Човек на "нашето" ниво

• 9 903
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ами мен грозните не ми привличат сексуално...

# 76
Абе, аз не си представям да бъда привлечена сексуално от нелицеприятен тип. И ниските мъже не ме привличат грам, ако ще да са красавци.

# 77
Колкото повече живее сам човек, толкова по-трудно се решава да си наруши създадения ритъм и да прави компромиси.

За съжаление все повече станаха тези хора, които на 40+ са все още сами, дори нямат сериозна връзка, за деца дори не помислят.
Поне около мен имам няколко такива примера и за мъже, и за жени. Някои от тях дори и не търсят връзка, карат си така ден за ден.

# 78
Не ви е замирисало на секс от грешния човек Grinning сериозно ли не сте запознати с тази биологична особеност на животинския свят?

# 79
Сексуално съм била привлечена от не толкова интелигентни типове, несериозни и неамбициозни, но от грозни или ниски - не. Под ниски разбирам по-ниски от мен (170 см).

# 80
  • Далечният изток
То и сексуалното привличане е комплексно. Поне за мен.
Нарциса, имаш предвид само инструмента ли?!

Как така грешния човек? Щом ме е привлякъл по някакъв начин, значи не е грешният.

# 81
Е то само инструментът ли прави секса хубав? То , това е друга тема де😁

# 82
  • София
Не, но е наслада за очите Satisfied

# 83
Тази биологична особеност ме е подминала Grinning Вярно, че красотата е в очите на гледащия, но общо взето все съм си падала минимум по средно физически привлекателни, светли, високи и т.н. Вярно, че някои са били дисквалифицирани в момента, когато си отворят устата, но като външен вид не се сещам за някой озадачаващ.

# 84
Не, но е наслада за очите Satisfied
Само ако е твърд, иначе-не!🤣

# 85
  • София
Правилно Satisfied

# 86
По принцип не бъркам в гащите на всеки, с когото се разминавам... Дано не съм пропуснала големи... шансове Joy

# 87
По принцип не бъркам в гащите на всеки, с когото се разминавам... Дано не съм пропуснала големи... шансове Joy

Вземи си бележка! От утре смени тактиката......шансовете са важни!!! Grin

# 88
Хаха, аз имам една такава колежка! Само секс й е в главата и развиваше теории как се разбирало дали инструментът бил голям или не! И тя има хипотеза за инструмента на всеки служител от мъжки пол във фирмата. Направо е страшно !🤣🤣🤣

# 89
Твоята колежка да направи един уъркшоп, ще задмине руските лекторки и ще се окаже, че жените не търсим богаташи а ла Кобилкина, а обикновени надарени жребци Joy

Общи условия

Активация на акаунт