Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Интересно защо чак сега ми я взеха, планувано ми е пункцията за сряда, най-късно четвъртък... Доста притеснително Flushed
Защо да е претиснително?

# 166
Не е ли редно да получиш резултати преди пункцията 🤔
Понеже хич "не съм" паника започнах да търся под вола теле
Интересно защо чак сега ми я взеха, планувано ми е пункцията за сряда, най-късно четвъртък... Доста притеснително Flushed
Защо да е претиснително?

# 167
  • Пловдив
Защо да е претиснително?
Предполагам сте по фонд?

# 168

Ами микробиологията ще е готова, ама цитонамазката абсурд

# 169
Грешно предполагате Heart финансираме се сами, като работодателя ми връща парите, не ми се занимаваше с фонда 😊 обичам простите неща и цялата бюрокрация ми е непоносима
Защо да е претиснително?
Предполагам сте по фонд?

# 170
  • Пловдив
Грешно предполагате Heart финансираме се сами, като работодателя ми връща парите, не ми се занимава ше с фонда 😊
Защо да е претиснително?
Предполагам сте по фонд?
Защото преди, фонда изискваше пускане на цитонамазка,и те бяха длъжни да е пуснат.Аз и по цял месец съм чакала за резултати на цитонамзка а мукробиологията излиза за няколко дни вероятно до пункцията ще е готова.

# 171
Аз всъщност се опасявам да не би да пречка за самата процедура, защото ще се окаже доста глупаво 🤥 на 01.04. Започнах стимулация и никой до вчера не каза, че трябва цитонамазка, би трябвало да бъде съобразена с времето на резултатите... Сигурно е глупаво да мисля, че ще мина без цитонамазка, но предвид, че ми е първа процедура изобщо не знам какво се случва и как трябва да бъде...
Благодаря Ви за разясненията, без Вас съм за никъде 💐🌼❤️
Грешно предполагате Heart финансираме се сами, като работодателя ми връща парите, не ми се занимава ше с фонда 😊
Защо да е претиснително?
Предполагам сте по фонд?
Защото преди, фонда изискваше пускане на цитонамазка,и те бяха длъжни да е пуснат.Аз и по цял месец съм чакала за резултати на цитонамзка а мукробиологията излиза за няколко дни вероятно до пункцията ще е готова.

# 172
Зарзиото за какво се изписва ? Какво подпимага ?
Казват, че помаха за да не изхвърли организма ембриона и за имплантация. Но е малко спорен въпросът, има и кофти странични реакции.
Аз имах силни болки в корема от това Зарзио.Последва и аборт.Не знам дали Зарзиото може да е била причината.

# 173
  • На изток от Ада
За цитонамазка едва ли ще%има проблем за пункцията мисля

# 174
Здравейте, момичета! На стимулация съм 6 ден с Гонал. От вчера дозата ми е 200 мг. Въпроса ми е следният: Преди малко си го сложих , предварително завъртях на 200 мг, бих го , но като извадих видях , че изписва 150 (тоест само 50 съм вкарала първоначално) . Бих втори път и сложих останалите 150. Притесних се понеже за първи път ми се налага два пъти да слагам.. според вас дали е чак такъв проблем ???

# 175
  • На изток от Ада
Ивиана без да знам много едва ли е проблем

# 176
Здравейте, момичета! На стимулация съм 6 ден с Гонал. От вчера дозата ми е 200 мг. Въпроса ми е следният: Преди малко си го сложих , предварително завъртях на 200 мг, бих го , но като извадих видях , че изписва 150 (тоест само 50 съм вкарала първоначално) . Бих втори път и сложих останалите 150. Притесних се понеже за първи път ми се налага два пъти да слагам.. според вас дали е чак такъв проблем ???

Няма проблем , лично ме предопредиха в манипулационната ако не съм успяла да бия цялата доза да се боцна пак с остатъка Simple Smile

# 177
Дами, помощ Cold Sweat
Седя си аз и чакам ред за преглед и да си видя хормоните и.... Не съм сигурна какво означава, знам, че би било редно да коментирам с Доки, но ще полудея, докато дойде моя ред, днес ми е 10 ден от стимулацията и 11 от МЦ

# 178
Хормоните изглеждат наред за стимулация. Няма какво да го мислите, това е работа на лекарите.

# 179
  • Пловдив
Дами, помощ Cold Sweat
Седя си аз и чакам ред за преглед и да си видя хормоните и.... Не съм сигурна какво означава, знам, че би било редно да коментирам с Доки, но ще полудея, докато дойде моя ред, днес ми е 10 ден от стимулацията и 11 от МЦ
Перфектни хормони.

Общи условия

Активация на акаунт