Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 988
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Моят първи ЗЕТ се оказа с положителен резултат на 10 ден. Още не мога да го повярвам, но ето, случи се. Всички трудности и сълзи си заслужават, затова - борете се, момичета. Revolving Hearts

# 526
Може ли някоя от вас да помогне са разчитането , ако сте пъускали тази биопсия

# 527
Може ли някоя от вас да помогне са разчитането , ако сте пъускали тази биопсия

Имаш уреаплазма и гъбички

# 528
  • На изток от Ада
Момичета, след като минат биопсиите, предполагам се спира циклогеста, съответно цикълът идва ли по-рано?
Аз след биопсии и лекарства, че ми се разбута цикъла 2м.Идва ,спира 2 дни и пак тръгва това март,  април дойде Мц прицапа премина в кафяво два дни и после дойде нормално,  но последните ден два от цикъла пок бяха кафяво....

# 529
Здравейте момичета имам няколко въпроса към дама която е на инвитро с донорски яйцеклетки в Надежда,ако има такава ако не и е проблем моля да ми пише.Благодаря

# 530
Здравейте, момичета. Как ви се струва този резултат, някоя от вас да е имала подобно описание. Притесняват ме допълнителните коментари, и че за друга намазка, обичайно дават 12 месеца, а сега пише “друг срок”. След трансфер съм, резултатът се забави много.

# 531
Добре, при офис хистероскопията ако видят полип няма ли да го махнат ?
И това означава ли , че ще трябва втора хистероскопия?
Питам защото на мен ми казаха да си запиша час за хистеро и ми обявиха 1050 лв ..... и не мога да схвана какво точно ще се прави....

Здравейте, февруари плати 1050 лв. за хистероскопия с пълна упойка. Упсех

# 532
Здравейте, момичета. Как ви се струва този резултат, някоя от вас да е имала подобно описание. Притесняват ме допълнителните коментари, и че за друга намазка, обичайно дават 12 месеца, а сега пише “друг срок”. След трансфер съм, резултатът се забави много.
Аз имах група 2 Б, репрото каза, че е добре. Пишеше следваща намазка 6 месеца

# 533
Аз имах група 2 Б, репрото каза, че е добре. Пишеше следваща намазка 6 месеца

Благодаря!

# 534
Здравейте, момичета! В странна ситуация съм.
Пациент съм на доктор Чапанова. Със СПКЯ съм и нямам естествена овулация ( или поне до момента не е хващана), от 12-ти ден на цикъла пия Фемара 2х1, днес съм 20-ти ден от цикъла и бях на преглед. Д-р Тихомирова беше дежурна, каза да спра Фемарата защото изтънявала лигавичката и да отида на преглед в сряда(24-ти ден от цикъла), тъй като фоликулите още не са нарастнали достатъчно(най-големия е 13мм). Притеснявам се не е ли късно вече? 24-ти ден от цикъла…
Забравих да вметна, че ще се слага инжекция за предизвикване на овулацията.
Моля, изкажете някакво мнение. Какво мислите?

# 535
Момичета да сте пускали хомоцистеин в Надежда и за колко време излиза резултата?

# 536
Свържете се с вашата докторка
Сега едно момиче във фейса идентично писа и е сбъркала и губи цял месец
Здравейте, момичета! В странна ситуация съм.
Пациент съм на доктор Чапанова. Със СПКЯ съм и нямам естествена овулация ( или поне до момента не е хващана), от 12-ти ден на цикъла пия Фемара 2х1, днес съм 20-ти ден от цикъла и бях на преглед. Д-р Тихомирова беше дежурна, каза да спра Фемарата защото изтънявала лигавичката и да отида на преглед в сряда(24-ти ден от цикъла), тъй като фоликулите още не са нарастнали достатъчно(най-големия е 13мм). Притеснявам се не е ли късно вече? 24-ти ден от цикъла…
Забравих да вметна, че ще се слага инжекция за предизвикване на овулацията.
Моля, изкажете някакво мнение. Какво мислите?

# 537
Здравейте! Имали ли сте проблем за часа за преглед след неуспешен трансфер? На 20.04.ми записаха час за 12.05., днес изведнъж ми се обаждат, че програмата се е сгъстила и трябвало да се премести за 16.05 или след 23.05.  Неуспеха е маловажен ли е, какво ли, защо трябва да е толкова трудно? В същото време трябва да реша за колко време искам да се съхранява останалият ембрион. Е как без преглед и обсъждане с лекаря?

# 538
Стаменов го няма тази седмица и др д-ри го заместват за по-важни неша,като пункции и трансфери,и затова явно се е сгъстила програмата,а и за 16.05 е пречестен само с 1 раб.ден-каква е драмата? Преди се чакаше с месеци за коментар…
Изчакайте си коментара и тогава говорете с момичето на информация за колко време да ги замразите още-никой няма да ви направи проблем за 1 раб.ден!

# 539
  • София
Преди започване на стимулация ми пусна док микробиология. Как да разбирам резултата? Каза ми, ако има нещо да звънна в манипулационна.

Общи условия

Активация на акаунт