КАУФЛАНД - тема 65

• 59 230
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
При нас бяха с червените етикети и нямаше нито един , но докато разглеждах дрехите си намерих 2 бр каоаци ф28 и чудни детски чорапи 7бр за 3 лв Heart Eyes баните бяха зелени не взех на излизане някой беше си зарязал неговите банани върху сладоледите - чудни бяха  и така им се зарадвах Blush

# 361
  • Пловдив
И при нас само етикети Disappointed

# 362
  • София
От трите вида капаци по много имаше снощи в магазина на бул. "Ген. Тотлебен" 36, при "Пирогов".
Имаха етикети с намалените цени и никакъв интерс към тях.
Взех и от трите, но не стават за нито един от тиганите вкъщи - 3 бр. са на Тефал и 3 бр. са немски. Тенджерите ни си имат капаци.
Вероятно пасват само на съдове от тяхната марка.
Абсолютно безполезна покупка. Ако някой ги иска, ще му ги подаря, че ми е жал да ги метна в контейнера.

# 363
  • София
Капаците, които купих не съм ги мерила на тенджери или тигани, не ми остана време. Прибрах ги.  Ако не станат, все някога ще влезнат в употреба.

# 364
Бих ги купила

От трите вида капаци по много имаше снощи в магазина на бул. "Ген. Тотлебен" 36, при "Пирогов".
Имаха етикети с намалените цени и никакъв интерс към тях.
Взех и от трите, но не стават за нито един от тиганите вкъщи - 3 бр. са на Тефал и 3 бр. са немски. Тенджерите ни си имат капаци.
Вероятно пасват само на съдове от тяхната марка.
Абсолютно безполезна покупка. Ако някой ги иска, ще му ги подаря, че ми е жал да ги метна в контейнера.

# 365
При нас нали писах че имаше само от най-големите, та понеже все пак взех един да не се мина Smile, та и аз го подарих вчера на една съседка, дето и пасна, че се оказа за мен огромен.

На мен ф24 и ф20 ще ми паснат.
geos, ако става въпрос за София и ще ги хвърляш, бих се възползвала.

П.П. Отстъпвам, че сега видях, че са писали преди мен. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 10:15 от alllllimei

# 366
Вземете ги аз съм от Ямбол Grinning

При нас нали писах че имаше само от най-големите, та понеже все пак взех един да не се мина Smile, та и аз го подарих вчера на една съседка, дето и пасна, че се оказа за мен огромен.

На мен ф24 и ф20 ще ми паснат.
geos, ако става въпрос за София и ще ги хвърляш, бих се възползвала.

П.П. Отстъпвам, че сега видях, че са писали преди мен. Simple Smile

# 367
В К.Банишора има много от капаци и от трите размера - по пълна редичка . Сутринта минах , че снощи трябваше да измеря касеролата за която ми трябва капак- оказа се, че е по- малък диаметър. Разминах се с обичайният седмичен пазар - млечни, боровинки, ябълки, мая, маслини стафидата, тиквички и наденица за вечеря (ММ ще дежури на скарата).
Ще ходя още веднъж тази седмица с ММ за пръст , че съм планувала разсаждане на цветя.

# 368
  • София
В четвъртък получават битови стоки и явно са получили и заредили от тези капаци, защото вчера сутринта имаше по- малко бр. Казаха ми, че от доста време продават тези капаци. Досега не е имало голям интерес към тях.

# 369
  • Пловдив
Ходих до друг филиал и пак нямаше ф.28 Angry

# 370
На тази цена е нормално да има интерес, близка до подарък си е. При нас имаше само от 28см и си взех 1, но бих искала и от другите размери по 1 бройка.

# 371
Определено ги има от години - отдавна си купих точно такъв капак 28 см за уок тигана, че го ползвам основно  за приготвяне на ястия.
mystic woman в Банишора имаше поне 4 броя от  28 см , не ги броих защото точно те бяха един върху друг, а останалите два размера бяха наредени на стилаж - запълнен .

# 372
  • Пловдив
В Пловдив съм.

# 373
  • София
mystic woman в Банишора имаше поне 4 броя от  28 см , не ги броих....

Мистик е от Пловдив.
Аз не знам кога ще ходя отново до Кауфланд, иначе не ми пречи да купя и изпратя.

# 374
  • Пловдив
mystic woman в Банишора имаше поне 4 броя от  28 см , не ги броих....

Мистик е от Пловдив.
Аз не знам кога ще ходя отново до Кауфланд, иначе не ми пречи да купя и изпратя.
благодаря, ама то с доставката ще стане на нормална цена Simple Smile
Ще видя още в някой магазин.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 11:31 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт