Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 750
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
Не ми е показвал самите разговори, а това, с колко жени си е писал. Като обясни коя, какво е търсела, съвсем на кратко. Направи резюме един вид. И те не са чак толкова много, може би 4-5, с които са си разменили по 4-5 съобщения.

# 256
Ако това беше нормален мъж, еле пък разведен щеше да ги оправя всичките без много да се обажда. И всичките щяха да са доволни, а той щеше да бъде много по-голям кавалер.
Намерил е една леко объркана и твърде, твърде търпелива и се е впил с глупостите си.

Всигни нивото, че това става вече много долнопробно.

# 257
Нито е оборотен, нито е започнал да я харесва. Понеже няма други шарани и усеща, че само тя му е вързала си я пази за резерва. Кой зрял и свободен човек говори по този начин? “Ама да не бутнем нещо, харесвам те, ама не чак толкоз че да съм сигурен, пиша си и с други ама за малко, така че не си тръгвай още”

# 258
Не изпълнява дълга пред обществото и жените, да изчезва.

# 259
Наистина ми е странно държанието му. Такива работи се пляскат само на приятели - с коя си пишеш, пък коя кво искала, все едно те има за приятелче. От друга страна казва, че те харесва. Ами както ти казаха, продължавай да влизаш в сайтовете и ходи на срещи с други, може пък внезапно да му прищтрака нещо. Този номер наистина работи, особено когато не е номер, а наистина те грабне друг.

# 260
По каква причина ще си даваме този зор за точно този "красавец". Голямо внимание, голямо нещо. Просто да се намери един грамотен и ориентиран пич и да се започва да се консумира.
Само се гледа да не е морално деградирал.

# 261
Не ми е показвал самите разговори, а това, с колко жени си е писал. Като обясни коя, какво е търсела, съвсем на кратко. Направи резюме един вид. И те не са чак толкова много, може би 4-5, с които са си разменили по 4-5 съобщения.
Не са толкова много? 😂😂😂
Жива да не бях.
Този изобщо не те харесва, или е ужасно прост.

# 262
Не че нещо, ама за онлайн запознанства хич не са много, а пък тези с разменени по 4-5 съобщения изобщо не се броят. Аз като се запознавах с моята си пишех с още поне 4 редовно, без да броим приятелките ми на живо. Ама и през ум не ми е минавало да давам отчет с колко си пиша, тва вече е глупаво.

# 263
Тя ако те харесва ще си представя батални сцени с 50, ти като кажеш 5 си се самопрецакал.

# 264
А на бас, че тоя не го вдига.
За това си вдига акциите в собствените очи.
Ако го вдигаше, щеше да ви оправя всичките 5-6, вместо да се хвали и да вика по-полека.

# 265
Абсолютно! Както си пият бирата, ципа надолу, полата нагоре и след три минути продължават да си пият.

# 266
Писал си е с разни други жени, показвал ми е дори, но те търсели друг вид отношения.

Обаче, ако са търсили правилният вид отношения, тогава какво? На него му се искало, но те търсили различни неща... аз така го разбирам това изказване.

# 267
Ми те са търсели секс, връзка, пък той като не може...сигурно се е развел заради импотентност

# 268
Значи тука можете да си пишете каквото и да е, но в реалността именно т.нар. "вървежни" мъже ви привличат вниманието, винаги е била така и винаги ще бъде така. Sunglasses

вървежните не изпитват нужда да се показват, колко са вървежни Grinning
Те от само себе си са толкова харизматични, че нямат нужда от реклама

# 269
Баси, точно тва е тъпо да си казваш- пиша си с няколко. Друго си е да те виждат с тази или онази просто приятелка. Или на среща с една, после с друга, след седмица с трета и така. Който си е вървежен наистина няма много нужда да се самоизтъква.

Общи условия

Активация на акаунт