Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 925
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Правили ли сте генетични изследвания на ембрионче преди трансфер и колко ви излезе като цена?

# 601
Правили ли сте генетични изследвания на ембрионче преди трансфер и колко ви излезе като цена?
Аз съм правила на един ембрион миналата година. Цената беше 600лв за изследването, плюс 650лв за размразяване и замръзване на ембриончето.

# 602
Благодаря!
Момичета, ползвали ли сте услугите та диетолог за сваляне на излишните кг, както и тестове за хранителна поносимост? Преди следващ опит ми се иска да вляза малко във  форма, но става все по-трудно..

# 603
Момичета, при мен се появи леко кървене в петък и яко се шашнах Sad Обадих се в болницата, казаха да пия Нош-па Макс и вит. ц, спрях и Акард-а. Продължава леко и вчера и днес, като не е ярка кръв, а по-скоро като кафяво течение и е по малко. Исках да питам, ако се е случвала на някой от вас с + тест, колко време е продължило?

# 604
Около пет месеца с приливи и отливи. Не съм спирала клексан по препоръка на Паскалева. Махнах акорда

Момичета, при мен се появи леко кървене в петък и яко се шашнах Sad Обадих се в болницата, казаха да пия Нош-па Макс и вит. ц, спрях и Акард-а. Продължава леко и вчера и днес, като не е ярка кръв, а по-скоро като кафяво течение и е по малко. Исках да питам, ако се е случвала на някой от вас с + тест, колко време е продължило?

# 605
Момичета за ЗЕТ искат ли Вирусология? Изтече след пункцията и нищо не са ми казвали.

# 606
На мен ми искаха, да, но моята бе валидна от последната пункция. Тя излиза бързо като резултат, т.е., може би и в деня на трансфера е възможно да я пуснеш.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 12:49 от Emay

# 607
На мен ми искаха за ЗЕТ. Пускала съм я и в деня на трансфера и преди това. Излиза бързо.

# 608
В Надежда вирусология е два пъти по-скъпа.Пуснете си я предварително.

# 609
Здравейте, дами, в проучвателен режим съм...интересувам се как се чувствате в клиниката като цяло- контакт с лекари лесна ли е или се минава през записване на часове и лична среща за всеки въпрос? Изследванията излизат ли на време, координацията между звената адекватна ли е. През уикендите и почивните дни можете ли да разчитате на лекарите- знам че болницата си работи, но са на смени, което не гарантира контакт с вашия си лекар, как е уредено това в Надежда? Още дори не съм се вредила за час, явно се чака, но събирам допълнителна информация.

# 610
Моето лично усещане е, че координацията е на 99% перфектна. Минала съм през различни прегледи, процедури и манипулации, при които различни звена, доктори, сестри, служители от регистратура, ако щеш - и санитари, са участвали и винаги съм се впечатлявала на рутината и протокола, които спазват. Единствен случай имах, в който почти влязох на хистероскопия с пълна упойка с хрема и болки в гърлото, след като няколко пъти обясних симптомите си и по трасето ме накараха да правя ковид-тест, който като видяха, че е отрицателен, продължиха с приема ми, а накрая се оказа, че изобщо няма как с тези симптоми да ме сложат под упойка, но им простих Simple Smile

Ако, обаче, ти е важна пряката комуникация с доктора, не знам дали ще останеш удовлетворена. Срещата в кабинета е кратка и тя ти е ключът за събиране на цялата нужна информация, след това ми изглежда трудно общуването. Уикендите се покриват един друг и няма проблем с прегледи и манипулации, аз само веднъж изтеглих “късата клечка” да имам проследяване в събота, когато моят лекар беше почивка и ме пое (по мое усещане) некомпетентен такъв, който не таймира правилно овулацията и пункцията ми, но съм имала и други уикенд посещения (дори трансфер), при които всичко е било ОК.
Атмосферата е нещото, което на мен ми действа доста успокояващо. Наскоро ми се наложи да отида в кабинет на друга клиника, по ЗК, и целият интериор, миризми и отношение на служителите, ми подействаха доста подтискащо.
Успех! 🍀

# 611
Здравейте,моите впечатления от клиниката са положителни, макар и все още да нямам положителен тест след няколко трансфера,пункции и т.н.

Срещата в кабинета е кратка, макс съм седяла 10мин вътре (обикн 5мин седя). Но винаги като имам въпроси съм получавала отговор. 1 път съм била уикенд на преглед,не при моята лекарка,но нямам забележки.

На мен не ми харесва особено чакането като е за пункция/трансфер. Мисля,че там трябва да доизгладят нещата.

Усещането в самата болница ми харесва-някакси уютно е. Не я усещам като типичната болница (миришеща на лекарства/препарати). Чисто,светло,просторно,спокойно.
Хареса ми при първите ми посещения като не знаех кое къде е, и като питах ми отговоряха спокойно, а не троснато - сигурна съм ,че не съм единствената питаща и сиг им е писнало,но не са го показвали Simple Smile

Положително мнение имам за болницата. Сега ще започвам стимулация на ЕЦ,дано си остана и след нея с хубавите впечатления. Simple Smile

# 612
  • На изток от Ада
Да болницата е рриятна , усмихнати всички.
Ние затова мислехме там да се следя.

# 613
Болницата е топ в всяко едно отношение, като изключвам пряката комуникация с лекаря (поне при мен е така, и то само след трансфер) и чакането за пункция или трансфер!
Винаги съм получавала коректно отношение, не съм имала проблем със записването на часове и коментар на лечението(имам две операции преди да стигнем до инвитро процедурата) Лабораторията е доста добра и резултатите излизат бързо (изключая цитонамазка)
Изобщо не се чувствам като в болница, винаги е приветливо ❤️

# 614
Здравейте и от мен, и запис в темата.
Доста изпуснах, но така или иначе ние опит преди края на годината няма да правим.
Имаме да пооправим хранителен режим и малко подготовка ни трябва, а и аз съм в търсене на нова работа, така че няма как да бързаме, за добро или лошо.
Успешх на всички Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт