Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
По какъв начин ще помогне на Сейран да разбере истината , ако Ферит чуе разговор на змия 1 и 2? Той самия знае, че не е кавал нищо от тези неща на Пелин.
Според мен Суна ще й отвоти очите, тя единствената която може да й повлияе. Абидин, ще сподели колко наранен е Ферит и т.н и тя ще се задейства....,а зящо не и Асуман 🤔, стига са тикали този образ в ъгъла.
Има няколко възможности за изобличаването на Ифакат - Суна/Гюлгюн/Абидин.
Разбира се другата опция е Ферит да ги види или да чуе разговор между Ифакат и Зеррин.

Все пак не видяхме сцената от кафенето в снощния епизод с И, З и Пелин, въпреки че беше сложена във фрагманите. Надявам се да я видим в 27-ми.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 16:25 от Ela1

# 466
Суна не вярвам да се върне сама в имението и тепърва да чуе и разследва Те вървят  комплект със Сейран. Ферит като се радваха с майка си един на друг нали се зачудиха на Ифакат как говори по телефона Ферит като,  че ли забеляза поведението и . Ферит ще е този , който ще я разобличи , може би , защото до сега никой с нищо не му е помагал

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 16:56 от KrasiAnna

# 467
Никой друг,освен Сейран,майка и и Ферит не знае какво е казала Зерин.Така,че никой друг няма са разбере за какво става въпрос..Затова мисля,че самата Сейран,или поне Суна трябва да ги чуе,когато подготвят мръсните си планове
Ще видим какво са ни подготвили

# 468
Епизодът беше интересен, Сейран отново наговори отвратителни неща на Ферит, които според мен той ще помни още доста време. Както винаги Сейран не му повярва, нейният проблем е че никога не сяда нормално да говори с него, а винаги му вика и го обижда. Решението ѝ да се върне при баща си беше супер грешно, при положение че знае избухливия характер на Кязъм и че той няма да одобри да се върне при тях, защото така той ще изгуби даденото му от Корханови, Сейран си мисли че баща ѝ ще я подкрепи в това решение, но за съжаление ще удари на камък. Следващия епизод се очертава да бъде драматичен, и спойлерите които вилнеят из туитър не са в наша ползва, надявам се да не са верни защото това ще доведе до срива на сериала и още повече хората ще се откажат да го гледат.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 17:53 от Ани Миленкова 623798

# 469
Признавам, на мен всичко това ми доскучава. Не че ми е непознато как като ти накипи и си в безизходица "хапеш" със злост всичко наоколо. Историята е правдиво  показана. Амбициите на Пело и майка и. Сметките на Кязъм за "голямо добрутро"... Безизходицата на Суна и Сейрам. Без образование те нямат друго място освен у дома- при баща си или при жениха. Къде да идат- "на панела", както биха казали рускините? Суна това ни каза- не може да има свое мнение, просто не може в тази действителност. Смелост да "тръгне" с Абидин? Подчиненото положение на жената там е захранвано от хилядолетия. Не случайно и на Ферит не му идва наум да заведе Сейран в университет. За мен историята отдавна е изчерпана. Нито има с какво да ме зарадват, нито да ме изненадат. Сейран и Суна просто избират гнета на родния си баща пред унижението в чуждия дом. Първото не им е непознато. Второто е ново и много тежко, защото вече е съврзано с романтични чувства. Но в киномагографичен план за мен историята е изчерпана отдавна. Ще останем на едни битовизми от типа сина на Султан играе с Ферит и ние гадаем чие дете е? Като живеят на куп като в колхоз историята "мойто и твоето набиха нашето" не е изключена. Този патриархален модел, помазан с ислям е убийствен.

# 470
Ново от Афричка, голяма красавица Hug

# 471
Ферит беше много "ЯК " в стаята им ,какво ли не каза ,каква ли не теория отърваща нему не разви.Съвети , препоръки на врял и кипял в подобни ситуации ,дето сега Сейран се меси "неподготвена "

...А сега на трапезата .....бабаита Ферит..., стои като сланясало мушкато .
Нали беше сигурен ,за съжаление Сейран излезе права в притеснението си .
Въпреки "затвора " е в пъти по-мъдра  от Ферит .

Оставете го това , ама тя това  каза ,това направи ...ако Ферит не беше надробил тази попара с поведението си преди и след Сейран ,сега нямаше да стои като гърмян заек ...а нещата предстоят ....с незвестен край .

# 472

Оставете го това , ама тя това  каза ,това направи ...ако Ферит не беше надробил тази попара с поведението си преди и след Сейран ,сега нямаше да стои като гърмян заек ...а нещата предстоят ....с незвестен край .

И какво е направил Ферит толкова лошо?
Млад човек,с приятелка,която е съгласна да живее с него
И какво?
Откъде да знае,че ще го оженят за съвсем непознато момиче?
И ще се влюби в това момиче,което все още,когато е бил по-млад не е познавал?
И което момиче,беше наясно още от първия ден каква е ситуацията
И вместо още тогава да забрани на съпруга си,да говори с него,да го накара да разбере и почувства,че вече е има семейство,предпочете да го отпраща при бившата му приятелка,само и само да я остави на спокойствие.
До момента,в който започна да изпитва /не казвам любов,защото за мен това не е любов от страна на Сейран/ симпатия и реши да предяви правата си на съпруга започна такава атака,толкова грубо и неприятно държание,че не знам Ферит как се влюби в тази жена
И при все това непрекъснато,къде с подигравки,къде със злоба не даде на съпруга си нито за миг да се наслади на ново зародената любов.
При последната сцена,въпреки,че вижда в какво състояние е Ферит,тя го довърши по възможно най- жестоко обидния начин
И то,когато за първи път  Ферит постъпи правилно,когато отивайки при майка и щерка беше решен и се бори за брака си
Цитат от фейсбук-
"Честно казано,една любяща жена не може да каже на съпруга си,че няма да роди от него,знаейки колко той обича децата и как жадува за дете-тяхно-видя го как си играе с детето на Султан! Аз съм разочарована от Сейран,омръзнаха ми нейните крясъци,колкото и право да е имала"
Ако тя наистина,както твърди обича Ферит,не трябва,не бива,просто не е възможно да го обижда по този начин!

# 473
# 474
една неприятна новина,ако е истина
мамашите твърдят,че
Сериалът ни ще бъде съден за незаконно използване на музика в епизоди 1 и 4...

# 475
Човек , на който са "напълнили очите", изпитва гняв и яд и неволно от устата му излизат гневни думи. Почти е не контролеруемо.

# 476
една неприятна новина,ако е истина
мамашите твърдят,че
Сериалът ни ще бъде съден за незаконно използване на музика в епизоди 1 и 4...
Ооооф, и при тях с това земетресение се чудят  откъде да  изкарат пари.
Шербета  за насилие ,тука за музика , сега наред са танците ...

Абее ,Ферит-им  като е толкова невинен що му треперят гащите и ооффка и пъшка ...?!?!
Ааа, Хаттуч толкова дебелоока , как могли да направят това ...Айде ,ние за да си имаме ТЕМА да си пишем ,взехме че  дадохме Сейран на Ферит ,зер ...Корхан-ови ...Еееее, ние без алтън -гривни ...Joy, к'ви сме скръндзи...

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 20:50 от sofia26

# 477
Незная каква част от участниците в групата са родители и са чели  приказката за Лошата дума. Та там какво се казва " дълбока рана минава, но лоша дума не се забравя" ! Сейро прекали.

# 478

Heart Завиждам и , знае сценария Grinning

# 479

Heart Завиждам и , знае сценария Grinning

Сигурно затова се усмихва .. дано нещо хубаво да има в близко бъдеще 😂

Общи условия

Активация на акаунт