КАУФЛАНД - тема 65

• 59 101
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, някой с отзив за прахосмукачката робот?

Като за парите си бива.
Купих я за подарък в понеделник, още я разучавам.
Вчера и днес чисти в къщи. Преди това бях чистила същите помещения с моята/от Лидл/. Събра доста боклук и двата дни. Не съм сваляла приложението за тел., защото се опасявам да не го запамети и после да не може друго от друг тел. И мопа не съм ползвала, не искам да го цапам и да си мокря паркета. Ще я наблюдавам и на 28мия ден ще реша дали да остане или да търся друга. До тогава ще я използвам активно.
Много Ви благодаря за отзива. 😊

# 136
  • Пловдив
Сутринта нямаше от олиото на промо по 2,99 мисля беше...
От днес в Била олио Калиакра първа преса е 3,79.

Къде изчезнаха купоните "горичка"? Вчера напразно ги търсех за активация на касата... Кратка ми беше радостта, че за нещо полезно мога да си ги ползвам Sad.

# 137
Става ли за килими?

Ще споделиш ли после дали тези методи действат на смукателната мощност?😃 Нашата и с непочистен филтър така дърпа...😄
Не мога да кажа. Ние имаме само миниатюрни килимчета тип мокетени. Дърпа прах и подобни, ни мисля, че косми и мъхове не напълно. За килими с косъм не вярвам...🤔
Метод за намаляване на смукателна мощност е една дупка 3-4 мм в тръбата на прахосмукачката долу преди четката (с бормашината на мъжа ти). Ако разбира се няма плъзгач за отваряне някъде по прахосмукачката, което не ми се вярва.
Не знам има ли изобщо "тръба" долу, която да може да се продупчи (и дали би имало повече ефект или вреда), прахосмукачката е тип правостояща, а не от обикновените с дълга тръба. И аз поне не виждам да може да се регулира...

# 138
Сутринта нямаше от олиото на промо по 2,99 мисля беше...

Къде изчезнаха купоните "горичка"? Вчера напразно ги търсех за активация на касата... Кратка ми беше радостта, че за нещо полезно мога да си ги ползвам Sad.
И аз така...

Кауфланд нехранителни стоки от брошурите някои зареждат по няколко бройки и това е... И то май които най-много се търсят.

# 139
  • София
В неделя купих няколко грейпфрута. Страхотни! Бяха много голями.  Само единия беше 0,708 кг.

# 140

Преди пандемията имаше два вида олио Калиакра - първа преса и обикновено.
Но оттогава има само първа преса.  Та, какво стана с обикновеното, лично аз не съм го виждала от поне 3 години.
Явно вече всичкото е "първа преса", чудят се как да ни мамят.
Ако някой знае повече по въпроса, моля да сподели.

# 141
  • София
Маркетингов трик, нищо повече. "Първа преса" е новото "без холестерол".

# 142
Здравейте,искам да попитам със скрийншот на картата може ли да се пазарува?Благодаря Ви предварително за отговора!

# 143
Здравейте,искам да попитам със скрийншот на картата може ли да се пазарува?Благодаря Ви предварително за отговора!
Да,може🙂

# 144
Днес в Кауфланд като на Нова година. Ужас беше.

# 145
На 7ми вземат пенсиите.

# 146
Не бяха пенсионерите - съвсем хора на средна възраст. Тичаше се за козунаци, мезета и т.н. Аз бях за клечки за уши Simple Smile

# 147
Нормално като за преди празниците. Тази седмица нали е католическият Великден.

# 148
  • София
Нали са постили 7 седмици, та да заблажат...
Devil_Rose, купуваш каквото са "пуснали" Simple Smile  Клечките за уши - друг път

# 149

Общи условия

Активация на акаунт