Човек на "нашето" ниво

• 9 910
  • 268
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На мен привличането ми е много важно, особено на етап, когато сме млади и сексът, и правенето на деца, са приоритети.

И много други неща са важни, разбира се. Не може нито без едното, нито без другото. Като имаш какво да предложиш и би бил избран от тези, които ти харесваш, действаш. Ако не, започваш да орязваш оттук оттам или пък стоиш сам с избора си. Разбира се, винаги може да се напънеш да се подобриш и да си разшириш възможностите - но това върви с приемане, че нищо не ти се полага даром и не си толкова велик, колкото ти се иска.

# 61
  • София
Аз пък в момента въобще не държа на човек на моето ниво. Даже ми е интересно с хора от различни нива.
Тъй като не държа да живея с него, не ме интересува финансово и имотно, стига той да е ок със себе си.
Интелектуално пък хич не държа да си говорим за книги, да слуша моята музика, да има две висши като мен.
Стига ми да има някакви интересни интереси, желание за развитие, живот, да е забавен и т.н.

# 62
Сексуално може ли да бъдете привлечени от човек, който не е на вашето ниво?
Ако можете, значи при привличането нивата се разминават и не са релевантни.

# 63
Повечето хора могат. Което не означава, че биха го взели за партньор в живота. За любовница става, за съпруга - не.
Разбира се има изключения тип "Хубава жена".

# 64
  • София
Нашето ниво в какво отношение? Ако е грозен - не. Ако не е толкова умен, ама много хубав и с топ тяло... Ще си помисля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Нашето ниво в какво отношение? Ако е грозен - не. Ако не е толкова умен, ама много хубав и с топ тяло... Ще си помисля Stuck Out Tongue Winking Eye
За един път🤣

# 66
Сексуалното привличане е въпрос на хормони и не бих се осланяла на него. Била съм привлечена сексуално от много нисък (под 150 см) дебел общак, който едва си казваше името. Естествено, че не бих го избрала да си изживея живота с него. За малко секс става, ама това ли се търси?

# 67
  • Далечният изток
Брррр, само като го прочетох и ме побиха тръпки...
Моите хормони явно по-добре подбират Joy

# 68
За мен няма спор - "за чукане" и "за семейство" са различни категории хора. Понякога първата може да премине във втората, понякога (по-често) не, но все пак се почва от първата. Човек трябва да е вече на много напреднала възраст, за да мисли направо за втората категория.

# 69
Така е Нарци! Ама на мен примерно няма да ми е приятно ако мъжът, който съм избрала  за партньор, преди мен не си е подбирал жените , а само се е осланял на сексуалното привличане па ако ще и “професионалистка” да е… Ама това съм аз де:)))

# 70
Сексуалното привличане е въпрос на хормони и не бих се осланяла на него. Била съм привлечена сексуално от много нисък (под 150 см) дебел общак, който едва си казваше името. Естествено, че не бих го избрала да си изживея живота с него. За малко секс става, ама това ли се търси?
Не мога да вляза в банята от смях 🤣

# 71
Много трудно стана вече. Всеки си прави "сметката".
Да е ИТ, за да изкарва пари, например.
Да е подържана и слаба, но на никой не му минава през ума колко време и пари изисква това.
От няколко години , поне аз наблюдам и пълен отказ от събиране с цел деца, защото се харчат много пари и се губи страшно много време, което може да бъде прекарано в екскурзии и т.н.
Колкото повече живее сам човек, толкова по-трудно се решава да си наруши създадения ритъм и да прави компромиси.

Някак си на заден план остана, да се събереш с някой от 0-та и да градиш и растете заедно. Твърде олд скул и безмислено им се струва на хората да вземат решение преди 25 да живеят с някой и да пропуснат толкова много неща.

Идеални половинки няма.

# 72
Не мога да вляза в банята от смях 🤣
Еее, то верно, че е Неделя! Мерси, че ме подсети, че е ден за баня!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 73
  • София
За един път🤣

Е, може и два-три пъти Joy

# 74
Вие май бъркате понятията. Говорите за сексуално привличане - това не е да си харесате някой хубавец от корица на списание. Хубавецът ви привлича визуално. Не е същото като сексуално по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт