Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 37 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, дами Simple Smile
Сега бях на рутинен преглед при д-р Персенска на 9ти ден от МЦ, другият месец ще правим инвитро за първи път.
Каза, че не ми харесва яйчниците и е по-добре, в моя случай с нисък яйчников резерв, да пробваме на естествен цикъл от отколкото на стимулации. Но все пак реши, че първото инвитро ще бъде със стимулация и после ако не стане ще сме на естествен цикъл.

Здравей, и аз съм пациент на д-р Персенска. Бях на 38 г. с по-лоши хормони и също първо пробвахме с къс протокол. Бъди спокойна, има много неща, които лекарите съобразяват и няма как да разберем всичко. Желая ти успех.

А сега на колко години си и вече имате ли успех?

Да 🙂 Родих на 40. С късия протокол нямах хубав отговор и след това опитахме на естествен цикъл. Но всеки случай е индивидуален. За мен тя беше много последователна в решенията си и не прескачаше възможности. Примерно в моя случай можеше веднага да каже, че съм за донорска яйцеклетка, но тя каза, че трябва първо да опитаме, което много ми хареса. Желая ти успех и спокойствие

# 256
Здравейте. Излезе ми микробиологичната биопсия . Как ви си струва? Май няма нищо притеснително

# 257
Здравейте. Излезе ми микробиологичната биопсия . Как ви си струва? Май няма нищо притеснително

И аз мисля, че е ок 🙂

# 258
Здравейте, поставих 3 инжекции, една половина с овитрел и 2 по 0.1 мг декапептил.
Въпросът ми е дали се повлиява продължителността на цикъла от тези препарати?
По принцип цикъла ми е с продължителност 29-30 дни, но този месец за първи път поставих тези инжекции и ми дойде доста по рано 24 ден.

# 259
Хайде вече и аз официално в списъка с чакащите, днес бях на свеж трансфер, 5 ден на 2бр. бластоцисти ❤️ Прогестерона ми е топ ⬆️
Доки каза кръвен тест след 2 седмици, но кога най-рано бихте ме посъветвали да пусна ЧХГ

# 260
Момичета, може ли някоя да се включи с информация за цена на ПИД.
Благодаря

# 261
Момичета, може ли някоя да се включи с информация за цена на ПИД.
Благодаря

През декември беше 600 лв., мисля, че наскоро някой беше споделил, че е 650 лв. вече.

# 262
680 лв е цената на ПИД в момента.

# 263
Хайде вече и аз официално в списъка с чакащите, днес бях на свеж трансфер, 5 ден на 2бр. бластоцисти ❤ Прогестерона ми е топ ⬆
Доки каза кръвен тест след 2 седмици, но кога най-рано бихте ме посъветвали да пусна ЧХГ
Успех!
Кръвен най-рано 7-8 ден без да броите деня на трансфера

# 264
  • Пловдив
Работното време в мол Парадайс

# 265
Здравейте. Правих имунологична биопсия както и имплантационен прозорец. За колко време стават готови и ще ги видя ли в joy?

# 266
  • На изток от Ада
Здравейте. Правих имунологична биопсия както и имплантационен прозорец. За колко време стават готови и ще ги видя ли в joy?
в Джой не. 3 седмици.  Но на преглед  ще ги обсъдите..

# 267

Е и имунологичната ли не излиза там егати

# 268
  • На изток от Ада

Е и имунологичната ли не излиза там егати
правих на 17 март ще ходим на 25 април.  Няма ги и 2те . На хартия можело казаха , обяждаш се на Кол центъра и казваш ,че искаш на хартия 2 3 седмици.  Като ходиш ще я вземеш.

# 269

След неуспешен опит ли бяха назначени? Аз съм след неуспешен първи свеж трансфер и прегледа ми е чак на 12.05., но се чудя какво ли следва сега. С лек мъжки фактор сме, нищо друго за сега, а дори имплантация нямаше. Едничко замразено остана, но….

Общи условия

Активация на акаунт