КАУФЛАНД - тема 65

• 58 603
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
  • Mostly in my mind
И аз за тиган го взех.

# 601
В Младост 4, на Околовръстния път имаше и при промоционалните стоки, и при тиганите, но само 2 размера - Ф20 и Ф28, и на мен не ми пасват изобщо, но ще ги подаря на мама.

# 602
  • Русе
Аз тази сутрин вече питах едно момче, което нещо проверяваше при тенджерите къде аджеба са тез капаци. Отговори ми, че откак им намалили цената, нямало зареждане на капаци. Така е.. Кой ни брои нас за нещо.  И "Малката Виена" е в дълбоката провинция. Нищо, че преди стотина години русенци са наричали софиянци провинциалисти.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 12:12 от viki_1974

# 603
Явно се купуват различни размери от капаците. Вчера при нас имаше планина от капаци 28 см, а днес нямаше почти никакви капаци 24 см и 28 см, а от средния размер имаше най-много бройки (но като цяло не бяха чак толкова много).
Днес минах само за газирана вода.🙂

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 15:09 от dolce miele

# 604
# 605
Като стана въпрос за тенджери, някой има ли отзиви за тези на Jamie Oliver, че са  скъпички и дали си заслужават парите?
На мен нещо не ми допадна в тенджерите на Джейми.
Тази седмица са пуснали като лидълските, имам от тях и ги харесвам, сега взех и от тези.

# 606
От тези тенджери някои има ли?

Миналия път като ги бяха пуснали много им се чудех, но така и не си взех.

# 607
При нас вече бяха заредени чинии, купички, тави и още някои от промо артикулите за следващата седмица. Разбира се, бяха си с редовните цени, а не с промоционалните, но пак се изненадах.

# 608
Много неща имат да зареждат за понеделник, заради допълнителната брошура, затова почват по-рано.

# 609

Аз имам, взех я, че става за индукция.

# 610
Като стана въпрос за тенджери, някой има ли отзиви за тези на Jamie Oliver, че са  скъпички и дали си заслужават парите?
На мен нещо не ми допадна в тенджерите на Джейми.
Тази седмица са пуснали като лидълските, имам от тях и ги харесвам, сега взех и от тези.
От тенджерите на Джейми ли взе? Кое не ти харесва в тях?

# 611
Взех от тези
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/obs … _id=20277421.html
На Джейми само ги огледах, май нитовете на дръжките не ми харесаха. Не съм сигурна дали и дъното не беше по-тънко.

# 612
При нас от капаците - 20 и 28 в изобилие, дори вече не са с червена цена, но пак цената е като намалената. Но 24 няма, а имах нужда от 24

# 613

И аз я загледах, но се чудя тази серия mocca marble дали са добри.

# 614
Какво може да им е?Обикновена тефлонова тенджера.Колко да е добър тефлона маскиран под нови наименования.

Общи условия

Активация на акаунт