Човек на "нашето" ниво

• 9 904
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
Саманта Фокс.

# 226
  • Далечният изток
Преписвам от другата тема, не Саманта, Меган...

# 227
Говорим за големи кики от 80-те. Тамън за Танграта.

# 228
  • Далечният изток
А, може, тя онази Меган според футболиста ставаше.

# 229
Веъзките с големи разлики в "нивото" обикновено не прокопсат.
Колкото и да е гадно, всеки човек си води нещо като равносметка на връзката - аз давам това, това и това, пък получавам само еди какво си.
Когато има голяма разлика между даването и получаването започва натрупване на недоволство.
Иначе съм наблюдавала връзки, в които жената много превъзхожда мъжа - мъжът направи всичко възможно да я смачка, предполагам от страх да не го зареже.
Виждала съм и връзки, в които мъжът много превъзхожда жената - е бедното момиче, жал ме хвана за нея, такава ревност изпитваше, такива терзания, чудеше се на главата ли да си стъпи, сакън да не я остави...

# 230
  • France
Комплекси...

# 231
  • Somewhere beyond the moon and stars
Нивата трябва да са сходни, но това - според водещите критерии. За всеки са различни.
За мен височината на мъжа не е водещ критерий, но за повечето жени е.

От калкулаторите на Танграта - не мисля, че за повечето мъже заплатата ще е по-важна от външността - и нямаше къде да си отбележа дългите крака, примерно.

Преди сто години, като сме започнали да се срещаме, и двамата сме си покрили критерия, който ни е "голямата резачка" - да сме едновременно интелигентни и свестни. Сега пак същия бих приложила, вместо да сравнявам заплати и имоти, които не са константа.

# 232
За ръста. Бях чела една теория, че хората харесват такива партньори, с които поколението ще е физически "в златната среда". Тоест да кажем ниска жена и висок мъж, човек с голям нос харесва друг с малък нос и т. н. (не че не може двама с големи носове да се харесат, но това подсъзнателно ще се отчита като недостатък на партньора, а не като плюс, защото природата ни води към това да усредняваме нещата). Та, аз съм 1,75 см. и никога не съм имала предпочитание към мъж 1,90 - 2 м. примерно. За какво ми е, да имам от него дъщеря, която ще стане 1,85 м. примерно? Мерси, мерси! Смятам, че съм предостатъчно висока за жена (бих предпочела да съм малко по-ниска) и оттам нагоре вече пък съвсем много ще стане. Та, нямам претенции и да е няколко см. по-нисък от мен мъжа, а ако е по-висок - да не е прекалено, до към 1,80. Някакси в този диапазон съм ги харесвала винаги.

# 233
  • София
Всъщност, за всичко е така. Да е някъде средно статистически около моите показатели.

# 234
Всъщност, за всичко е така. Да е някъде средно статистически около моите показатели.

Не за всички. Ниските мъже например нямат почти никакъв шанс защото повечето жени си търсят мъже високи колкото тях или по-високи.

# 235
Не знам дали е заради ръста, но много често ниските мъже са големи комплексари.

# 236
Е, има и ниски жени. Ако е 150-155 см, спокойно може да харесва мъже 165-170 см. Както се казва, за всеки влак си има пътници.

# 237
При моите познати по-ниски жени забелязвам, че масово си харесват високи мъже (над 170 см). Може не при всички да е така, де.

# 238
1.58 съм и харесвам високи. Имала съм гаджета по 2 метра. Някак си ме влече, явно е природен инстинкт Joy Сега ММ е 1.85 и пак стърчи над мен супер много.

# 239
Мъж 1,70 не е висок, даже и 1,75 не е висок. За мен висок е мъж над 1,80.

Общи условия

Активация на акаунт