Човек на "нашето" ниво

• 9 938
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
Нещо не вдявам за кво се дрънкате на последните страници, да отговоря по въпроса на авторката.
Естествено, че трябва да са горе долу на едно ниво и двамата, за жените целещи се в топ ъф дъ топ пичовете, пък те самите много по-ниско най много да ги огрее някой бърз секс, щото е безплатен. За мъжете целещи се в топ мацките дори и толкова е малко вероятно. За тва е важно човек да има някаква обективна преценка за себе си и да знае къде да се цели.

Обаче и за мацките и за мъжете има доста различаващи се класации, не е една абсолютна такава Simple Smile

# 211
Е да разбира се, тия скали от 1 до 10 са ми много относителни. Всичко е много субективно, 3-ката за един може да 7-ца за друг и обратното. Но фрапантни разлики в нивата като атрактивност, поведение, интелект и материално положение си личат от далече и резултатите не са добри, може би с изключение на последното (материално състояние), където е възможно единия да издърпа другия до неговото ниво.

# 212
Къде е Футболеро, да обясни точковата система?
Сакън, само той липсва.

# 213
Споко, сега ще цъфне да каже колко дебелия гъз на Шакира е 10, а нашия е 0 и трябва да го приемем. Защото в интернет пише, че тя е 10. Логика...

# 214
Шакира мен ме кефеше като по-млада, дебелия и гъз не ми е бил проблем, ама и чак 10-ка не ми е била никога.

# 215
Султана на Дамаск извикал главния везир и му казал:
- Слушай ме внимателно! Донесоха ми, че халифа в Багдад се е обградил с артистки, певици, разказвачки, по 1001 нощ му разказват приказки, все интелигентни жени. А моя харем - какво? Едни красавици, прости кат налъми! Искам да дигаме нивото. Да ми намериш интелектуалки, иначе ти резвам главата одма!
Разтичал се везира, забързал се, че една глава има все пак.
След една седмица - кастинг пред султана:
- Повелителю, ето, избирай. Тази - доцентка по социология, онази - 2 докторски степени по психология, третата - политология от Станфорд, четвъртата - номинирана за 4 оскара... и т.н.
Коя ще благоволи да избере негово превъзходителство?

Поогледал ги султанът, пък отсякъл: - Ей оная, с най-големите цици...

Това е всичко, което трябва да знаете за изравняване на "нашето" и "вашето" ниво.
Trollface

# 216
Ахам
Нещо такова.
Скрит текст:

# 217
  • Далечният изток
Оле тоя Джерами... JoyJoyJoy
Абе, човек, коментирам мнението преди моето. С ирония.
Никога не съм разбирала тези "нива" и всичките ми постове не само в тази тема, а въобще по темата са, че избор няма, всичко е на късмет, какъвто ти се падне. Като не ти допадне, следващият... и така. Тези, дето много избират, ги четем... На 35+ (някои и на 50+) щом никой не ги е избрал и те никого не могат да изберат щото нали, безкрайните критерии, няма да имат връзки никога, просто е. По някаква огромна случайност със стотици компромиси само е възможно евентуално.

# 218
  • София
Султана на Дамаск извикал главния везир и му казал:
- Слушай ме внимателно! Донесоха ми, че халифа в Багдад се е обградил с артистки, певици, разказвачки, по 1001 нощ му разказват приказки, все интелигентни жени. А моя харем - какво? Едни красавици, прости кат налъми! Искам да дигаме нивото. Да ми намериш интелектуалки, иначе ти резвам главата одма!
Разтичал се везира, забързал се, че една глава има все пак.
След една седмица - кастинг пред султана:
- Повелителю, ето, избирай. Тази - доцентка по социология, онази - 2 докторски степени по психология, третата - политология от Станфорд, четвъртата - номинирана за 4 оскара... и т.н.
Коя ще благоволи да избере негово превъзходителство?

Поогледал ги султанът, пък отсякъл: - Ей оная, с най-големите цици...

Това е всичко, което трябва да знаете за изравняване на "нашето" и "вашето" ниво.
Trollface
А, не! Умрях от смях! Такива вицове трябва да са забранени.

За скалите и аз мисля, че поне 1 десетична запетая трябва да се вмъкне. Че и 2 даже.
Примерно между 6 и 7 има поне 100 степени.

Сисите дават 1.5 точки, но само естествени.
Диплома по физика дава 0.3.
Докторантура вади 0.6 точки.
Магистратура по политология отнема 2.
МГ дава 1.
Жуки отнемат 4.
8ца до 10ка с малки сиси бие 6ца с големи.
Joy

# 219
Ехееее, направо се самоунищожих по точкуване.
Ако някой си позволи да ме точкува по подобен начин, не само ще получи шут в @ъзо, но и ще бъде лошо унижен и изгъбаркан.

# 220
Ехееее, направо се самоунищожих по точкуване.
Ако някой си позволи да ме точкува по подобен начин, не само ще получи шут в @ъзо, но и ще бъде лошо унижен и изгъбаркан.

Той па щи каже, че те точкува Wink

# 221
  • Далечният изток
Някои се занимават само с точки, събиране, умножение, тангенс, котангенс и затова са на това "ниво" самотно...

# 222
Ехеее, аз ще намеря с какво са се изкарам над 10🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ама точкуването при мъжете трябва да е по различни критерии от жените, не става с цици и джуки…
Примерно : има бели зъби + 1т. , с оформена брада е + -0,5т , мирише на парфюм +1,03  и така….

# 223
  • Далечният изток
Сега се сетих, в друга тема по повод точките стана ясно, че високият сбор показва дали въпросната става за чук@не... Нищо повече.

# 224
И е секс машина + 80т Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт