Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 444
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, не успях да гледам на живо? Какви са впечатленията ви?

# 391
Да я шамароса Ферит да и дойде акъла.. че от баща и толкова години не дойде тоз акъл... може да и проблесне и да разбере за любовта на Феро бей от едно шамарче....

# 392
Ако не му беше хванала ръката, направо щеше да я зашлеви.
Многооо тежки думи, а най-лошото е, че Ферит дори не е виновен. Направо да пада рейтинга и да претупат финала набързо и да се приключва 😒 Не виждам смисъл в тази връзка тяхната.

# 393
  • Яко в Матрицата...
Да я шамароса Ферит да и дойде акъла.. че от баща и толкова години не дойде тоз акъл... може да и проблесне и да разбере за любовта на Феро бей от едно шамарче....
И това го казва жена... Страхотно!

# 394
Ох,Сейран!Малко да го чуваше това момче , ама като ди навие нещо на пръста тя .. и като развалена плоча си повтаря нейното.Просто не чува.Не иска и да види.
Докато и тя не се промени малко , тези отношения да обречени.
Пак тежко думи “никога!” .. няма да вярва, няма да му роди дете , той не заслужавал.
Ужасни думи , не знам кой й ги пише .. но ако на мен ми каже някой така, няма да го погледна, камоли да му се моля.
Дано сценаристите оправят малко и нейния образ.

# 395

Това е по-гнусно от всички мизерии на всички змии взети на куп. Извинете! Sad

# 396
Много жестока Сейран,на баща си се е метнала!
Тежка сцена с Есме,браво на актрисата,но Ферит както си знаех нищо не е казвал!

# 397

Изобщо не съм над насилието над жени нито физически нито психически.. това за една жена е отвратително.. но според теб един мъж колко може да търпи такава жена? Аз мисля, че Ферит много търпя.. и не съм го казала в буквален смисъл..

# 398
Ююрююю ,бе Сейран .....отпор канара на Ферит .....ЖЕНА ,повече от ЛЪВИЦА !!!!
Поклон на Есме !!!
Най-после на Ферит му казаха истината в очите що за КОРХАН е .....Като всички  останали в конака ...
Орхан сега се сети ,че  има жена , а дали ще го каже и на Ифакат ...едва ли ?!?
Гюлгюн  си "отвоюва " Орхан от Дефне , а  как ще от Ифакат,ако аГатА каже ..не ...
...
Повече от ясно е  ,че сценария е на Ифакат ,но защо !??
Дали заради миналото ѝ, дали заради Орхан ,дали заради статуса ѝ в конака ,който сега ѝ е отнет ...

Много себеуважаваща се Сейран ,VAL*,стига унижения и подигравки  от Ферит..

# 399
Ферит тая серия беше повечето време в гърч...
А Сейран не е Гюлгюн - къмто 45 да си върне мъжа, щото го е приласкала в трудния момент за него.

# 400
  • Яко в Матрицата...

Изобщо не съм над насилието над жени нито физически нито психически.. това за една жена е отвратително.. но според теб един мъж колко може да търпи такава жена? Аз мисля, че Ферит много търпя.. и не съм го казала в буквален смисъл..
Ми да се разведе, като не може да я търпи. Нали тя му даде възможност. Да си взема Пельо и да си народят колкото им душа иска дечица... Миналата серия през цялото време я преследваше да си сложи пръстена. Защо?

И най-важното - думите са страшна сила. Ще пише ли човек, ще говори ли, трябва много добре да мисли какво пише или казва. Вселената слуша и изпълнява. Казана дума, хвърлен камък.

# 401
Сейран ще се превърне във втора Дефне,ако продължава така
Себеуважаваща се,самотна,просперираща,но нещастна,Софи

# 402
Ще се пръсна вече, през 5 минути проверявам, но още не е качена, пък като ви чета коментарите съвсем не ми остана търпение да гледам. 🤯

# 403

Ми да се разведе, като не може да я търпи. Нали тя му даде възможност. Да си взема Пельо и да си народят колкото им душа иска дечица... Миналата серия през цялото време я преследваше да си сложи пръстена. Защо?

И най-важното - думите са страшна сила. Ще пише ли човек, ще говори ли, трябва много добре да мисли какво пише или казва. Вселената слуша и изпълнява. Казана дума, хвърлен камък.

Така е .. но наистина се ядосах на Сейран.. какви са тези думи.. Ферит има психическо разтройство а тя омраза .. и двамата не са добре .. обичат се а не знаят какво да правят със себе си и как да изразят любовта си.. Ферит няма ли мъжко достойнство.. наистина се шокирах като и вдигна ръка.. ама тука даже не знаеш кой да защитиш.. и двамата са много зле

# 404
Val, нищо общо няма Сейран с Дефне. Дефне е напуснала терена, а сега се моли за троха любов. Сейран е бунтуващият се човек срещу целия фалш на честта в конака.

Общи условия

Активация на акаунт