Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 930
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Не ме разбирайте погрешно в никакъв случай! За др. Тихомирова става на въпрос, нямам никаква връзка с нея и когато поисках да ме свържат с нея, казаха че графика й е намален и няма такава възможност за това мое желание! Безкрайно съм благодарна за всяко едно усилие, но сякаш беше само до трансфера, след това никаква комуникация! Пробвах и в манипулационната, пробвах и през кол центъра, от всякъде ме отрязаха, нямало нищо страшно... Не знам какво да кажа, освен да се моля до 16.05. 23 да не стане по обилно...
IvanovaLub, звучи доста неадекватно това. Ако можете, подайте оплакване в болницата. За кой доктор става дума?
Иначе до 12 г.с. колко прегледа трябва да има, при нормално протичаща бременност?

# 571
  • На изток от Ада
Темата е за мнение. Защо съм там, защото това беше идея на свекървата.  Казвам ,че няма комуникация с докторката а ние смеотСтараЗагора.  А дали ще ми помогне в моят случай не знам. Ходя защото сме там. Исках при Станулов,  но за сега ще докараме нещата до край в Надежда..
Уж ми трябва рвмс и бременност може би.
Не стига че плащаме ,а и да мълчим. Хайде парите се изкарват и  са за цел ! Но това ,че  нямаш яснота и комуникация е много неприятно!
IvanovaLub, ТРАнсвера хубаво.  Но износването е също мн важно. Дано намериш твоят док.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 19:32 от nasito8988

# 572
  • Бургас
Темата е за мнение. Защо съм там, защото това беше идея на свекървата.  Казвам ,че няма комуникация с докторката а ние смеотСтараЗагора.  А дали ще ми помогне в моят случай не знам. Ходя защото сме там. Исках при Станулов,  но за сега ще докараме нещата до край в Надежда..
Уж ми трябва рвмс и бременност може би.
Не стига че плащаме ,а и да мълчим. Хайде парите се изкарват и  са за цел ! Но това ,че  нямаш яснота и комуникация е много неприятно!
IvanovaLub, ТРАнсвера хубаво.  Но износването е също мн важно. Дано намериш твоят док.
Като не ти харесва и искаш при друг, смени я. Трябва ли да сте там защото свекървата така е казала, безумие. Свекървата ли плаща, после тя ли ще го гледа?

# 573
  • София
Ако правилно разбрах - имало е кървене, отишла си на преглед при друг специалист, друга болница изобщо, там се е установило, че всичко е наред и си отговаря на седмицата, а същото време хоспитализация? Защо предлагат хоспитализация и това обясни ли го на акушерките от манипулационната в "Надежда"? Не става ясно.

# 574
  • На изток от Ада
Абе плаща и ще помага че съм с телк.   Не се дразни с мен моля те !
Ти успя със Станулов,  браво !
Пак казвам ,че имам още неща в Надежда,  че може и да ми помогне.  Ако не ще се преместя

# 575
Ако правилно разбрах - имало е кървене, отишла си на преглед при друг специалист, друга болница изобщо, там се е установило, че всичко е наред и си отговаря на седмицата, а същото време хоспитализация? Защо предлагат хоспитализация и това обясни ли го на акушерките от манипулационната в "Надежда"? Не става ясно.

И като предлагат хоспитализация, защо не я хоспитализират там. Ако нямат такова звено, издадено ли е напрвление за хоспитализация или поне амбулаторен лист или бележка, където пише какво предлагат.

Иначе аз само веднъж съм звънила на маниполационна да питам мога ли да поставя цетроида в 19 часа, бая ме овикаха, че било спешен телефон, надявам се не са все така криви, но пък в крайна сметка ми отговориха.

# 576
Точна така... В КИРМ препоръчват хоспитализация и надлюдение заради зацапването от шийката с опит да се преустанови! Съответно веднага се обадих на кол центъра с молба да говоря с Тихомирова, беше ми отказано и ме препратиха към манипулационната, откъдето вече останах без думи когато получих отговор "абе колко да е това кървене? Превръзка? Две?... Нищо ви няма, нормално е, чакайте си деня за преглед", като им беше подробно обяснена ситуацията

# 577
Аз съм с такова зацапване и с предишна бременност и сега. Ако гинекологът в Плевен не е установил отлепен сак и кръвта не е алено червена,то трябва само да се успокоите(колкото можете предвид бушуващите хормони сега),да почивате повечко,да проверите прогестерона и само позитивни мисли.
Никога не съм получавала негативно отношение от нито една акушерка(от 2013г съм пациент),напротив-пуснах си сама прогестерона,обадих се и им го казах и веднага намериха решение…
Зацапването не е спряло 100%,моят д-р отсъства сега и затова отидох на преглед при д-ра,който ще ме следи и след 12 гс. Намали ми само аспирина и каза,че кафяво зацапване не е проблем…вярвам му и съм спокойна.
Намерете си вашия лекар и го посетете още утре!
Късмет 🍀

# 578
Ако имаше  връзка с Тихомирова, тя може да те вкара за наблюдение в болницата. Акушерка от манипулационната няма как да ти помогне. И  тук се къса нишката между пациент,лекар и клиника. Защото ние реално сме пациенти на клиника Надежда, но при проблем  като кървене не можем да разчитаме на тях и така сме принудени да търсим помощ от други лекари и клиники.
Аз също имах подобна история преди години, след  силно положителни кръвни тестове, започна уж леко кървене което в последствие стана обилно. Поисках да се свържа с доктора, не може, акушерките  тогава казаха, спри Фраксипарина ,Утрогестан през устата и си лежи и бъди спокойна...
Качихме се на колата и отидохме в клиниката, но вече беше късно, изгубих ги заради ниския прогестерон.

# 579
Точно заради това се ядосвам и аз, че нямаме връзка с лекарите, които са най-наясно с положението ни, а относно защо не са ме хоспитализиран в КИРМ аз отказах, тъй като просто отидох за второ мнение! Там ми предложиха първо да уточним с лекуващия лекар как да постъпим, но аз нямам връзка с нея...

# 580
Аз понеже съм от София, ако имам много дни до преглед, щях да ида на спешен кабинет, нямаше да звъня по телефона, нито на докторката, нито на друг.
И за последно пак да ви приканя да обърнете внимание на прогестерона, този който бяхте публикували на 4ти май в друга тема, 50 nmol/l е нисък, но пък вече е старо изследването, сигурно пак трябва да се пусне.

# 581
Аз ли трябва да му обърна внимание, Боже, ако можех сама да се оправя, дали не бих...? Аз вече веднъж ходих преди часа и...файда... Извинявам се, че Ви занимавам с моите мисли и проблеми ❤️ Утре на свежа глава ще го мисля, може наистина да не е проблем, но нас си ни е притеснено

# 582
  • На изток от Ада
Не ни занимаваш!  И аз се притеснявам някога..

# 583
Нормално е да се притесняваш,т.к. не се води нормално да зацапваме..но сме от каръците явно,които нямат спокойна ранна бременност🙈

# 584
  • София
Преспи и помисли какво да правиш. Може би друго мнение щом в момента няма как да се запише час или да им звъннеш и да се примолиш отново...

Общи условия

Активация на акаунт