Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 979
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Ще го махнат, на мен доктора ми махна малък полип. Не знам защо са ви казали тази цена, може да има увеличение на цените или да има разлика при здравноосигурени лица. Аз моята я правих февруари месец.

# 511
През март обсъждахме хистерото , за 1 месец да е увеличено чак толкова ? Нещо не разбирам...... в ценоразписа има офис хистеро и оперативно , защо направо говоярт за оперативно ?

# 512
Зависи доктора кой вид хистероскопия е посочил. Ти със кого говори?
Една любезна дама Елза Григорова отговаря за хистероскопиите, отговаря изчерпателно на всички въпроси, би могла да й звънеш и да питаш.

# 513
На 24.04 д-р Цветков ми направи оперативна хистероскопия за премахване на миома и цената беше 1050 . Предстои ми и офис хистероскопия , не знам колко струва .

# 514
На 24.04 д-р Цветков ми направи оперативна хистероскопия за премахване на миома и цената беше 1050 . Предстои ми и офис хистероскопия , не знам колко струва .

Миомите , не се ли премахват с лапаро ?

# 515
Средата на февруари правих хистеро за премахване на полип. Таксуваха ме като за офис хистероскопия и заедно с вирусологията сумата,която платих беше около 650 лв. по спомен. Отделно имах допълнително 70 лв. за хистология.

# 516
Миоми се махат и с оперативна хистероскопия. Зависи от мястото, предполагам. Аз имам 2 оперативни и след това отворена операция.

# 517
Моята миома е субмукозна и е в кухината на матката , затова беше с хистероскопия .

# 518
Момичета, колко ви излезе колпоскопията и болезнено ли е?
Има ли след вас някоя дама с III та група на цитонамазката и правихте ли някакво лечение? Вече много се притесних дали няма много да ни се отложат следващите опити с тази група 😔

# 519
Колпоскопията изобщо не боли. Представлява гледане с колпоскоп (нещо като микроскоп) като преди това се слага разтвор, който оцветява. Не се притеснявайте, а си направете. Всичко ще бъде наред!

# 520
Ще си направя, просто има още доста дни до прегледа и до тогава ме гризе тази група. 😔
Колпоскопията изобщо не боли. Представлява гледане с колпоскоп (нещо като микроскоп) като преди това се слага разтвор, който оцветява. Не се притеснявайте, а си направете. Всичко ще бъде наред!

# 521
Момичета, след като минат биопсиите, предполагам се спира циклогеста, съответно цикълът идва ли по-рано?

# 522
Момичета, след като минат биопсиите, предполагам се спира циклогеста, съответно цикълът идва ли по-рано?

да, спира се , но не знам дали идва по - рано. И аз съм в очакване на моят.

# 523

Мен ми идва 3 дни след спиране, така че продължих още малко да стане нормален цикъл.

# 524

Мен ми идва 3 дни след спиране, така че продължих още малко да стане нормален цикъл.

моите биопсии бяха миналия петък и още нямам МЦ . Очаквам го около 7-8 май , т.е ще си ми дойде нормално

Общи условия

Активация на акаунт