КАУФЛАНД - тема 65

• 59 109
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Днес в Кауфланд като на Нова година. Ужас беше.
Ами нормално. Лазаровден, Цветница- именници колкото щеш.

# 151
  • София
Купих от Кауфланд антибактериален моп на Magic clean Premium. Някой ползва ли го? Наистина ли е антибактериалвн?

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 13:16 от Amiamo

# 152
Сега коя цена последно ще е актуалната на кора яйца М размер. В електронната брошура на първа страница са 9,79лв, а в хартиената днес, която получихме са 10,99лв.

# 153
При нас днес имаше кора М размер за 9,79 лв.

# 154
Сега коя цена последно ще е актуалната на кора яйца М размер. В електронната брошура на първа страница са 9,79лв, а в хартиената днес, която получихме са 10,99лв.

Електронната за съответния филиал е по-актуална.

# 155
При нас днес имаше кора М размер за 9,79 лв.
И аз на толкова ги взех, но са със срок до 19ти април

# 156
И аз ходих и при нас имаше и си взех 1 кора полски, Л размер ще вземам от лилд.

# 157
Момичета ако някоя е виждала това на живо може ли да ми каже има ли дупки на дъното. По брошури ги имаше и и ЛИДЛ, и по-рано в Кауфланд,но така и не се появиха където аз пазаря за да ги видя на живо, а ако нямат дупки ми трябва.Имам предвид малък размер,не кошче за боклук.

# 158
Малки са, май нямаха дупки отдолу.🤔 Виждала съм ги преди.

# 159
  • София
Няма дупки на дъното.

# 160
Благодаря Flowers Hibiscus .Не знам къде да обиколя и защо не ги зареждат при нас.Rage Толкова исках и силиконовата четка за тоалетна..ами не се появи...

# 161
  • София
Пак ще ги пуснат. Трябва да следиш брошурите.
Купих силиконова четка за WC от Л. Още не съм я пуснала в употреба. Голяма и груба ми се вижда.

# 162
Благодаря Flowers Hibiscus .Не знам къде да обиколя и защо не ги зареждат при нас.Rage Толкова исках и силиконовата четка за тоалетна..ами не се появи...
Reninel, силиконовата четка за тоалетна е страхотна!🥰 Препоръчвам с две ръце. Изключително ми е удобна на мен заради голямата, дълга и стабилна дръжка. Удобно е да се държи и с две ръце. Да не говорим откъм хигиеничност, че се измива после много добре и няма куде да се заплитат разни боклучета.😉 При нас по едно време ги бяха поставили на много сбутано място, едва се виждаха...И в Лидъл бяха абсолютно същите четките, доста време стояха при нас.

# 163
Amiamo, следя аз ,но и не всичко пускат и да,като я видя може и да не я купя,но поне да я видя за да преценя.. Simple Smile
Долче,редовно преглеждам,но... ще следя разбира се..
Но и не мога да обикалям и града все пак.И без това в близките ми квартали няма ни Лидл,ни Кауфланд. Ако нещо ми хване окото и е належащо отивам първият, най-късно втория ден.Иначе в събота Simple Smile

# 164
И аз на толкова ги взех, но са със срок до 19ти април
Това проблем ли е?И ние взехме днес със срок до 21 четтири кори.Очаквам след Великден да намалят яйцата,за да се запася.Вземали сме намалени с изтичащ срок и месец след това не им е имало нищо.

Общи условия

Активация на акаунт