КАУФЛАНД - тема 65

• 59 025
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • оттам, откъдето започва България
Днес купихме на -50% торта Гараш на taste it - 8,50 лв. 4 парчета.   https://tasteit.bg/project/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0 … %88/   
Много е вкусна! Simple Smile

# 106
  • София
За тези, които не успяха да си купят от силиконовите форми за печене - същите ги има в Джъмбо. Simple Smile

# 107
Днес купихме на -50% торта Гараш на taste it - 8,50 лв. 4 парчета.   https://tasteit.bg/project/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0 … %88/   
Ох, завиждам ти, това е любимата ми торта...

# 108
Все пак се престраших и взех от авокадото в мрежа, та идвам да дам отзив.
В едната мрежа от четири бройки три  хубави и едно гнило като тези, които някой показа тук. Втората мрежа не сме я отваряли още.
Иначе това, което успя да узрее от четвъртък до днес, беше много вкусно и с малка костилка, т.е. учудващо, но снимката в брошурата е реалистична Grinning

Тези наистина бяха с произход Кения, обаче после купих още едни, но от друг филиал и на тях пише, че са от Перу, а имаше също и още от кенийските. Явно затова не бяха писали произхода.

# 109
  • оттам, откъдето започва България
Ох, завиждам ти, това е любимата ми торта...

Не бих я купила, ако не бях чела мнения тук в темата. Simple Smile
Но наистина не съжалявам. Yum

# 110
Това барбекю дали си заслужава парите?

# 111
  • shumen
Аз утре ще ходя за банички за детето за училище,сапун Нанси,бонбони Сушард,кафе,грозде,ябълки.

# 112
Аз пък днес си взех още едни силиконови формички за тарталети.🤩 След като в понеделник следобед и в следващите дни нямаше нито формички, нито етикет с цена...😅
И шпатула и "нож" (прилича на по-голяма шпатула) за сладкиши взех с оранжев стикер за 2,45 лв- а за утре бяха заредени същите по 6,99 лв. Само кутията отстрани беше леко скъсана, но ще го преживея...😉😀
Данаека, кое кафе хареса?🙂

# 113
  • shumen
Долсе,нова Бразилия голям пакет на 6,60.

# 114
Здравейте,
скоро някой беше споменал нещо за прахосмукачка Ровус.
Дали беше в тази тема не си спомням, но сега се чудя дали си заслужава да я взема.
Имам Айкото от 39 лв, но искам още една от този тип по компактна.
Може ли отзив ако някой я има.
Благодаря

# 115
Аз утре ще ходя за банички за детето за училище,сапун Нанси,бонбони Сушард,кафе,грозде,ябълки.
Тези банички имат ли палмово масло, знаете ли?

# 116
Тиганите на Джейми Оливър стават ли? Нв помня питах ли, ама понеже гледах брошурата и пак се присетих…

# 117
Здравейте,
скоро някой беше споменал нещо за прахосмукачка Ровус.
Дали беше в тази тема не си спомням, но сега се чудя дали си заслужава да я взема.
Имам Айкото от 39 лв, но искам още една от този тип по компактна.
Може ли отзив ако някой я има.
Благодаря
Аз бях. Ами, вдига килимите от пода, толкова силен вакуум прави, че се "залепва" и по настилките...Не съм Рамбо, затова аз лично не я препоръчвам...

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 23:49 от dolce miele

# 118
Уф, нищо не ми харесва от новите купони. Пак ще се чудя къде да си дена точките.

# 119
Безинтересни са ми стоките с купони, всички възможни  точки включително и след снощния пазар отидоха за горичка😊 Сега имам остатък 3. От любопитство може би бих пробвала френското петле , но много некоректно тарикатлеят като не упоменават цена.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 18:24 от ccvet

Общи условия

Активация на акаунт