Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 37 075
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
[quote author=veli86 link=topic=1537192.msg46356909#msg46356909 date=1682751677
Ами мисля,че си е хубаво да се направят…а пробиотиците ви ги препоръчвам с две ръце ,ако имате възможност защото около 160 лв на месец(пробиотиците)Ами да значително се подобри нивото…но все пак продължавам с пробиотици,но аз като зяло имам проблем с доста чести гъбични инфекции

# 436
Аз ще ги направя обливките, освен това ще слагам и вагинално и ще пия през устата. Казаха ми, че не може да се забременее при липсва на лактобацили...Никъде не намерих подобна информация.

# 437
[quote author=veli86 link=topic=1537192.msg46356955#msg46356955
Да и вагинално съм слага също…често казано и аз не намерих подробни обяснения,но като се има предмет като мяло,че са важни за доброта състояние на целия организма..то тогава за бебо ще са от изключителна важност…не че имам успех след всичко,сега съм на антибиотик заради отклонения в имунологичните изследвания(от периферна кръв)

# 438
Желая успех!

# 439
Благодаря и аз от сърце!

# 440
Момичета, кои от вас са чели книгата “всичко започва с яйцето” и относно витамините или по-точно за антиоксидантите , взимали ли сте допълнителни дози , имало ли е ефект , например вит Ц , Вит Е ?

# 441
Здравейте,момичета. Някоя правила ли е лека стимулация (не по Фонд) ? 2ри-3ти ден от цикъла с хапче доколкото разбрах.
Забравих да питам докторката след това кога се ходи на преглед. Не съм от София и ще трябва да планирам съответно нещата предварително.
Планът е да направим свеж трансфер на 3ти ден. Но колко са ходенията преди пункция...тотално забравих да питам,и ще се радвам на вашата помощ Simple Smile

# 442
  • На изток от Ада
Момичета, кои от вас са чели книгата “всичко започва с яйцето” и относно витамините или по-точно за антиоксидантите , взимали ли сте допълнителни дози , имало ли е ефект , например вит Ц , Вит Е ?
има тема за добавките там по ще  кажат. Аз се чудя на тази книга

# 443
  • Бургас
Аз приемах добавките изброени в книгата, можеби и още някои други допълнително. Добра комбинация са, а книгата определено си заслужава! Препоръчвам я!

# 444
  • На изток от Ада
Ох аз 2 дни ви е много изморено.
Имам въпрос за кариотипиране коолко днни излиза? 30 работни или общо 30 ?

# 445
Ох аз 2 дни ви е много изморено.
Имам въпрос за кариотипиране коолко днни излиза? 30 работни или общо 30 ?

Аз го пуснах в майчин дом и излезе за 2 седмици , цената е 200 лв

# 446
  • На изток от Ада
Ние в Надежда.

# 447
  • Бургас
В Надежда излиза за 6 седмици, понякога и повече.

# 448
  • На изток от Ада
В Надежда излиза за 6 седмици, понякога и повече.
ясно , благодаря ,ще се чака . И после Рвмс ...

# 449
Здравейте,момичета. Някоя правила ли е лека стимулация (не по Фонд) ? 2ри-3ти ден от цикъла с хапче доколкото разбрах.
Забравих да питам докторката след това кога се ходи на преглед. Не съм от София и ще трябва да планирам съответно нещата предварително.
Планът е да направим свеж трансфер на 3ти ден. Но колко са ходенията преди пункция...тотално забравих да питам,и ще се радвам на вашата помощ Simple Smile

Индивидуално е. Зависи как се развиват яйцеклетките. При мен пункциите са били на 8-10 ден като между първия преглед и пункцията е имало още 1-2 прегледа. Имала съм винаги преглед 2 дни преди пункция, тогава е имало и две инжекции. Предполагам, че на първия преглед ще ви изпише хапчетата за 5-6 дни, после ще сте на преглед, за да се види как се развиват фоликулите и после ще се реши дали трябва да се чака или се поставят инжекциите преди пункция. Мисля, че схемата не се определя от това дали сте по фонд или не. Успех

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 11:57 от Тео123

Общи условия

Активация на акаунт