Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 414
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
https://vm.tiktok.com/ZGJae7WXj/

Много,много тежки думи...никой не заслужава такива думи..особенно на човек с психически проблеми.. не защитавам Ферит, но думите на Сейран ще се лекуват много в главата на Ферит.. много болят.. всеки човек заслужава деца и хубаво бъдеще..всеки човек е имал минало.. никой не е безгрешен..Ферит се опитваше за промяна ама ей на.. ще си се върне Феро с безразличие пак към нея.. тази сцена е ужасна........

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 13:35 от Николета Кирилова 736837

# 451
Епизода беше доста добър, по-скоро бих го определила като емоционален и психологически.
Искаше ми се Ферит в началото на серията още повече да постави на мястото си метресата и мамито й, като вихрушка да ги завърти да престават вече с интрижките си особено загриженото мамче. Значи Пелин иска Ф за нея си, ама като дойдоха Сейро и Есме се изниза по терлици в коридора, ама стой там, кажи нещо, на колко си години майка ти да ти бърше задника а ти ни лук яла ни мирисала, или излезе да направи мили очи пред Ф , че виж ти тя нямала милата нищо общо. Браво на Есме, въпреки упреците и всичко останало беше с вдигната глава пред Зерин. На срещата с Ифакат не трябваше ли и Пело да присъства, така поне беше по снимки....ама нейсе Grinning
Аби и Суна, много силни сцени, Феро го заподозря на яхтата. Ааа този Софи,  ама дошли са да те вземат с яхтата,да те возят като куфар, а ти си вадиш храната и никой не каниш, егати скръндзата Joy
Сладки бяха Фърат и Ферит, няма Феро да е таткото, ама ще има бомба и там, искам да избухва вече .
Много добра игра на Рамо, пресъздаде  емоционалния срив и лудостта брилянтно, евала много, много добър!За шамара....това пак е паралелна сцена. Помните ли, когато Сейро искаше да го зашлеви и той я спря, повода беше че Ферит извика в стаята им Юсуф да го пита били ли са със Сейран. Сейран прибирайки се, виждайки хаоса в стаята, Ферит че е във фазата си, а тя познава добре неговата лудост, доналя още масло в огъня. Въпреки това той се опита няколко пъти да й обясни, че не е казвал такива неща и не е споделял с Пелин, но тя за пореден път не му повярва. Доста крайни изказвания направи, предвид състоянието му, за мен трябваше да поизчака, ок ядосана е и тя, наранена ...
Фрага е интересен, Аби пак ще си отнесе лошото настроение на Феро. Ами турците обичат драмата, рейтинга го и показва ....Дано спойлерите, че Суна вика Ферит и той спасява Сейран от боя са верни.

# 452
На мен ми е много интересно дали ще има паралел на 15 епизод?
Между другото, когато Халис удари шамар на Ферит, устаната му беше сцепена. Сейран толкова бой е изяла от Кязъм, пък никога не оставят видими следи.  (не че искам въобще да се случват такива неща, просто гримьорите не обръщат ли внимание на такива неща)

# 453
Имам един въпрос, който много ме тормози. Кой каза на Змията, че Казъм е биел Есме и дъщерите, и ги е тормозил години наред? Кой й каза, че са изтъргували Сейран за жилище? Аз честно казано мислех, че наистина е Ферит, тук прочетох, че била Ифакат и реших, че съм сгрешила. В крайна сметка, от кого е излезнала информацията? Ферит не ми е достоверен източник, защото се е доказал във времето, че за спасяване от ситуация лъже на поразия. 

Едно време имаше едни грамофони, те като се развалят и започват да циклят на едно място и да повтарят едно и също. Това виждам аз вече 26 серии. Това е което ме дразни, няма никакво развитие, никакво. Дали да разцъфне любов незабравима или да се разделят, но да спрат да крещят в тази стая. Аз вече се побърках, за тях  не знам.

Много силно изпълнение на Есме. Докато му говореше седнала на пейката направо ми се приплака, хем сърцето й разбито от това, което е преживяла дъщеря й, хем казвйки му го се усеща мъката, че той го е причинил. Но му каза и много истини в лицето, точно за усмивката. 
Великолепни ми бяха и Мерт и Афра и такива скапани оператори и режисьор, все едно гледах бг продукция. Не може с такива актьор такъв бълвоч. Не стига, че сценаристите зациклили, но и това.

Сейран влизайки в стаята и виждайки го, че е в криза не можа да потуши собствената си породена от унижението, което преживя то майката на любовницата на мъжа си, от унижението, че той е споделял толкова лични и унижаващи за тях неща, мъката от състоянието, в което беше майка й и просто капката и на двамата им преля чашите. В резултат се размениха грозни и тежки думи, ръката се вдигна и гневът помете всичко.

Няма за мен крив и прав в тази ситуация. Има двама губещи. Двама много наранени, разбити и съсипани емоционално хора. За съжаление "най-доброто" предстои.
В крайна сметка усещането, което ми остана след епозода е на една пустота.

# 454
Ифакат е разказала. В един от разговорите им  по телефона каза на Зерин, че ще й даде информация. Не е Ферит.

# 455
Бл@гуна,
Майката на Пелин излезе на терасата,за да говори тайно с Ифакат и и каза,че иска още сведения за живота на момичето
Даже Ифакат се скара на Зерин,че е ходила вечерта да търси родителите на Сейран и и каза да слуша само нея
Но,никой не знае,само те двете
Затова ми е много интересно,дали и кой ще разкрие този факт
Може би с БГ превод ще е по-разбираема серията

# 456
Предполагам , че някой ще ги види на среща , или Зерин няма да послуша Ифакат и ще направи някоя глупост и ще ги хванат.Ще чакам с трепет момента в който ще ги разкрият .. искам падението на Ифакат.
Главните ни герои ги затриха милите , но нека пострадат малко един за друг , за да се оценят.

# 457
Българският превод наистина ще сложи нещата по местата им, поне за нас. Но си мисля, че Зерин знае много от разказите на дъщеря си. От там нататък знае и каква информация да търси с оглед целта й - Сейран да си замине. Видя се, че Ферит не желае развод.

# 458
Аз разговорът между двете го разбрах, но реално останах с впечатление, че информацията за издевателствата на Казъм са от преди разговорът на терасата. Мислех, че Ифакат само й е казала, че слабост на Сейран е семейството й и там ще я ударят, но без да дава подробности.
А реално Ифакат от къде е толкова запозната? Ферит научи чак, когато Казъм го пита какво си мисли и как Сейран се е съгласила да се омъжи за него. И после Ферит не пропускаше възможност да й го натяква, когато се караха.
Не знам, разсъждавам си и за това питам, ако някой има по-сигурна информация.

# 459
Не забравяйте, че Пелин се сбложи и с Юсуф, а той най- добре знае през какво е преминала Сейран. Самият той извика Ферит с думите" бързо, спаси Сейран, той ще я убие " .

# 460
Ифакат може да каже, че Корханови са дали пари за Сейран, както и че баща й гони имоти в Истанбул. Това нали беше един от основните гаднярски козове на Серин.

# 461
А какво мислите за Юсуфи? По едно време разказваше доста неща на Пелин.
Да, Ифакат е дала инфо с подробности за брака, но за миналото им мисля че Юсуф е изпял на Пелин.
И тя пък да не ми гледа като ударена с мокър парцал Imp

# 462
Ако баща й разбере цялата истина. Какво ще последва? Ще видим как ги убива със Суна? 
Не ми харесва това насилие.Confused

# 463
Има няколко възможности за изобличаването на Ифакат - Суна/Гюлгюн/Абидин.
Разбира се другата опция е Ферит да ги види или да чуе разговор между Ифакат и Зеррин.

Все пак не видяхме сцената от кафенето в снощния епизод с И, З и Пелин, въпреки че беше сложена във фрагманите. Надявам се да я видим в 27-ми.

# 464
Има няколко възможности за изобличаването на Ифакат - Суна/Гюлгюн/Абидин.
Разбира се другата опция е Ферит да ги види или да чуе разговор между Ифакат и Зеррин.

Все пак не видяхме сцената от кафенето в снощния епизод с И, З и Пелин, въпреки че беше сложена във фрагманите. Надявам се да я видим в 27-ми.

Важно е точно Сейран да види,или чуе,
не друг да и преразказва

Общи условия

Активация на акаунт