Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Нямах очаквания , последните серии така и така са някакви ту насам , ту натам  Да няма оправдание насилието ,но Сейран защо се върна Защо не си тръгна още на момента Като не искат Ферит като е толкова лош ми тръгни си  Назлоби се и отиде да иска сметка на Ферит Един вид тя употреби словесно насилие спрямо него , а той нямаше възможност много да се защити, то никой не го слуша  Не го оправдавам в никакъв случай , просто се чудя какво иска да ни покаже  този сценарист . Тежки и болезнени думи и това трудно се приема

# 421
Цитат
Сейран и тя.. Избяга от насилника Ферит, който даже и не я удари да отиде при другия насилник да я бие с колан.
Психическото насилие не е по-безопасно от физическото. Живот в непрекъсната тревога, какво и от къде ще излезе и ще шамароса цялото ти достойнство...
Аз се чудя на силата й да спре замах на ръката му. Чудя се и защо смятате, че Ифакат е разкрила подробностите около семейния им живот, при условие, че двете кобри се срещнаха след срещата при Зерин. А нейният телефонен разговор с Ифакат беше кратък и уговаряше среща.

# 422
# 423
Бясна съм на Хаттуч , пещерна   нещастница ....и тя АКЪЛ дава .....

# 424
Красиви думи от Орхан, но споделяше доста  трудни мигове със Снахата,не с жената  Joy
 Не мога да оправдая никой.. Много насилие,много бутане, едно и също  вече 30 серии...  Не е нормално. Сейран само обижда, но не мога  да я виня. Права е, и аз щях да викам.
След  всичко което й причини Феритчо,  ще я удря. От къде на къде?  Коя жена ще му търпи униженията ?  Защо не каза на дядо си? Така или иначе знае само да си осира.  

Сега очаквам  стария Кязъм в действие.
Абидин единственият нормален унижен,бит и наранен Cupid неприятно е.

# 425
Май обидата, която задвижи ръката му за удар, бяха думите на Сейран, че не вижда нищо мъжко в него.

# 426
Май обидата, която задвижи ръката му за удар, бяха думите на Сейран, че не вижда нищо мъжко в него.

Що се обижда ,то си е истина . Държи ли се като зрял мъж ,само лъжи и хилотене ,лиготии ...Ееее,ако се е засегнал ,че не ЖЕНКАР ...прав е....Joy

# 427
  • София
Ферит каза, че не казал нищо ...но още в началото на брака си, когато отскачаше до Пело-то, й разказа как Сейран се е съпротивлявала на брака, как баща й я затворили т.н....поне така си спомням, може и да греша...

# 428
Фрага- не бомба, гранатомети падат. Ние чакаме оправяне на отношения, те повече се забатачват.

# 429
Аз съм доволна от серията и това което стана защото го очаквах никой не е от стомана камоли човек който е прекарал нервен срив и ти продължаваш да се вреш между неговите нерви не го защитавам не е прав но при тези думи които нито от тях не беше заслужил в момента страшно издържа тя е много навита точно като баща си дива и горда
В фрагмана виждаме че я гони и пак е на режим изключим има клюка че ще ходи в павиона и Сейран ще го види с много мацки там повикан от Пело.
Има клюка че Суна ще се обади на Ферит да помогне на Сейран от Кязъм
Има клюка че Орхан и Ифакат ще го навива да се разведе....
На кое да вярваме?
Колко още ще издържи Ферит? Аз честно не бих се карала с него при вида му и този на стаята. Колко трябва да ти е умствени багаж? Жалко наистина думите и бяха много по тежки от плесницата му размени се вида насилие до сега беше обратното щом успя да превърне Ферит в очите си в копие на баща си няма по зле какво да се случи.
Да беше взела един нож да беше го заколила с него но тези думи да не беше ги казала до такава степен. Нейната мръсна уста ги докара дотук стига е търсила само вина в него.
Суна и Абидин без коментар и при тях още от самото начало знаеше че няма как да бъде с нея но сами се заблудиха при наличие на Ифакатица особено.
Която изби змиите в дизито снощи мислех че обича Ферит поне заради него да не беше му причинила всичко това.Но тя самата си дръпна въженцето да се разкрие всичко за нея и Орхан
Продължавам да мисля че Фърат не е Ферит.

Само като видя това самата трябваше да спре. Време е да го заведат на лекар и да търсят помощ преди да е станало по трагично за всички.

Афра каква злоба гледа на моменти ако не я знам ще повярвам че ненавижда отсрещния

Думите на Есме го убиха колкото и да бяха истина те бяха също много жестоки защото всичко това е минало
факт защити го ама кел файда.
Не знам как ще се излезне от тази ситуация може би ако наистина приложат думите че е готов да умре за нея белким тогава му повярва че я обича.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 07:49 от x BlackRose x

# 430
Каза му, че никога няма да е баща на детето й и, че всъщност никоя жена не заслужава да е. Но след това каза, че той и Пелин ще са страхотни родители и това вече му дойде в повече. Освен че го нарече и разглезен богаташ. Абе такива обиди летяха🙄 Падна му пердето накрая с все корниза и ето го резултата 👿

# 431
Да не коментирам че от снощи се плюе по дизито и АфРам

#ЖалкозатебЙалъЧапкънъ имаше таг

Как били приели са играят насилието и го подкрепили правейки ПР на епизода и тн.
Трагична гледка с акъл на пет годишни мои набори обаче и по големи. Не четаха ли че става въпрос за дизи на леля им Гюлсерен в началото още? Знаят за да се озоват там ще са преминали през всичко което гледаме за да са това семейство което са днес ние просто ще гледаме този път. Но тези които сме гледали детайлно знаем че Ферит е способен да удари дори и баща си когато му падне пердето. Няма да се шашна ако и това стане по натам. Кязъм да се промени? Аз го казах неговото е видима промяна. Какво разказа Феро? Сподели 2-3 неща които едва ли Зерин знае от Пелин. Ифакатица си ги наука и осука навря и Сафет в дилемата. Дано той поне е свястен... 🤷‍♀️
За сценариста на знам ама режисьорката да си подаде оставката просто е трагедия....
Сцената Мерт си я направи много добре само че толкова зле заснето и го казвам като човек който е любител да заснема и твори че се за питах ао не беше неговата игра колко зле можеше да стои още всичко?
Добрите актьори се отличават в лошия сценарии не за първи път виждам актьори които играят с хъс точно при такъв казус. При добър сценарий можеш да пекнеш всякак но да се опитваш да спасиш потъващ кораб с игра не е работа за всеки.
Наистина последните 15 минути ми бяха в доста. Ейваллах на тези двамата.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 08:13 от x BlackRose x

# 432
  • Яко в Матрицата...
- Ще ме удариш ли?! Защото само това не си правил, нали? Няма граници това, което можеш да направиш, когато нещо не е така, както ти искаш! Колкото ти е нужно, толкова си и честен.
- Върви си! Изчезвай!
- Синът ви счита, че е прав, заради обещанията, които сте му дали. Искайте сметка от него, не от мен!
- Сейран!
- Ти отначало си приела този мъж. Сега си длъжна да изтриеш миналото.
- А длъжна ли съм да ям бой, лельо?
- След години застана зад нас, како. Надявам се този път да застане много повече от всички, че на Ферит да не му е до смях...
- Татко!
- Домъчня ти за детството ли, г-жо Сейран?

Последното изречение е от тази версия фраг. В канала са го оставили, за дa се насладим на цялата му "хубост".

https://www.youtube.com/watch?v=qF503Qwj1AE

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 09:09 от Reni - BG

# 433
Факт е ,че  ако тези неща не са се случили няма как да бъдат разказани.

Факт е,че  ако Ферит не "развива  такава ДЕЙНОСТ " доброволно и с удоволствие  ,то няма как Сейран и Есме  да му натрият носа и да му хвърлят доказатепствата в лицето .

ДобрУтрУ !!!!

В дилема съм ...На кого да връча "Ордена на МРЪСОТИЯТА " независимо с"жартиера" или без
Номинирани за "лауреати" бол   в конака , а вече и отвън напират.....

Жалко за Абидин ,толкова унижен , а и неразбран от Ферит ...дано това диване прогледне и му  помогне !

# 434
Цитат
Жалко за Абидин ,толкова унижен , а и неразбран от Ферит ...
Добро утро!
Ферит казваше, че го обича повече от брат си, но ... на яхтата Абидин беше третиран като слуга. Не знам, той май така си обича. Дали заети със своите проблеми, но и двамата със Сейран не се замислиха над очевидното състояние на Суна и Аби.
За конкуренцията - "Шербета"
Скрит текст:
Цитат
Шоу ТВ са съобщили, че решението на РТЮК влиза в сила. Бирсен го написа. така че вероятно тази вечер е последният епизод преди "почивката".
Днес в 15:00 часа е дошло решението в Шоу ТВ. Понеделник щели да обжалват решението. Ако отхвърлят жалбата на канала, сериала ще спре считано от 7 април. Следователно на 7, 14, 21, 28 април и 5 май няма да има епизод. А паричната глоба е била 1.5 милиона турски лири.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 08:48 от Katya_I

Общи условия

Активация на акаунт