Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 933
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Абе плаща и ще помага че съм с телк.   Не се дразни с мен моля те !
Ти успя със Станулов,  браво !
Пак казвам ,че имам още неща в Надежда,  че може и да ми помогне.  Ако не ще се преместя
Не се дразня с теб ни най-малко. Само изказвам своето мнение, можеш да го приемеш, или пък не Simple Smile Ако аз не съм доволна от някого не стоя във форума да мрънкам и да продължавам да се оплаквам, а просто пробвам другаде.
Говорили сме си много на лични и ще те помоля информацията, която съм споделила с теб на лични да си остане лична.
Пожелавам ти успех сега и да не се налага въобще да си мислиш за смяна, дано да ви е успешно! Надявам се да се похвалиш съвсем скоро!

IvanovaLub, аз ако бях на твое място щом не мога да се свържа с Тихомирова, бих се съгласила на хоспитализация в КИРМ. Щом това са написали, бих се доверила. Страх лозе пази.
А за контактите в болницата с лекуващите лекари и за това да ни карат да се свързваме с манипулационна когато имаме въпрос към лекаря хич няма да го коментирам. Според мен може да помислят в тази насока. Имат и много хубава функционалност в джойстика за консултации, само не знам защо не се ползва.

# 586
  • На изток от Ада
Че кога съм говорила за друг в темата? С много други съфорумки си пиша !  Просто ти писа в темата за Афродита
Ами не знам дали ще се похваля ! Може би след 12 гс.... Аз имам бременностти до 11гс най- много .

# 587
Здравейте, някоя пила ли е Медрол? И каква е разликата с Преднизолон? До сега са ми предписвали винаги Преднизолон.
Доколкото четах двете са еднакви. Медрол е метилираната форма на Преднизолон или бъркам тотално Simple Smile

# 588
Аз съм на Медрол в момента (2х1 на ден), но не мога да ви кажа каква е разликата между двете. Само знам, че е имуносупресант.

# 589
Аз съм на Медрол в момента (2х1 на ден), но не мога да ви кажа каква е разликата между двете. Само знам, че е имуносупресант.

Аз съм по 1 на ден. А колко време го пиете? Аз го започнах сега и другата седмица стимулация на ЕЦ ще правим.

Разбрах,че лекарката,ще каже кога да го спра.

До сега съм пила преди трансфер (5-7дни по-рано)или след трансфер.

# 590
MmeBovari, пия го от деня след трансфера, вече 3-та седмица. Щом сте го почнали по-рано, може би ще си го продължите до и след трансфера.

# 591
  • София
Здравейте. Искам да попитам всички дами ли минават в болницата прегледи по Кардиология, Мамология, Вътрешни болести...?
И когато се открие например повишено кръвно налягане се изчаква 2-3 месеца то да се нормализира с прием на изписаните лекарства. И чак тогава се продължава към ин витро процедура?

# 592
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам всички дами ли минават в болницата прегледи по Кардиология, Мамология, Вътрешни болести...?
И когато се открие например повишено кръвно налягане се изчаква 2-3 месеца то да се нормализира с прием на изписаните лекарства. И чак тогава се продължава към ин витро процедура?
Никога не съм минавала тези прегледи преди инвитро процедурите.

# 593

И аз не съм минала тези кабинети преди инвитро. Дори не са ме питали колко ми е кръвното 😁😁😁

# 594
Тези прегледи са за пациенти с донорска програма. Не знам какво се случва ако се установи проблем по време на тези прегледи.
Предполагам се вземат някакви мерки,  терапии и после пак преглед.

# 595
И аз никога не съм минавала тези прегледи, за 7 донорски трансфера.

# 596
Всички в донорската ги минаваме Simple Smile

# 597
Е, както казах, аз не съм.

# 598
Странно
Това дори е условие в документите по донорска програма
Е, както казах, аз не съм.

# 599
Знам, чувала съм, но никога никой не ме е пращал. И по-добре, само там не бях наливала пари. За кръвно, мамолог, ендокринология си имаме лични лекари.

Общи условия

Активация на акаунт