Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 436
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Няма никакво оправдание за насилието. Има и други начини да накараш някого да млъкне. За жалост всичко е против Ферит.

# 406
Няма никакво оправдание за насилието. Има и други начини да накараш някого да млъкне. За жалост всичко е против Ферит.

Така е ... гнева се потушава с любов ама .. сценаристите обичат тази двойка да крещят във всеки епизод

# 407
В крайна сметка никой не може да обвинява Сейран за реакцията й срещу Ферит. Няма как да предположи, че друг е разказвал на Змия2 за побоищата и тормоза. Естествено, че само Ферит знае, а и Ферит лъже за добро утро, а унижението на което бяха подложени в дома на Пелин беше брутален, така че реакцията е разбираема. Не оправдавам. Думите, които каза обаче са прекалени, това боли повече от шамари някак. Много тежки думи.
Сега преводачката казва, че турския фендом не е харесал особено серията. Сейран си отивала при баща й, който ще я побийва, а деде ще побеснее. Това са някакви спойлери.

Сейран си тръгна, баща й започна да я бие, а Ферит удря Абидин, защо не разбрах. Това от фрага.

# 408
Ако Ферит е себеуважаващ се мъж също трябва да напусне Сейран, пък тя да прави каквото ще с живота си...
Val, нищо общо няма Сейран с Дефне. Дефне е напуснала терена, а сега се моли за троха любов. Сейран е бунтуващият се човек срещу целия фалш на честта в конака.

# 409
Този фраг нормален ли е 😐 аз съм в шок..

# 410
На насилието ли разчитат да вдигнат рейтинга? Кязъм буквално си свали колана да бие Сейран 👿Хайде стига вече..

# 411
Много тежки думи на Сейран, много тежко вдигане на ръка от Ферит, Тези двамата се тласкат до крайности, за които не са и подозирали.
Както и предположих Ферит ще е невинен за обвиненията, но така си е постлал. Ще си лежи на това.
Както и очаквах Сейран ще е крайна и ще греши, но така си е постлала.
Шапки долу на Есме! Отлична актриса, разчуства ме. Нейното "ах бе синко", докато му казваше, че не иска да го вижда, много ме трогна.

Зетят, след първото ми леко подигравателно отношение, започвам да го съжалявам. Дали ще се окаже прав Халис, че това е отмъщение?
Суна е като сестра си. Приличат си. Много иска да е с Абидин, но не й стиска. Страхува се от баща си и я разбирам, но когато Аби казва, че ще си тръгне тя не му позволява! Не се ли усеща, че му причинява огромна болка, докато им прислужва на срещите?

Орхан- "ожених се не само за жената, с която мога да бъда щастлив, но и за жената, с която мога да споделя нещастието си", горе долу по памет, много ми хареса.

# 412
Val, нищо общо няма Сейран с Дефне. Дефне е напуснала терена, а сега се моли за троха любов. Сейран е бунтуващият се човек срещу целия фалш на честта в конака.

Кате, извън това гледам аз.Образът на Дефне,преди тази серия ми говори много

От всичко най-много искам да видя,как Сейран ще разбере,че Иффакат е информаторът

# 413
Единствения начин да ми мине горчилката е , Ферит да влезне точно когато Кязъм бие Сейран и да я защити.Дано!

# 414
Аз нещо се замислям да го зарязвам сериала. Нещо всичките тези простотии ми идват в повече. Единственият сериал с насилие, който толерирах беше "Ти разкажи, черно море", но това беше сериал с кауза 😕

# 415
Нека да не сваля Кязъм калана,че ще отнесем и ние 5 серии наказание,пепел ми на поста

# 416
# 417
Сейран и тя.. Избяга от насилника Ферит, който даже и не я удари да отиде при другия насилник да я бие с колан. Едва ли е очаквала да няма проблеми с Кязъм 🙄🙄

# 418
Ооо, фрагмана е бомба ! Музиката пак е топ, Adagio in minnor, толкова чувствена и противоречива творба...писан от един, публикуван от друг, ...пак има музикални препратки.

# 419
Лъжата е порок със сила  като пиянството ...няма лечение .
За съжаление това е  ОРЪЖИЕ-то на Ферит...лъжата ....,но лошото е ,че въвлича и други около себе си, за да се СПАСИ за момента и после ....ОТНОВО ....
Всичко ,което му каза Сейран в края ,ако помисли върху думите ѝ ще му е от полза за самия него ...оставям всички  останали настрана...
Да ! Истината  винаги боли ,а тази е непоносима  за него , но тя е негова рожба .Отговорността трябва да е поеме той !!

Но ,ако в Корхан-ови "морал"-ЪТ  е на ниво ...Да  го замажем за момента , а после ще мислим и ....забравят да мислят до ...следващият път ... не се учудвам защо всички са с авторитет ...само в своите си  очи ...

Колкото и да се коментира ужаснота" възпитателна  практика" на Кязъм-ови , а тя е под всякакъв коментар , то Сейран е на светлинни години  по морал ,  поведение , поглед върху живота  от Ферит ..
И ,ако той наистина е разтресен от тези събития и обвинения  ,нека запретне ръкави и разнищи всичко до  край ,дори и с бопезнени последици за него ,защото може и да не му се размине "боксовият мач " от аГатА..нали и той все държи на гнилия си авторитет ...

Общи условия

Активация на акаунт