КАУФЛАНД - тема 65

• 58 591
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Аз си мисля, че са отвътре по-скоро с някакво керамично покритие, а не с тефлон

# 616
И според теб е нещо много по-различно ли?Тези частици нали са слепени с някаква гадост.

# 617
Този мултикукър читав ли е?

# 618
  • Somewhere far away
Някой има ли идея силиконовите подложки за месене какъв цвят са ?
на картинката е много приятно лилаво, но вътре дали наистина са такива нямам никаква идея, а не искам да правя простотии и да  отварям опаковката.

# 619
От тези тенджери някои има ли?

Миналия път като ги бяха пуснали много им се чудех, но така и не си взех.

И аз я загледах, но се чудя тази серия mocca marble дали са добри.
Аз съм влюбена в един тиган от тази серия,и много се замислям за  тенджерата,първо обаче ще я вида на живо.
28 см капак ,е перфектен за 28 см тиган от тази серия.Така че който си накупи капаци ,които не му пасват,сега може да си набави тигани.

# 620
Аз идвам да питам тези купони на колко време се появяват нови. От както инсталирах приложението, мисля че минаха две седмици едни и същи купони и нито един полезен за мен..

# 621
"Прекрасна" цена има вече зехтинът К-класик! Преди дни беше по 8,99 лв /750 мл е/...🙄🤐

# 622
  • София
Вече няма подарък за рожден ден. Има бонбони, които са намалени с 30%. Sad

# 623
Добре, че ми напомни да видя какъв ми е купона за рожден ден.  Онзи ден уж получих известие, но така и не разбрах с какво ще ме поздравят 😁 и забравих. Моцарт от Кауфланд не ми харесват на мен, тези алкохолните от снимките май не са хубави и те🤔, другите от снимката бива ли ги поне от тях да си взема 🤭

# 624
Този мултикукър читав ли е?

Майка ми не е доволна, програмите му били много ограничаващи.
ПС: Еър фрайъра на същата марка обаче е супер!

# 625
Аз идвам да питам тези купони на колко време се появяват нови. От както инсталирах приложението, мисля че минаха две седмици едни и същи купони и нито един полезен за мен..

Всеки понеделник.

# 626
  • София
Добре, че ми напомни да видя какъв ми е купона за рожден ден.  Онзи ден уж получих известие, но така и не разбрах с какво ще ме поздравят 😁 и забравих. Моцарт от Кауфланд не ми харесват на мен, тези алкохолните от снимките май не са хубави и те🤔, другите от снимката бива ли ги поне от тях да си взема 🤭
Тези трите кутии са само илюстрация. Ако си готова да си купиш бонбони с 30% намаление, прочети за кои важи. Изброените са повече от страница. Аз съм им обидена, че им се досвидяха едни бонбони подарък и изобщо нямам намерение да купувам. Първо подаряваха бонбони от 10 лв., за моя рожден ден (октомври) вече бяха от 3 лв., а сега вече само намаление. Да си ги ядат те!

# 627
Долче, навсякъде е увеличен зехтина. Sad
Кога е имало бонбони по 10 лв. за РД?
Аз имах бъбречета, от 3 лв.

# 628
Като пуснаха приложението, имаше за 10 лв, да, някои получиха си спомням компенсация за неработещ купон.

Само на мен ли ми се струва, че малко са намалили стандартната цена на някои нехранителни продукти, които редовно са в брошурара на 50%, например машинката за подстригване я бяха вдигнали на 24-25 лв, сега е пак 20.

# 629
  • София
Някой има ли идея силиконовите подложки за месене какъв цвят са ?

Качи снимка, за да видя фирмата, моля. Simple Smile
От Лидл имам и са както на снимката - нежно лилав цвят.  Но после пуснаха и в бяло. Затова искам да видя фирмата коя е.
Интересно, в предстоящата брошура не ги видях.

Общи условия

Активация на акаунт