Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 985
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Believe123, SunLight - благодаря за отговорите. И двата протокола бяха къси, питала съм док за дълъг и отговора му беше, че не е подходящ за мен (въпроса беше зададен преди втората стимулация с 4 я), може би трябва да го обсъдим отново.
SunLight - дълъг протокол се прави, когато искаме да увеличим броят на фоликулите или се бъркам? Може там да е разковничето.

От 8 я, 3 стигнаха до бластоцисти, от втората все още чакаме резултат (за момента само 2 от 4 са оплодени). Но след 2 трансфера, не се стигна до имплантация - още една загадка, за която не получавам отговор с изследвания.

# 496
Believe123, SunLight - благодаря за отговорите. И двата протокола бяха къси, питала съм док за дълъг и отговора му беше, че не е подходящ за мен (въпроса беше зададен преди втората стимулация с 4 я), може би трябва да го обсъдим отново.
SunLight - дълъг протокол се прави, когато искаме да увеличим броят на фоликулите или се бъркам? Може там да е разковничето.

От 8 я, 3 стигнаха до бластоцисти, от втората все още чакаме резултат (за момента само 2 от 4 са оплодени). Но след 2 трансфера, не се стигна до имплантация - още една загадка, за която не получавам отговор с изследвания.

При кой доктор си ?
Аз също бях по къс имах 8 Ф от които 4 Я и се оплодиха само 2 бр ....
Сега ше пробваме с дългия

# 497
Момичета, притесних се. Днес ми бе последен ден да слагам Зарзио и щом се боднах видях че е останало минимално количество от лекарството. Вкарах каквото имаше, но наистина бе доста по-малко от 1 деление. Дали ще е проблем Rolling Eyes
Почти на всяка спринцовка зарзио последната ми доза е някак по-малко-не мисля,че е проблем изобщо.

# 498
При д-р Цветков. Вече си мисля, че лечението е в пъти по-важно отколкото много други фактори. И затова трябва да се натрупа история и да преценят случаят. Но започвам да се чувствам като опитно зайче...

[/quote]

При кой доктор си ?
[/quote]

# 499
Стеф, аз също съм при Цветков. По принцип дълъг протокол се прави при проблеми с ендометриоза или хормони. При мен има голям дисбаланс и без блокираща инжекция просто фоликулите не вървят със сходни дори размери, което намалява изобщо шансовете за каквото и да е. И двата ми успеха са от дълъг протокол. Имам три опита за къс и лимитиран цикъл и там просто е абсолютна греда. Имах само един ембрион, от опит в цикъл след стимулация, но в друга клиника, през 2016та.

# 500
Sunlight, Благодаря за обяснението! Не бях се интересувала от антралните фоликули, но сега прочетох и ми се изясниха много неща. А аз се притеснявах от хиперстимулация хахахха
 Моите бяха 8 при 1ва и 5 при 2ра стимулация (със сходни размери 2 дни преди пункция). Абсолютно недостатъчно, но както и при вас, едно ембрионче е важно да издържи всичко това, за да има резултат.

# 501
Сменете лекаря
При д-р Цветков. Вече си мисля, че лечението е в пъти по-важно отколкото много други фактори. И затова трябва да се натрупа история и да преценят случаят. Но започвам да се чувствам като опитно зайче...

При кой доктор си ?
[/quote]
[/quote]

# 502
Момичета, след поставяне на РБМС колко време му е действието?
На мен ми е сложено в неделя а трансфера ми ще е утре. Някак си дълъг период ми се вижда.
Предния път като го слагахме след два дни беше трансфера.

# 503
Момичета, след поставяне на РБМС колко време му е действието?
На мен ми е сложено в неделя а трансфера ми ще е утре. Някак си дълъг период ми се вижда.
Предния път като го слагахме след два дни беше трансфера.
Не знам колко е…на мен първата кръв ми беше на 23.03 втората с поставяне след 2 ч на 26 .03 и трансфер на 30.03

# 504
Около 3 месеца ми казаха, че е действието на РВМС, така че бъдете спокойни.

# 505
  • На изток от Ада
И мен ме чака Рвмс ,но 1во чакаме кариотип.
И може би инсе.... или нормално с фоликулометрия

# 506
Момичета, кои от вас са правили хистероскопия тази година и колко заплатихте ?

# 507

.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 16:37 от Jakito999999

# 508

Около 650 лв мисля беше офис хистероскопия, отделно вирусология която е около 100лв.

# 509
Добре, при офис хистероскопията ако видят полип няма ли да го махнат ?
И това означава ли , че ще трябва втора хистероскопия?
Питам защото на мен ми казаха да си запиша час за хистеро и ми обявиха 1050 лв ..... и не мога да схвана какво точно ще се прави....

Общи условия

Активация на акаунт