КАУФЛАНД - тема 65

• 59 223
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
В Бургас също има капаци на ниските цени. Вчера купих от магазина в комплекс" Славейков".

# 376
  • София
Ще ходя и аз днес за капаци.
Под 2 лева бройката ли са?

# 377
  • София
Давам ви идея да се обадите на националния телефон и да попитате за наличности. Услужливи са, на мен например ми казаха без да съм питала къде има най-много бройки от един артикул. Не мога да кажа доколко е вярна информацията, но примерно ми казват "преди 2 часа е имало Н бройки"

# 378
  • София

24см е 1,75лв, а 28 е 1,83лв. Най- малкият също е 1,75, но не знам какъв му е диаметърът.

# 379
  • Пловдив

24см е 1,75лв, а 28 е 1,83лв. Най0 малкият също е 1,75, но не знам какъв му е диаметърът.
20см.е

# 380
При нас капакът с 20 см диаметър струваше 1,25 лв.

# 381
  • София
Капаците - ф 20 - 1,25 лв.
На 23 стр. #344 съм написала цените.

# 382
Вземете ги аз съм от Ямбол Grinning

Скрит текст:
При нас нали писах че имаше само от най-големите, та понеже все пак взех един да не се мина Smile, та и аз го подарих вчера на една съседка, дето и пасна, че се оказа за мен огромен.

На мен ф24 и ф20 ще ми паснат.
geos, ако става въпрос за София и ще ги хвърляш, бих се възползвала.

П.П. Отстъпвам, че сега видях, че са писали преди мен. Simple Smile
[/Spoiler]
Не става, някой е изпреварил и двете ни. JoyJoyJoy

То аз най-вече ф16 си търсех, за тенджерата дето й счупих капака, само дето такъв няма намален. Пък после реших и аз тиганите да си "похлупвам", та не ми е жизненоважно.

Но ако имаше при нас по-малки щях да си купя, а понеже мразя да се хвърля и унищожава, та реших да се запиша и аз да ги спасяваме въпросните предложени. Grinning

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 17:39 от alllllimei

# 383
В Пепко имаше едни универсални капаци- стъкло и покрая със сив силикон (не помня дали бяха 16-20 см или 18-22 см обаче🤔), може пък да ти паснат на касеролата. Онлайн също съм виждала.🙂

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 03:30 от dolce miele

# 384
# 385
  • На изток от Ада
Ппрекалиха финиш беше 23.99 сега е 28.99.
Вече не ми се гледат задълбочено брошури . То да не смееш да хареесаш нещо  . При нужда   гледам всички налични магазини и където е най -евтино, имам време.  Вече К ни е  евтин за консумативи -прах, сапун т . Н

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 00:52 от nasito8988

# 386
В Пепко имаше едни универсални капаци- стъкло и покрай със сив силикон (не помня дали бяха 16-20 см или 18-22 см обаче🤔), може пък да ти паснат на касеролата. Онлайн също съм виждала.🙂
Ааааа, Dolce, недей така, нали идеята е да ги вземем на безценица... Stuck Out Tongue Winking EyeSatisfiedJoy

Иначе все ще си намеря, ама преди като съм гледала един капак е почти на цената на нова касерола. Пък и друго си е целият форум да сме си с еднакви капаци... SatisfiedSatisfiedSatisfied

Скрит текст:
А и те са ми трички с един размер капак, две касероли и едно канче с дълга дръжка, та другите две услужват с капак на "пострадалата", ама става трудно, когато и трите са едновременно в употреба.

П.П. Красивото име за тенджера е касерола, ама за канче по-изтънченото название не се сетих как беше... Joy

# 387
  • СОФИЯ
София,  Младост 3, има много бройки капаци и от трите размера.
Хек обаче няма.

# 388
С цените прекаляват. Ариел прах за 40 пранета е с два лева отгоре. И не е само това...

# 389
  • Бургас
Такова чудо не ми се беше случвало до сега! Купувам замразени багети с купон, който е активиран вчера. Прибирам се, поглеждам касовата бележка - няма отчетен купон. Отварям купоните и виждам надпис: Изчерпани количества ?! Че как ще са изчерпани? Количества си има, срокът на купона не е изтекъл. Не, че съм за единият лев, който им платих допълнително, но е много дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт