
Привет и от мен,мили момичета!Мушмороче-Честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав и много да те радва.Мiriq-Честита точица,нека всичко да е наред.st.Anger-тихичко Честито и на теб.Лека и безпроблемна бременност и само положителни емоции.Берина-Честит рожден ден.Пожелавам ти закъснял подарък с две чертички.А относно засичането на овулацията-ние я засякохме с фоликулметрия и резултата е в подписа ми.Така,че и от един два пъти кекс в месеца в точното време може да стане бебо.

# 131
  • София
Miriq, St Anger, честитя ви тихо и ви пожелавам всичко да е наред!  Hug
Milenna21, направи си още един тест за всеки случай. На мен ми се е случвало подобно нещо два пъти, ходих на лекар и всичко беше наред. Надявам се, че и при теб няма проблем.
Juturina, разни хора, разни идеали. Мен дори ме е страх да произнеса думата наркотици... Явно ние живеем в друга среда и сме възпитавани различно. Но е похвално че поне питат, т.е. замислят се по въпроса.  newsm73

# 132
добър вечер и от мен!Ама сте писали днес толкова много не мога да насмогна да прочета всичко, много ми е мило и хубаво тук чуствам се толкова добре все едно сте около мен и не ми е толкова скучно тук на работа Laughing.
Бързам да хвана последния момент и да честитя на Берина, миличка много щастие и кекс с положителен резултат в най-скоро време!
Мушмороче на твоето съкровище рожденниче също ЧРД много здраве и в най-скоро време да е най-щастливия бъдещ татко!!!
Добре дошли на новите момичета, както повечето момичета тук и аз ви пожелавам скоро да се преместите в отчетни!!
Miriq честита ти точица, да ти пораства смела и да стане едно прекрасно здраво бебче!!!
St.Anger тихичко браво за добре свършената работа и скоро всички дружно да ти изкрещим един заслужен поздрав!!!
Диме и аз като теб въобще не искам да мисля за симптоми ама постоянно се самоконтролирам, това е някаква лудост на чакането, ужасно е ама не мога да се спра.
Кукла и thumbalina и аз съм от (не)чакащите ама и на мен ми е толкова ПМС, нещо ме боли долу коремчето и гърдите, а така не ми се искат тея признаци да са ПМС, днес ми е 3-ти ден закъснение и направих тестче сутринта излезе една ама много бледа чертичка все пак я има и така се надявам силно силно само да не стане като предния път две чертички с кръв и аборт след това - страшно ми е ама стискам зъби и чакам и гледам да мисля позитивно.
Миленна21 стискам ти палци всичко да е наред при теб мила....
Относно ову тестовете и на мен ми отчитаха странно и аз като сладка мама "просто реших, че ще гледам двете чертички да са еднакви по цвят, независимо дали са бледи или наситени.   Пък дано да стане".
Леле ама поста ми стана километричен дано не съм ви досадила но ми се искаше да отговоря на всички ви - да наваксам, дано не ми се сърдите  Blush bouquet

# 133
  • E-CLM & CH-VD
cherry_spa, май трябва да ти честитим и на теб тихичко   bouquet
Miriq, и на теб, за точицата, да порасне и да стане едно хубаво  baby_neutral
mu6morok, кажи на скъпия, че като се похвалиш с положителното тестче, още повече жени ще му честитят  hahaha (след като честитят на теб, разбира се)
milenna21, може ли това да е последица от хапчетата, които пиеше миналия месец? Жалко, че ще трябва да чакаш до 8, за да разбереш какво е било....
Goldie, ти къде се изгуби напоследък??? newsm78
slan4ogled, с риск да те разочаровам, точно 25% е шанса на една двойка без проблеми, да си "направи" бебе. Някъде го имаше като диаграма, ще потърся точно къде отиваха останалите 75 %  newsm78

# 134
Добро утро, чакащи, Нечакащи, мечтаещи и бъдещи мами.
  food010 
St.Anger , ЧЕСТИТО - успешна и вълнуваща бременност ти желая.
 pregnantcherry_spa, стискаме палци, мила. Всичко ще бъде наред.
На останалите да кажа, че трябва мноооого търпение. Не мога да повярвам, че аз точно го казвам, но това бързане не помага, само ни пълни главиците с глупости. Живейте си живота и той сам ще се подреди. Успех на всички.
_Vess_ - рано или късно /по-добре рано/ и ние ще попаднем в тези 25%, а другите 75 % са в отчетни, ако ще ги търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт