Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 398
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Привет. 
 Може би е рано да търсим послание от сценаристите към зрителите.   Може би  към жените ще бъде търпете,мълчете, сами сте си виновни.  Да те пребиват и да налагат децата с колан е нормално, изневярата е по-лошото. Важното е мъжа ти да гледа и да пребива само теб.   Да отворя скоба не плиемам,насилието което  упражняват всички мъже в сириала срещу жените си. В различна форма е. Надявам се ,нито една жена да не се успокоява в реалния живот  по този начин . Бита е, но се радва на верен  мъж.
Не мога да намеря последователност  и логика в нито един образ.   Сейран познава достатъчно добре Ферит за да разпознае навика му и да се предпази от шамар. Но не го познава до къде би стигнал в разказите пред Пелин и в искреността му. Хайде това да го оставим настрани.  До колкото разбирам, ще я изкарат,че не познава баща си и е очаквала подкрепата му. Ако е така,няма да ми  хареса.  Човек като Кязъм е едно,  да те подкрепи в работата,изкарването на пари,натриванета на носовете на Корханави. Съвсем друго се очаква в тази ситуация,когато разбере истината. Каква силна заявка имаше за  характера й, а  се опитват да  я съсипят. 
Лелята   пък как реагира, пълен срам.
Драгия сценарист сигурно, ще ги разведе, събере, раздели и сдобри за няколко епизода.
Но какви рани отвори, какъв мост създаде помежду им.  Как ще успее да го поправи?

# 526
Привет. 
 Може би е рано да търсим послание от сценаристите към зрителите.   Може би  към жените ще бъде търпете,мълчете, сами сте си виновни.  Да те пребиват и да налагат децата с колан е нормално, изневярата е по-лошото. Важното е мъжа ти да гледа и да пребива само теб.   Да отворя скоба не плиемам,насилието което  упражняват всички мъже в сириала срещу жените си. В различна форма е. Надявам се ,нито една жена да не се успокоява в реалния живот  по този начин . Бита е, но се радва на верен  мъж.
Nina_richi, напълно съм съгласна с теб.
Ще допълня още едно послание, което разчетох.
Унизително е да продадеш дъщеря си, само ако се разчуе, иначе не.
Кязъм, продаде Сейран- факт.
Той не се интересуваше що за човек е момчето, а трябваше само да хвърли поглед на таблоидите, за да разбере за разюзданото му съществуване. Той се вълнуваше само от имотното му състояние. И, откакто сключиха брак не спря да иска! Хаттуч направи пътека до Халис да посредничи... Сега са дълбоко засегнати, защото виждат в лицето на Ферит предател, а не за собствените си деяния.
Трудно е да кажат нещо на Кязъм, защото той веднага сваля колана. Но, виж момчето което вечер си ляга, където му разрешат, могат да го "ритат", дори когато е "паднал".
Ферит заслужава урок, но последната сцена ми беше прекалена.

# 527
Напълно съм съгласна И аз търся посланието , но 27 еп все още не го намирам Казъм е един пропаднал тип , който иска да живее на гърба на омъжването на дъщерите си . Един насилник ,терорист , който се опитаха да ни го представят като забавен тип Да сбъркал , но ето опрявя се Ще се радвам много да се провали в сделките си и накрая тези имоти пак да са на Корхан .Да го оставят без пари , да се види какъв паразит е в този живот .Не знам кой и как трябва да го спре , но възмездие трябва да има Въртим се в кръг 27 еп и чакаме какво ще и хрумне на Пело и сие  Дали Ферит ще бъде катализатора не знам , той е прекалено зает със себе си
 За какво въобще вкараха Дафне и Ефе , така и не разбрахме Накрая изкараха Дефне молителка за вниманието на Орхан А той пък набързо забрави дългогодишната си връзка с Ифакат и се сети , че има жена . Не ми харесва , че Сейран винаги е притисната и  няма 27 серии никакъв избор . И търсим промяна , ми то никъде в никой образ такава не се вижда Усещането ми е , че и СейФер няма .

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 12:42 от KrasiAnna

# 528
Довечера идва фрагман да знаете! Подгответе се! 😃
https://twitter.com/eModitor/status/1642822821104480257?t=YTYGwD … 14zg2GL3nb7g&s=19

Човекът, който се занимава с видео монтажа го качи.

# 529
  • Яко в Матрицата...
Довечера май ще е нощеска Joy

Ако ще е като първия фраг, по-добре да ни го спестят…

# 530
Аз се надявам втория фраг да ни изненада с нещо положително .. да се хванем като удавник за сламка.

# 531
  • София
Аз се надявам Ферит да не иде да се напие, каквито спойлери имаше, и да хукне по жени, дори и при Пело, а да се вземе в ръце.

# 532
Дори  Ферит да не е снесъл информацията ,това не го прави невинен за ровенето ,което е под всякакъв коментар и критика .
Вината му е в това ,че той харесва нещо ,вкарва го в употреба  и после го захвърля ,дали по принуда , или щото си е харесал друго и то без ...да носи  ОТГОВОРНОСТ.
Отвратих се  от поведението му ,като прехвърли телефона на Сейран да го спасява  от аГаТа ....и после  ти си такава ,ти онакава ,.....А ТИ  бей ефенди ....?!?!

Гюлгюн ...изгря СЛЪНЦЕ и на нейната улица ..само не се знае Ифакат кога ще я засенчи..щото сега носи градушка по Сейран и по аГаТа ...Орхан след разговора с Дефне  ,излезе пречистен като младенец....дали ....

Пребанална ми дойде тази религиозна показност .Уважавам традициите и празника  им ,но много натрапено го почувствах .
Светли и здрави празници !!!!

# 533
Сейран не беше права.
Срина го със Земята, а е напълно наясно,че тези жени искат да я разведат.  Разбирам я,все пак болката и  срама от недопустимото в семейството й са водещите сега.
След тази дупка в която натикаха Ферит, очаквам да се върне към първоначалните си настройки.  Чу доста болезнени неща от жената,която обича.  Какво друго да прави освен да "удави" мъката ? Това си е нещо мъжко и съвсем характерно.
Може  да излизаме много помия върху Ферит. Но истината е,че повечето младежи  имат нощен живот, забивки и запивки. Все неща за които ние майките и съпруги не предполагаме. В един момент узряват,намират булката си и създават семейство.  Ферит не е най-лошото нещо,което може да се случи на една жена. Никой не може да промени грешките от младините си. Бъдещето е пред него. Например, няма да пребива  децата си за добро утро.  

Най-хубаво ще бъде да ги развеждат и всеки да върви по пътя си.   В реалния живот, тези два темперамента, трудно биха  били заедно задълго.
Чакам с нетърпение фрагмента.. Нали трябва да видим  как  грешките на родителите, съсипват и унищожават собствените им деца.  По точно психиката им.

# 534
Изобщо не им искам фрагмента 😁

# 535
Направо се чувствам като Али Ръза бей

# 536
Защо драгия сценарист не си прави бележки по фенските спойлери?  Щеше да сма на върха Hug

# 537
Каква помия ,какви пет лева ?!?!
Та той си е в помията ,ние само коментираме  защо е там и дали може да  излезе ...само да  излезе ...ХАМАМА-ма е от НАС....Нали ??? Joy И теляк ще  му пратим.....

# 538
Сред нас,  има хора който не го виждат  така   потънал в помията, до гуша. Какво по-нормално,
и  полезно от това?  Няма лошо. Разни хора, разни идеали и  много гледни точки .

# 539
Някак нелогична ми звучат тези спойлери, след такъв скандал да се чуват по телефона... във фрага се вижда Казъм папа в действие с колана и това с Пелин в имението тайно промъкване при положение че Сейрин липсва... ще е Али Ръза пасти да яде пред този сценарий..... Нали този навлек щеше да си заминава или явно се чудят от сто кладенеца вода да извадят да завъртят още 4 серии и оп сезона гити....Моя мнение де....Силно се надявам спойлерите този път да не са това което ще е ...

Общи условия

Активация на акаунт