КАУФЛАНД - тема 65

• 59 031
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ровус безкабелна ли е?

# 121
Ровус безкабелна ли е?
Тази от днес която е, не е безкабелна.
Има кабел 5 метра, така пише на кутията.
Ох, Долче, купих я вече.
Няма нищо, освен да измисля нещо, да не я чистя редовно ли, за да и намаля смукателната мощност или да сложа мокра кърпичка изсъхнала преди филтъра, все глупости ама щом е толкова силна.
Не мисля, че мога да я върна ако съм я ползвала.

# 122
Ще споделиш ли после дали тези методи действат на смукателната мощност?😃 Нашата и с непочистен филтър така дърпа...😄

# 123
  • СОФИЯ
Френското петле е хубаво, става бързо и във фраер. Последно му бяха вдигнали неразумно цената. Сега с купона ще видим колко излиза.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 18:30 от мама САННЯ

# 124
Ще споделиш ли после дали тези методи действат на смукателната мощност?😃 Нашата и с непочистен филтър така дърпа...😄
Разбира се!
Ох аз много свикнах с айкото, защото имам вътрешно стълбище и преди мъкнех с едната ръка Филипса, с другата ръка се борех с тръбата защото независимо от това, че бях дръпнала плъзгача който намалява мощността, пак залепваше за стълбите.
Обаче явно някой е натиснал по силно там където се сменя накрайника и се е напукала леко пластмасата и ме е страх доката се чудя за резервна, инфлацията да не ме изпревари.

# 125
Ровус безкабелна ли е?
Тази от днес която е, не е безкабелна.
Има кабел 5 метра, така пише на кутията.
Ох, Долче, купих я вече.
Няма нищо, освен да измисля нещо, да не я чистя редовно ли, за да и намаля смукателната мощност или да сложа мокра кърпичка изсъхнала преди филтъра, все глупости ама щом е толкова силна.

Нима няма опция за намаляване на засмукването? Дори прахосмукачка, която  ползвах преди доста години, имаше един малък плъзгач, с който можеше да се променя засмукването

# 126
  • София

Разбира се, че може да я върнеш, ако не ти харесва. Как ще разбереш, че не ти е удобна ако не я ползваш? До 30 дни с опаковката и касовата бележка я носиш на информация. Може да я почистиш малко преди това. До сега не съм имала проблем - всеки месец връщам по нещо в К. или в Л. Ако случайно девойчето на информация се опъне и се прави на велико - отивам в друг филиал и връщам.

# 127
  • shumen
Не съм сигурна дали имат палмова мазнина тези банички.Аз за утре взех 4,но само със спанак имаше при нас.

# 128
Не щещ ли, днес имаше една-единствена опаковка със силиконови формички за мъфини сърца...Приех го като знак и ги взех.😅 Още шунка, ябълков оцет, кисело мляко, пърленки, портокали, ябълки, четки за зъби.
Много народ в магазина, чак се стреснах...😁 Аз реших, че в този дъжд няма да има толкова желаещи за пазаруване...

# 129
  • Пловдив
Сутринта нямаше от олиото на промо по 2,99 мисля беше...Едва намерих един комплект от късите чорапи Найк, на едното място крема сиренето на Екуиза /незнам как се пише/ не беше заредено. Цената на ябълките Грени беше обърката, ама не ми се занимаваше да казвам, щото на везната си излезе реалната.
Баницата със сирене хич не бяха изпечени и незнам на кой ще ги продадат.

# 130
Вчера имаше олио, Мистик. Към 14 ч. ходих.

# 131
Става ли за килими?

# 132
Метод за намаляване на смукателна мощност е една дупка 3-4 мм в тръбата на прахосмукачката долу преди четката (с бормашината на мъжа ти). Ако разбира се няма плъзгач за отваряне някъде по прахосмукачката, което не ми се вярва.

# 133
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, някой с отзив за прахосмукачката робот?

# 134
  • София
Здравейте, някой с отзив за прахосмукачката робот?

Като за парите си бива.
Купих я за подарък в понеделник, още я разучавам.
Вчера и днес чисти в къщи. Преди това бях чистила същите помещения с моята/от Лидл/. Събра доста боклук и двата дни. Не съм сваляла приложението за тел., защото се опасявам да не го запамети и после да не може друго от друг тел. И мопа не съм ползвала, не искам да го цапам и да си мокря паркета. Ще я наблюдавам и на 28мия ден ще реша дали да остане или да търся друга. До тогава ще я използвам активно.

Общи условия

Активация на акаунт