Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Заети със своите проблеми разбира се и мисля че трудно ще разберат но и тяхните проблеми не са малко...

Чакам ви...

https://twitter.com/xblackrose95/status/1641745822659366914?s=19

# 436
Добро утро!
Чета ви, но не коментирам, защото вече не гледам в петък епизод, а чакам да излезе с бг превод. Не го гледам с такъв ентусиазъм, както преди. Много повторения и въртене в кръг. Всеки е винов, всеки е невинен, но тези истерии и разправии преобладават във всеки епизод. Единият не спира да лъже, другата само крещи, третия най-добре знае  да бие, четвъртата не може да диша от злоба и в главата й само интриги и т.н.
И в други сериали има такива караници, но все се промъква и нещо по-позитивто и разтоварващо. Тук как влязат в тая проклета
 стая и се започват крясъци, истерии, блъскане и обиди. Не знам дали в истинската история е било точно така. Вече мина доста време, как пък никой не ги чу и разбра от конака!? Дядката все командва, пък 3 години не е разбрал за Пело, както и Ифакат, която знае всичко за всеки.
Гледах фрага и не съм изненадана, същите сцени на насилие и истерии. На побои и изневери ли разчитат СЦ!? Ще направя сравнение с ШЕРБЕТА, в който също имаше насилие, но нещата в един епизод бързо се развиха, случката стана достояние на всички и насилника беше разобличен.
Стана чаршаф, ама да наваксам малко с писането 😊.
Хубав уикенд на всички 🍀

# 437
Благодаря за превода на фрага 🌺
Какво сега пак Ферит лошия, бог знае какво ще наговори Сейран на родата- да яде бой? Сигурно баба Кязъм ще тъси отговорност , зящо зет му е " набил" жена си 😄, странно къде са били роднините на майка й  че я е млатил толкова години....Той и дъщеря му само да изискват без нищо да дават. Дали ще разкаже , че не е жена на мъжа си? Защото в моите очи тя не е жена на мъжа си. За да има права да изисква нещо от него тя трябва да му е опора, да го изслушва, да го приема, да спи с него. ( тя не е изпълнила нитобедно от тези неща) Иначе тя му е просто една съквартирантка, а те нямат никакви права над съседчето по стая....

# 438
Аз сега друго си мисля докато пътувам още в рейса да се включа. 😂🤦‍♀️
Ще има някакво събиране възможно ли е да се яви пиян да ги направи за резил.
Някой казваше че стария Ферит ще е онлайн.

И това махай се, върви толкова е паралелно на Гит/Гитме на Сезен Аксу че не е истина...

# 439
Добро утро,милички
Как сте след снощната буря?
Първо да кажа,че и на мен ми писна от крясъци.
По едно време махнах слушалката от ухото си,защото в крайна сметка ще оглушея от тези двамата:disappointed_relieved:
Очаквах Пелин да напусне сериала,както се твърдеше,но май няма да стане скоро.
Може би следващата серия?
За Ферит - както вече знаете и четете,аз от първата серия защитавам този образ
С развитието на действието във филма все повече се убеждавам,че този образ е абсолютно естествен и реален и в живота.С всичките му постъпки,грешни,или правилни,с всичките му странности,с промяната и порастването на героя в живота.
Не само,че ми стана мъчно за него,но и страшно ме доядя на Сейран.
Значи,Ферит е постъпвал по този начин,така ли?А разказа ли на майка си как ти сама го караше да ходи при Пелин?Как вече повече от 6 месеца не допускаш този мъж до себе си?Как отговаряш на неговите опити да се сближите?Как той се опитва да се промени и иска от теб помощ за да го направи?
Ферит използва лъжа,за да се измъкне от дадена ситуация,но тази лъжа понякога е много на място и много необходима.Например,когато Суна удари Кязъм с гира по главата и едва не го уби,тогава лъжата на Ферит ги спаси,нали?
По отношение на Сейран обаче,той наистина е искрен и честен.Това,което му се налага да прави/като записания под името на шефа му телефон на Пелин/ наистина има своите причини.
Защото неговото желание е да оправи нещата,без да намесва нито Сейран,нито нейното семейство.
За Сейран-
Това момиче трябва да се махне от Ферит,трябва!
И то,не защото Ферит е най-големият звяр на света,а за да разбере,че не е
Не знам по какъв начин,но ще очаквам с огромен интерес да видя нейната реакция,когато разбере,че не Ферит е разказвал подробности за семейството и.
Бях писала вече,че ако продължава в този дух,ще стане самостоятелна,независима,горда,нещастна и самотна жена,наподобявайки Дефне
Съжалявам не Ферит,съжалявам Сейран
Това минало съвсем спокойно може да се остави настрана и да заживее щастливо обичана ,но тя още не е дорасла за това

# 440
Добро утро,милички
Как сте след снощната буря?
Първо да кажа,че и на мен ми писна от крясъци.
По едно време махнах слушалката от ухото си,защото в крайна сметка ще оглушея от тези двамата:disappointed_relieved:
Очаквах Пелин да напусне сериала,както се твърдеше,но май няма да стане скоро.
Може би следващата серия?
За Ферит - както вече знаете и четете,аз от първата серия защитавам този образ
С развитието на действието във филма все повече се убеждавам,че този образ е абсолютно естествен и реален и в живота.С всичките му постъпки,грешни,или правилни,с всичките му странности,с промяната и порастването на героя в живота.
Не само,че ми стана мъчно за него,но и страшно ме доядя на Сейран.
Значи,Ферит е постъпвал по този начин,така ли?А разказа ли на майка си как ти сама го караше да ходи при Пелин?Как вече повече от 6 месеца не допускаш този мъж до себе си?Как отговаряш на неговите опити да се сближите?Как той се опитва да се промени и иска от теб помощ за да го направи?
Ферит използва лъжа,за да се измъкне от дадена ситуация,но тази лъжа понякога е много на място и много необходима.Например,когато Суна удари Кязъм с гира по главата и едва не го уби,тогава лъжата на Ферит ги спаси,нали?
По отношение на Сейран обаче,той наистина е искрен и честен.Това,което му се налага да прави/като записания под името на шефа му телефон на Пелин/ наистина има своите причини.
Защото неговото желание е да оправи нещата,без да намесва нито Сейран,нито нейното семейство.
За Сейран-
Това момиче трябва да се махне от Ферит,трябва!
И то,не защото Ферит е най-големият звяр на света,а за да разбере,че не е
Не знам по какъв начин,но ще очаквам с огромен интерес да видя нейната реакция,когато разбере,че не Ферит е разказвал подробности за семейството и.
Бях писала вече,че ако продължава в този дух,ще стане самостоятелна,независима,горда,нещастна и самотна жена,наподобявайки Дефне
Съжалявам не Ферит,съжалявам Сейран
Това минало съвсем спокойно може да се остави настрана и да заживее щастливо обичана ,но тя още не е дорасла за това

Вал те и го казаха че разбира от нещастие само и това иска с нейните страхове които до едно място оправдавах.
Знаете ли какво си мисля че ще приложат думичките му за жертва е.

# 441
Добро утро! 🤗

Мръднали сме малко, след този край снощи

# 442
Явно насилието вдига рейтинга 🙄 Значи другата седмица ще летим в небето👿

# 443
По- скоро хората очакваха развитие в епизода...уви...
Явно насилието вдига рейтинга 🙄 Значи другата седмица ще летим в небето👿

# 444
Според мен следващите 2 епизода ще са много зле

# 445
Трябва Ферит да пребие всички да видите тогава ще е рейта 40

# 446
Сейран щяла да подаде документи за развод Ферит щял да се съгласи.  Ферит се връща в предишното си състояние
Е ,  и  ?  Сейран не иска да живее с него и всичко , което чухме от нея  , противен и е , повръща и се от Ферит. Развода за нея ще е избавление Ферит така и така истински брак няма и Сейран не го иска , ще се е съгласен разбира се Ема ще тръгнел по барове и забавления , ами да тръгва На кой ще му пука за него , на никой Като Сейран разбере или пък види какво от това , тя нали не го иска никак

Рейтинга на Шербета е по -висок в 3-те категории от мин седмица Казват , че там се развивала историята Тук има тъпкане на едно и също място с леки украси оттук -оттам

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 10:47 от KrasiAnna

# 447
Да си чакаме и ние някоя глоба

И в момента съм на работа не мога да съм активна но за да стигне до психиатър ще има крайности
Мисля че е способен да го направи и той и Суна мисля че ме разбрахте и не е шега за 1ви април.

# 448
Според мен, не насилието вдига рейтинга, а наличието на действие. От доста епизоди насам циклим- вечерта сме скарани, на сутринта се умилкваме или обратното. Лично за мен епизода остави усещането, че започнаха необратими събития, които трайно ще променят картинката. Надявам се да е така.
Все някъде трябва да има точка на пречупване и, мисля че сме близо до нея.

А, относно самото насилие е хубаво да не забравяме, че то има повече от едно лице.
Думите имат способността да нараняват не по- малко от шамарите.
Всички знаем притчата за мечката и човека, който й казал, че мирише, след като го нагостила.
Горе написаното няма за цел да оправдае вдигнатата ръка на Ферит, нито да хвърли вината върху Сейран. Но, когато ти падне пердето, когато яростта те ослепи и не можеш да следиш, нито за думите си, нито за действията, трябва да можеш да поемеш част от вината за последствията.

# 449
Според мен, не насилието вдига рейтинга, а наличието на действие. От доста епизоди насам циклим- вечерта сме скарани, на сутринта се умилкваме или обратното. Лично за мен епизода остави усещането, че започнаха необратими събития, които трайно ще променят картинката. Надявам се да е така.
Все някъде трябва да има точка на пречупване и, мисля че сме близо до нея.

А, относно самото насилие е хубаво да не забравяме, че то има повече от едно лице.
Думите имат способността да нараняват не по- малко от шамарите.
Всички знаем притчата за мечката и човека, който й казал, че мирише, след като го нагостила.
Горе написаното няма за цел да оправдае вдигнатата ръка на Ферит, нито да хвърли вината върху Сейран. Но, когато ти падне пердето, когато яростта те ослепи и не можеш да следиш, нито за думите си, нито за действията, трябва да можеш да поемеш част от вината за последствията.
Абсолютно съм съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт