Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 37 032
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета. Накратко аз съм след успешно инвитро в болницата и ми предстои женска консултация, та понеже искам да остана в болницата, а за докторите които исках няма място, си запазих час при доктор Даниел Георгиев, бих ви била много благодарна за мнения и впечатления за него?

# 211
Здравейте, момичета. Накратко аз съм след успешно инвитро в болницата и ми предстои женска консултация, та понеже искам да остана в болницата, а за докторите които исках няма място, си запазих час при доктор Даниел Георгиев, бих ви била много благодарна за мнения и впечатления за него?
Аз се "следях" при-р Анатолий Кръстев. Не останах доволна!
За д-р Даниел Илиев чух много добри отзиви,  виждах го и на визитациите. Момичетата,  които бяха при него бяха доволни.

# 212
Здравейте, Д-р Персенска ме вика на втори ден от цикъл за започване на подготовка за инвитро каза ми само, че ще съм по къс протокол, може ли някоя дама да ми каже как стартира дамата процедура преглед и какви изследвания правят точно на този ден, Благодаря сърдечно

# 213
За стартиране на инвитро , когато отидете на 2 ден от МЦ, ще ви пуснат хормони ФСХ, ЛХ и Естрадиол. Аз пуснах и ТСХ.

# 214
Здравейте, Д-р Персенска ме вика на втори ден от цикъл за започване на подготовка за инвитро каза ми само, че ще съм по къс протокол, може ли някоя дама да ми каже как стартира дамата процедура преглед и какви изследвания правят точно на този ден, Благодаря сърдечно

аз съм пациентка на Персенска , ако искате ми пишете на лично

# 215
Здравейте, момичета. Може ли помощ в разчитане на резултатите за тромбофилия.

# 216
  • На изток от Ада
https://m.bg-mamma.com/?topic=1540849 има тема за тромбофилия

# 217
Здравейте момичета , прочетох какво сте писали до тук , на всички пожелавам успех , аз търся добър рвподоктивен специалист  в София , тъй като имам 3 аборта , бях и при доцент Кондова , но проблем няма установен . Можете ли да ме посъветвате , ще ви бъда благодарна ?

# 218
Момичета кръвни имунологични и имунологична биопсия еднакви ли неща показват ?

# 219
  • На изток от Ада
май да Нк клекти. Едното е в кръвта ....

# 220
  • Бургас
Показват различни неща едното са нк клетки в периферна кръв, другото са в еднометриума. До колкото съм чела може да имаш проблем само с едните понякога, не е задължително и с двете. Имам предвид, че от това, което пишат излиза, че са различни стойности. Затова гледат биопсията като меродавна, нали там ще расте плода.

# 221
Показват различни неща едното са нк клетки в периферна кръв, другото са в еднометриума. До колкото съм чела може да имаш проблем само с едните понякога, не е задължително и с двете. Имам предвид, че от това, което пишат излиза, че са различни стойности. Затова гледат биопсията като меродавна, нали там ще расте плода.

Тогава защо правин кръвни ?! Не разбирам …..

# 222
  • Бургас

Тогава защо правин кръвни ?! Не разбирам …..
Защото са по-евтини и хората разчитат на това да получат нужната информация от там. Реално ако при тях има проблем, пак ще ти назначат вливки, които ще помогнат и на другото. Аз така си го обяснявам.

# 223
  • На изток от Ада
Аз имах НК КЛЕТКИ в кръвта правих вливки интралипид по терапия на Русев.
Сега чак ще видим в биопсия как са.
Ама те са непостоянни Нк клетките след няколко месеца може да не са високи. Все биопсии ли ще правим ?

# 224
  • Пловдив
IvanovaLub
Цял ден чакам да напишеш хубави новини а именно че сте извадили добра и качествена реколта.

Общи условия

Активация на акаунт