КАУФЛАНД - тема 65

• 58 612
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Оф, аз си мислех, че в някои филиали предлагат пиле на грил вътре в самия магазин, а не отвън
Relaxed

Да, вътре са. На Каблешков има топла витрина само за пилета на грил, предполагам, че и на другите места, в които има тази промоция, е така.

# 556
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Amiamo Боже, не съм само аз дето гледам в какво опаковат сурови и готови храни. И като магаре да се противя да не купувам топла храна в пластмаса или найлонов плик.
По темата за грила - вземах кебапчета тези дни от щанда пред магазина и не ми харесаха. Сменили са ги явно, преди малко повече от месец бяха вкусни.
При нас няма Грил щанд, но пък аз този път се добрах до пиле Poulet и много ми хареса как се изпече и на вкус също.
Мисля да пробвам, Румънските кебапчета дали са като техните.
От седмичните оферти - мляко Пилос, кафе на зърна Мелита, Загорка Ретро. На Сами М Пръчици от моцарела - полуфабрикат.

Мляко Пилос? Thinking

# 557
  • София
Въпрос към тези, кои си купихте лимети когато бяха на промоционална цена - вашите имат ли семки. Аз не попаднах на нито една семчица. А така исках да   имат.

# 558
За какво ти е, да го садиш ли?

# 559
  • София
Да. Исках да пробвам да захвана растението от семки. Но не се отказвам. Все ще попадна на семчица. Simple Smile

# 560
  • shumen
И моите нямаха семки.
Аз днес ходих,но Филаделфия не намерих.

# 561
  • София
Филаделфия пускат доста често в Била с промо цени, когато има уикенд предложения на вносни сирена. Скоро имаше. Следи брошурите им.

# 562
Олимпус е млякото, на 3.49 за 1.5 л.
Моя грешка.

# 563

С много силен вкус на уасаби (и люти) - за мен търсен ефект Smirk

# 564
Последно...за пилето трябва да има кръгче или квадратче?😄

Квадратче.
Сега разбрах. Ние имаме само кръгче.
Няма пиле.

# 565
Да. Исках да пробвам да захвана растението от семки. Но не се отказвам. Все ще попадна на семчица. Simple Smile
Понеже сега се занимавам с едно 7 годишно дръвче райска ябълка, която израстна от семка от плод купен от lidl, та да знаеш, че тези дръвчета които са от семки не раждат. По добре потърси по-разсадниците, може да има някъде.

# 566
Леми, трябва ти човек, който да облагороди дървото и ще ражда.

# 567
Последно...за пилето трябва да има кръгче или квадратче?😄

Квадратче.
Сега разбрах. Ние имаме само кръгче.
Няма пиле.

За какво говорите?

# 568
  • Mostly in my mind
Олимпус е млякото, на 3.49 за 1.5 л.
Моя грешка.
4.49 е.

# 569