Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 915
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Аз имам един логистичен въпрос - когато ви се налага да пътувате, как пренасяте инжекции, които трябва да се съхраняват в хладилник? Търся в интернет и намирам хладилни несесери за инсулин, предполагам би свършило работа?

# 631
Хладилна чанта с охладители.

# 632
Момичета, може би е коментирано много пъти но не намирам отговор, та правили ли са ви биопсии в деня на пункцията( и трите предстоят при мен)? За имплатационен прозорец не трябва ли да бъде по-късно (напр. 5 дни след пункция? Извинявам се ако въпросът е задаван и преди.

# 633
Аз имам един логистичен въпрос - когато ви се налага да пътувате, как пренасяте инжекции, които трябва да се съхраняват в хладилник? Търся в интернет и намирам хладилни несесери за инсулин, предполагам би свършило работа?

Аз си взех такъв малък несесер или чанта от джъмбо плюс един охладител отдолу (като ледарка, но цяло) пак от там. По този начин ми ги даваха в предната клиника.

# 634
Здравейте, имам няколко останали кутии с прогестерон депо.
Ако някой се интересува да ми пише. Ако са ми изписани от лекар разбира се

# 635
Здравейте, момичета. Моля за съвет. Втори неуспешен трансфер с липса на имплантация дори. Какви изследвания ще ми препоръчате да се направят при мен и мъжа ми? Имаме и друг проблем. От 7 яйцеклетки първия път се оплодиха само три. Къде може да търсим причината за това? Аз си мисля или е в ембрионите причината или в матката. Миналия месец правих биопсиите, слагахме и лепило заради завишени нк клетки, но уви и това не помогна. Посъветвайте ме…

# 636
Здравейте, момичета. Моля за съвет. Втори неуспешен трансфер с липса на имплантация дори. Какви изследвания ще ми препоръчате да се направят при мен и мъжа ми? Имаме и друг проблем. От 7 яйцеклетки първия път се оплодиха само три. Къде може да търсим причината за това? Аз си мисля или е в ембрионите причината или в матката. Миналия месец правих биопсиите, слагахме и лепило заради завишени нк клетки, но уви и това не помогна. Посъветвайте ме…

Здравейте, съжалявам за неуспеха. Аз бях на 38 г. и направихме ПИД, така отпадна един ембрион, два бяха за самокорекция и два балансирани. От двата балансирани, от първия пак имахме неуспех, но вторият се захвана и вече имаме бебе. С мъжки фактор сме, но и при мен яйцниците не изглеждаха добре. Направиха ми и хистероскопия и се откриха два малки полипа, което не би трябвало да е голям проблем. И на последно място психологическия аспект. Имахме 1 замразен ембрион и реших, че вместо следващ опит, ще отидем на море, после дойдоха отпуските и други спънки, та чак октомври беше трансфера. Желая Ви успех.

# 637
Дами поставяли ли са ви лепило преди инсе? Имало ли е успех?
Има ли по приятен начин за пукане на фоликулите от коремни преси? 😁

# 638
  • Пловдив
Дами поставяли ли са ви лепило преди инсе? Имало ли е успех?
Има ли по приятен начин за пукане на фоликулите от коремни преси? 😁
Има разбира се ...Секс ...
и ако той ви е  ви е разрешен действайте.

# 639
  • На изток от Ада
Аз хак съм с презапване като начало на мц. Вчера мн слабо днес още е кафяво по -силно но не и цикъл.
Питах Чапанова скоро ми тряло да ме виси по време на тона прицапвате. 3 м вече е объркан мц

# 640
Доколкото видях някъде информация - д-р Стаменов ще е отпуска от средата на Юли до края на месеца.
А може ли да ми кажете за колко време излиза резултат от колпоскопия?

# 641
За тази годена все още не са публикувани летните отпуски на репродуктивните специалисти,на сайта енфото е за 2022г

# 642
Здравейте! Не знам вече какво да мисля, но реших да споделя с вас. Това ми е първи опит. На 12.05 ми беше  ЗЕТ на един 5-дневен ембрион с отлично качество. Днес 20.05 си направих кръвен, стойностите на ЧХГ са 1.79…. Знам, че е отрицателен, не знам изобщо дали да се надявам да покаже нещо ако го направя на 23.05….
През цялата изминала седмица си почивах, не съм пътувала , общо взето правих всичко , което ми бяха казали. Не съм имала и кървене…

# 643
Здравейте! Не знам вече какво да мисля, но реших да споделя с вас. Това ми е първи опит. На 12.05 ми беше  ЗЕТ на един 5-дневен ембрион с отлично качество. Днес 20.05 си направих кръвен, стойностите на ЧХГ са 1.79…. Знам, че е отрицателен, не знам изобщо дали да се надявам да покаже нещо ако го направя на 23.05….
През цялата изминала седмица си почивах, не съм пътувала , общо взето правих всичко , което ми бяха казали. Не съм имала и кървене…
И при мен така. ЗЕТ на един петдневен ембрион лежах само и отрицателен резултат. Това е 8-ми ден от трансфера и според мен ако е отрицателен няма да стане положителен. Свържете се с доктора, няма смисъл да пиете лекарства още дни. Съжалявам, следващия път ще е успешен!

# 644
Никакво спиране на лекарствата и задължително повтори теста. Можеш да направиш на 22.05 тест.
Успех и дано да е късна имплантация!

Общи условия

Активация на акаунт