Смесени сигнали = лоша прогноза?

• 13 750
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
  • SF
Не ми е показвал самите разговори, а това, с колко жени си е писал. Като обясни коя, какво е търсела, съвсем на кратко. Направи резюме един вид. И те не са чак толкова много, може би 4-5, с които са си разменили по 4-5 съобщения.

Беше ли ти интересно? Беше ли ти полезно това показно? Стана ли ти приятно? Как ползваш тази информация?
Ти скролна ли твоите чатове?
Общувайте, както искате и както можете. Като не е прочел една книга или не е изгледал един качествен филм, ще те занимава с това коя жена какво иска. Сякаш ще се жениш за тях и трябва да си наясно.

Много мъже обичат да започват свалката с въпроса "С колко мъже си била?"
Той, естествено, е бил със 100 жени.

# 271
Кой мъже пък започват свалки с подобни въпроси, чак пък толкоз много и то Flushed девствените комплексари дето не знаят как да общуват с жени, може би...
Никой никога не си е позволявал да ме пита подобни неща.

# 272
  • SF
Кой мъже пък започват свалки с подобни въпроси, чак пък толкоз много и то Flushed девствените комплексари дето не знаят как да общуват с жени, може би...

Е, определено не са хора с интелект и такт.

# 273
Понякога ме учудва в този форум, колко точно можете да налучите някои факти. Човека наистина се оказа с проблемна потенция (не знам от опитване де). Той си намери някаква стара позната, която му стана приятелка.... дето май направо тя си го оплете, ама нали е по-хубава, по-слаба, по-дългокрака и т.н. от мен, както и да е. Всъщност аз в един момент наистина бях развила някакви по-специални симпатии към него, съвсем за кратко обаче, просто защото ме водеше нещо друго. Ние иначе си пишем с него, наистина разговорите ни са добри, смислени, друг път забавни, имаме си общи теми, както казах. Той на моменти ме има за "мъжка" приятелка, та изпада в някакви подробности... дето не знам. Като това, че има проблем с авера си... Просто споделя лесно с мен, хем има приятели, но само на мен ми имал доверие, сигурно защото не познавам никой от другите.

Дано не чете във форума, че като нищо ще се разпознае вече...

# 274
Ще си дам мнението по първоначалната тема. От край време съм на манталитета, че ако има смесени сигнали, то мъжът просто няма интерес, или достатъчно интерес, или не е на този етап в живота си. Мъжете, които са ми давали т.нар. смесени сигнали през годините :
1) просто си седяха ергени с години, защото имаха други цели в живота в този момент (кариерни обикновено).. някои после си хванаха сериозни приятелки, когато явно почувстваха момента за правилен.
2) заминаха да живеят в друга държава малко след това, разбираемо не са искали нищо сериозно

Ако някой мъж изглежда ужасно самоуверен по принцип, не се заблуждавам, че просто го е срам да ме покани точно мен на среща (според мен аз не съм нищо особено, обикновено момиче, не съм топ модел, не съм грозна.. разбирате ме :Д ) - не ме кани, защото няма интерес.
Ако пък изглежда по-срамежлив, опитвам се да дам ясни сигнали, че имам интерес към него - така ще знае, че ако предприеме някаква стъпка към мен, няма да бъде отхвърлен.  В това число даже съм предлагала да се видим примерно, вече ако той е зает, но не прояви интерес да се намери друго време да излезем, не продължавам. Като се замисля никога не съм си намирала гадже по този начин, винаги е имало и от него ясен сигнал, че има интерес.

От друга страна като се сетя колко ужким срамежливи момци как активно са ме преследвали, когато са ме харесали ... ако ще е Фейсбук, ако ще да ми искат номера от приятелки .. взех да си мисля, че като цяло след определена възраст (примерно 25,26), ако мъжът има интерес към теб, ако си му била симпатична, няма да има смесени сигнали, даже да е срамежлив.

Същото важи и в началните стадии на гаджосването, макар че тогава е по-трудно да не реагираш емоционално на смесените сигнали, особено ако вече спиш с някого.. Но пак се опитвам да съм на принципа, че като има непостоянство в отношението му към мен, значи няма толкова интерес. Като цяло когато ми е било  нужно да анализирам смесени сигнали с някое ново гадже (на кафе с приятелки - " ама той защо не ми отговаря 2 дена вече ?! " ) , винаги е значело, че той просто не е имал толкова интерес.

И така всичко става доста просто всъщност ..

# 275
Смесен сигнал ли е, ако след като кажеш на някого, че имаш някакви симпатии към него, той ти обясни, че в момента не знае дали иска да се обвързва и че с това не иска да те обиди по никакъв начин. Почувства се тегаво от тоя разговор, но ден-два по-късно каже пък, че го било страх да предприеме нещо (поради лошо завършила предишна връзка). В същото време ако не се чуете или пишете два дни, пита къде се губиш и защо нищо не казваш. Говорите с часове по телефона. В следващия момент ти направи комплимент, колко добре си изглеждала днес с тази рокля...

# 276
Не е смесен. Симпатична си му, но не дотолкова, че да има връзка с теб. Другите приказки са оправдания, за да не изчезнеш и да продължаваш да му обръщаш внимание.

# 277
Смесен сигнал ли е, ако след като кажеш на някого, че имаш някакви симпатии към него, той ти обясни, че в момента не знае дали иска да се обвързва и че с това не иска да те обиди по никакъв начин. Почувства се тегаво от тоя разговор, но ден-два по-късно каже пък, че го било страх да предприеме нещо (поради лошо завършила предишна връзка). В същото време ако не се чуете или пишете два дни, пита къде се губиш и защо нищо не казваш. Говорите с часове по телефона. В следващия момент ти направи комплимент, колко добре си изглеждала днес с тази рокля...

За мен пък си е точно смесен сигнал, човек, който явно се страхува от връзка, но пък явно те харесва. Лошото е, че може и никога да ме стане готов за връзка.
Трябва ясно да си кажеш какво очакваш от отношенията, и аз той не може да отговари да ги скъсаш.

Общи условия

Активация на акаунт