Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 411
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Marbellaa     , надежда  тука всяка оставете  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
Въобще не е прекалила Сейран ,каза ИСТИНАТА  ,а тя е ,че той мисли /л/ единствено за  себе си .
Много верни бяха и думите на Есме .

Не  да вдига ръка на Сейран , а да отиде при аГатА и да се  изповяда за всичко , да  потърси помощ ,която е нужна   най-вече на него .
Ако той нямаше такова поведение след като е вече със Сейрат ,това няма как да се случи.

Дефне каза на Гюлгюн ,че Корхан -ови са я взели за снаха ,за да е послушна и...май е  истина ...Орхан ходи по нощите , а тя си трае .
Това каза Гюлгюн  на  Ферит ,но нещо  удари на камък ...

# 482
VAL, като те прочета и от вътре ми идва да започна да адвокатствам на Сейран Joy Шегувам се.
Аз честно казано и на двамата се дразня, но и разбирам какво ги кара да постъпват така, не означава, че одобрявам. Ни Ферит се държи адекватно, ни Сейран. И двамата си казаха истини, и двамата пресолиха манджата.
Но Афра в този епизод игра уникално. Цялото й лице излъчваше такава агресия, но и Мерт беше като звяр срещу нея. Толкова млади,  а играят просто супер.
Нещо друго от фрага ми се губи, там където Сейран рисуваше някаква картина май на тях двамата в гората, но не го видях в епизода. Или вече бъркам?

# 483
И в епизода рисуваше Сейран, като се върна Ферит от джамията.

# 484

В епизода рисуваше някаква ваза май, а във фрага имаше гора и тях двамата. Не ми се търси.Може и да греша. То и Пелин имаше как целува ръка на Ифакат, но не го видях. Може пък в следващата да се съберат.

# 485

В епизода рисуваше някаква ваза май, а във фрага имаше гора и тях двамата. Не ми се търси.Може и да греша. То и Пелин имаше как целува ръка на Ифакат, но не го видях. Може пък в следващата да се съберат.
Нямам намерение да те убеждавам, но грешиш Sunglasses

# 486
# 487
Два пъти рисува тя в епизода.
Аз пък се възмутих, че Ферит не обърна внимание на рисунката 😁

# 488
М, той само до рисунки му беше чункю Grinning

За протокола да отбележа и аз, че според мен, Сейран този път прекали, много прекали. Много гнусни неща му каза, потресена съм от нея. (И го казвам, като по принцип съм на нейна страна)
Във Ферит има промяна, виждат го дори тези, които не го признават (Софи Stuck Out Tongue Winking Eye)
Дори и Сейран го вижда, не знам защо се държа така крайно. Ама за нуждите на сценария...
Според спойлерите, не ни очаква нищо добро следващия/следващите/ епизод/и/, за съжаление.

Изпълнение от Мерт Рамо, това момче играе като звяр Heart Eyes

https://twitter.com/uzaktaniyi/status/1642287813046435840

Афра също, но нейната Сейран не ме трогна в тази серия.

# 489
За Ферит не знам ама Мерт много се разбира с децата.

Хайде да ми изберете и песничка дала съм цели 7 дни

https://twitter.com/xblackrose95/status/1642417127431733249?s=19

Еви. МЕРТ МЕ ПРОБОЖДА НЯКЪДЕ С ИГРАТА СИ...
От дни търся правилния израз намерих го. От доста време не съм виждала толкова натурална игра на екран. Всичко да ти е ОК не е нормално.Афра я обичам но не ми въздейства така по нито един момент може би заради грубоста на Сейран сега хептен я отписах

Рисунката на Сейран
Те двамата той по напред с една крачка тя сякаш го следва за да го хване и тук идваме на песента на Гюлдияр
Нека моето сърце тича след теб
Спойлер с рисунката че Сейран ще се бори за Ферит и за брака им.

# 490
Във Ферит има промяна, виждат го дори тези, които не го признават (Софи Stuck Out Tongue Winking Eye)
Дори и Сейран го вижда, не знам защо се държа така крайно. Ама за нуждите на сценария...

Единственото, което вижда Сейран е Пелин.Така мисля аз...
Издълба върху камък нейното име и то ще остане там, дори и след като въпросната си тръгне.
Сейран, доста забатачи психиката си. Момичето, което мечтаеше за свобода и независимост, сама си сложи окови. С оглед на времето си мисля, че работата с Ефе (за която толкова трудно се пребори) щеше да е добър ход за нея. Най малкото щеше да има с какво да се занимава и да се чувства удовлетворена. Щеше да води социален живот, да гони ангажименти, да рисува модели, а не картини на нея и Ферит. Работата щеше да е лично пространство, което да я вади от обсебващата семейна среда. С работа щеше да разсейва негативните мисли, тревожността, страховете, които я превземат напоследък. Щеше да използва фантазията си за нещо полезно, вместо да рисува несъществуващи картини на мъжа си с други жени.
Много ме е яд, че се постави в такова положение.
Ако избра  да остане в къщи, за да потръгне брака й, то зверски се проваля.
Както вече писах, за мен Сейро остана заседнала между страхът от миналото и тревогата за бъдещето. Изцяло пропуска настоящия момент. Ето защо мисля, че тя наистина не вижда промяната във Ферит, недоверието към него й разказва друга история- всичко е камуфлаж. Това недоверие и несигурност, според мен, отдавна преминаха границите на нормалното, което на моменти я прави обсебваща и неадекватна. Тя, дори не дава вид да забелязва как Суна буквално се гърчи на срещите с кандидат зетя. Вероятно се заблуждава, че е само притеснение или е толкова погълната от собствените си неволи, че пропуска да види същественото.
Както пропуска да забележи и разликата във Ферит от преди и сега.

Силно впечатление ми направи признанието пред Ферит, че го ревнува. Преди да се реши да признае любовта си, тя призна ревността. А ревността е чувство, което върви ръка за ръка с любовта, но е на точно същото разстояние от омразата. Чувство по средата на две крайности, точно както нашата героиня.

# 491
Дидон, гласувах за Didi sen seç Stuck Out Tongue Winking Eye но иначе съм за Resimler Hayaler

На Сезен е много изтъркана от употреба, а Теоман не знам защо, но го свързвам винаги със ЗейКер Heart

# 492
  • Яко в Матрицата...
Гласувахте ли? Ако не сте, отидете да го направите... Че ми писна да ходя да гласувам Grinning

Какво ги мислите СейФер? Всичко ще е точно Hands V Значи не съм чела нищо тия два дни, но мога да ви кажа какво ще стане. Феро ще иде или да се напие, или при Пельо да му спасява егото. Във фрага се бие с Абидин. Или Абидин нещо го поучава, или е научил за АбСун и явно не му харесва идеята да му става баджанак. Змии 1,2,3 ще продължат да плетат някакви интриги, ще има среща Зеррин-Кязъм, само той не е посветен в историята. Не може да така да го пренебрегваме. И ... Сейран пак ще е потърпевшата - физически, психически и словесен тормоз. Не вярвам Ферит да се намеси в семейните дела на Шанлъ. Но той така или иначе знае за какво иде реч, колко пъти я заплашва с баща ѝ. Той тича да спасява само Пельо, жена му може и сама да се оправи. Сейран ще иска сигурно да се разведе, ама това не е в плановете на Кязъм. И ще е принудена да се върне в конака-кафез. Ще има пак яко кавги между младите и сигурно в 29-30 епизод най-накрая ще се вземат, че нали постите ще свършат дотогава... И мутлу сон Wink

# 493
Гласувахте ли? Ако не сте, отидете да го направите... Че ми писна да ходя да гласувам Grinning

Какво ги мислите СейФер? Всичко ще е точно Hands V Значи не съм чела нищо тия два дни, но мога да ви кажа какво ще стане. Феро ще иде или да се напие, или при Пельо да му спасява егото. Във фрага се бие с Абидин. Или Абидин нещо го поучава, или е научил за АбСун и явно не му харесва идеята да му става баджанак. Змии 1,2,3 ще продължат да плетат някакви интриги, ще има среща Зеррин-Кязъм, само той не е посветен в историята. Не може да така да го пренебрегваме. И ... Сейран пак ще е потърпевшата - физически, психически и словесен тормоз. Не вярвам Ферит да се намеси в семейните дела на Шанлъ. Но той така или иначе знае за какво иде реч, колко пъти я заплашва с баща ѝ. Той тича да спасява само Пельо, жена му може и сама да се оправи. Сейран ще иска сигурно да се разведе, ама това не е в плановете на Кязъм. И ще е принудена да се върне в конака-кафез. Ще има пак яко кавги между младите и сигурно в 29-30 епизод най-накрая ще се вземат, че нали постите ще свършат дотогава... И мутлу сон Wink

Само в частта със спасяването не съм съгласна,Рени
Ще тича в галоп да спаси любимата си,Феро бей
И на двамата им идва много и на Ферит и на Абидин
Сега Абидин и да иска не може да се вижда със Суна,след като се прибраха при баща им
Та ще видим кой и защо предизвиква боя

# 494
Ренку Kissing Heart Напоследък обаче Ферит е изложен на психически и словесен тормоз Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека бъдем честни към момчето, което е готово за конструктивен диалог. Не я обиди с нищо в последната серия, не каза нито една лоша дума.

Общи условия

Активация на акаунт