Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Яко в Матрицата...
Еве Kissing Heart, добре си го написала - в последната серия Wink Плаща за грешките в миналото. Това е животът, човек рано или късно плаща за нещата, които е извършил. Затова човек много трябва да внимава какво прави.

И двамата не са добре, но както вече писах - ще ги съберат за няма и две-три серии.

Вал, дано да бъркам и Ферит да защити Сейран...

# 496
Цитат
Ренку Kissing Heart Напоследък обаче Ферит е изложен на психически и словесен тормоз Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека бъдем честни към момчето, което е готово за конструктивен диалог. Не я обиди с нищо в последната серия, не каза нито една лоша дума.
Ма, Еве, то нямаше и нужда да й говори обиди. Достатъчна е началната сцена. За финала въобще не е необходимо да се говори. Те това е психически тормоз, словесният на Сейран е в отговор.
Джули, аз съм съгласна с поста ти, с изключение на последния абзац, касаещ ревността. Тя не е средина между любов и омраза (с тия средини между две крайни чувства се е занимавал още Аристотел и ги е нарекъл добродетели; например: средината между прахосничество и скъперничество е щедростта.) Ревността произтича от чувството на собственост върху човек.

# 497
Ренку Kissing Heart Напоследък обаче Ферит е изложен на психически и словесен тормоз Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека бъдем честни към момчето, което е готово за конструктивен диалог. Не я обиди с нищо в последната серия, не каза нито една лоша дума.

Не само последната серия от доста време е спрял да я обижда вече
Егото на Ферит е победено от сърцето му

Снимки в Маслак днес
Хатуч, Кязъм, Есме, Суна, Сейран и Ферит

Въх какво ли решава великото народно събрание?

Ако не са феновете на какво ще се смеем?

# 498
Съгласна съм, Рени, но защото написа, че пак Сейран ще е потърпевша в трите вида насилие, с което пък не съм съгласна. А ако е потърпевша в следващите епизоди, Ферит няма да е пряко виновен. Сейран действа и много на инат, по мое мнение. Тръпки ме побиха от нея в последната сцена, още не мога да се отърся от впечатлението. Просто не можа да намери още по-обидни думи, и това щеше да направи. Много е зле това момиче.

Кате, относно първата сцена, Ферит беше подмамен да отиде там, за да не научи  майка Есме, не е виновен за мен и не е отговорен. Зерин както повика Сейран, така е повикала и него. Ферит каза на Сейран - той ги познава по-добре и ако се наложи, може да ги убеди някак. Искаше и да се върнат двамата и да говорят заедно съз Зерин, Сейран не се съгласи.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 13:26 от Еванджелин

# 499
Ние се тюхкаме за рейтинг

АфРам мислят за конкуренцията.
Аферим е това е колегиалност.

# 500
  • Яко в Матрицата...
Еве, само сцената с Кязъм, в която си сваля колана е пълна и с трите вида насилие, не е ясно какво още ще ни покажат.

И двамата са зле, не знаят как да се спрат като са ядосани, гневът им няма лимити. И много добре знаят слабите места на другия и удрят там най-силно. Не оправдавам Сейран, но сме наясно защо реагира така. Ферит може да твърди "аз не съм казал нищо", но не е така и зрителите помнят какво е разказвал на Пелин. Ифакат просто запълни картинката за Зериин.

Обаче не видях някой тук да пише за насилието, което Зеррин упражни върху Есме... Мисля, че това е много по-страшно. Мен тогава ме побиха тръпки.

Диди, ще са колегиални, защото те трябва да са следващите наказани...

# 501
Аз срещнах нещо като теория което би избили рибата ако го покажат и 5.серии като Шербета да сме спрени ще ни е малко обаче.
Но каква сцена би станало само...

# 502
Тук не мога да се съглася. Ревността е болест, плевел в една любов. Човека не е притежание на друг човек. Това, че го ревнуваш показва само собствената ти неувереност и недоверието ти в отсрещния, а не любов. Любовта е доверие, любовта е свобода.....
Във Ферит има промяна, виждат го дори тези, които не го признават (Софи Stuck Out Tongue Winking Eye)
Дори и Сейран го вижда, не знам защо се държа така крайно. Ама за нуждите на сценария...

..... А ревността е чувство, което върви ръка за ръка с любовта.....

# 503
Не съм гледала последния епизод ( надявам се, че днес ще има превод или пък когато и да е 😊), но от коментарите ви разбрах, че Сейран е изпаднала в тотална истерия, гарнирана с много обидни думи.
Според мен сценария се промени в тази посока, защото въпреки канските усилия на много хора, реномето на Пело/Буче не можаха да го вдигнат и решиха да развалят образа на Сейран. Насочиха гнева на зрителите от Пело и Ферит към тази, която обираше положителния вот на феновете.
Няма да се учудя, ако след няколко серии започнат да избелват и Ифакат.

# 504
Хаха, о то Бучето какво да го коментира човек , и със сценарий и без то е толкова
бездрано, че не си струва да се хаби човек за нея. Като гледаш епизода ще разбереш за какво ти говоря. ( Гонейки Ферит размахваше треперещ пръст, но дори и това не можа да изиграе)
Друго не можах аз да разбера, що за майка е Зерин, да буташ детето си там където е ясно, че няма да получи любов, само за да задоволиш моментното желание на отрочето си....
Хубаво ,Ферит ще се разведе и ще се ожени за Пелин и после какво..той ще си кръшка, тя ще си ридае в стаята и Зерин като майка ще е много щастлива ли?
Не съм гледала последния епизод ( надявам се, че днес ще има превод или пък когато и да е 😊), но от коментарите ви разбрах, че Сейран е изпаднала в тотална истерия, гарнирана с много обидни думи.
Според мен сценария се промени в тази посока, защото въпреки канските усилия на много хора, реномето на Пело/Буче не можаха да го вдигнат и решиха да развалят образа на Сейран. Насочиха гнева на зрителите от Пело и Ферит към тази, която обираше положителния вот на феновете.
Няма да се учудя, ако след няколко серии започнат да избелват и Ифакат.

# 505

Друго не можах аз да разбера, що за майка е Зерин, да буташ детето си там където е ясно, че няма да получи любов, само за да задоволиш моментното желание на отрочето си....
Хубаво ,Ферит ще се разведе и ще се ожени за Пелин и после какво..той ще си кръшка, тя ще си ридае в стаята и Зерин като майка ще е много щастлива
Тя вече е на фаза-щом дъщеря ми няма да е щастлива,то и Сейран няма да е щастлива!

# 506
Тук не мога да се съглася. Ревността е болест, плевел в една любов. Човека не е притежание на друг човек. Това, че го ревнуваш показва само собствената ти неувереност и недоверието ти в отсрещния, а не любов. Любовта е доверие, любовта е свобода.....

Говориш за пълноценна, зряла любов, която не е нашият случай.
Ако в една млада връзка между тепърва опознаващи се и напасващи характери няма и капка ревност, тогава определено има проблем според мен. Ревността не е порок, когато е деликатна в умерени, приемливи количества, напротив. Мисля, че би била чудесен стимул и катализатор за промени в положителна посока. Тоталната липса на ревност, понякога лесно може да се сбърка с безразличие, което също не е ОК.
Разбира се всичко е полезно в умерени граници. Когато чувството започне да изпъква, доминира, тогава е голямата драма и се получава обратният ефект. Уж се опитваш да го задържиш, а той се отдалечава отвратен от обсебващото ти поведение.

Джули, аз съм съгласна с поста ти, с изключение на последния абзац, касаещ ревността. Тя не е средина между любов и омраза (с тия средини между две крайни чувства се е занимавал още Аристотел и ги е нарекъл добродетели; например: средината между прахосничество и скъперничество е щедростта.) Ревността произтича от чувството на собственост върху човек.

Средина, не, но чувство застанало по средата между другите две и взело по нещо от тях-  да. 
Специално Сейран така я възприемам.
Тя е влюбена във Ферит, но и истински го ненавижда (мрази) за начина, по който я кара да се чувства.
Това е омраза!

Също така, тя истински ненавижда (мрази) жените, за които знае или подозира, че са или са били обект на негов интерес. (Султан, Пелин). За нея е абсолютно неприемлива мисълта, че Ферит ще отиде да говори с Пелин, пък даже и, за да я разкара.
Това също е омраза.

Докато я нямаше любовта я нямаше и ревността и омразата. По скоро се отнасяше подигравателно към Пелин и Ферит. Нямаше чувство за собственост, въпреки че това бе съпругът й (желан или не), не мисля че е водещо в ревността й и сега.
Но може и да греша в преценката си. Гюлсерен е хубаво да прави включвания от време на време Smirk

# 507
Знаете ли какво си мисля щом върви на зле може още по зле
Емир К го казваше от дъното има и по голямо дъно ако ще копаем предлагам Юсуф да целуне Сейран и Ферит са види... 🤷‍♀️😂🤦‍♀️
Сейран 70 процента го гледа с омраза 20 нормално и 10 с любов...

# 508
Ревнивия винаги ще защити ревността за него това да не ревнуваш е равно на безразличие съгласна съм , но не всеки изпитва ревност.
Какво е ревноста всъщност, а ?  🤔
Да ровиш в телефона на партньора, да забраняваш да излиза с приятели за да има време за теб, да не ходи на фитнес за да не го заглеждат други,да мразиш бившите му защото...дори не знам защо някой може да мрази бивша, ако тя наистина е такава ( в нашия случай знам ! - далеч не е бивша...) говоря за наистина бивша. Всичко това не е ли товар за партньора ти.
Както е и товар свръх очакванята към него за промяна, за кариерно израстване, за очакваня той да бъде такъв, а не онакъв....всичко това е поредния товар в раницата на връзката.
Препълнената раница от очакваня или превръща единия партньор в червей, потрупан от тежеста на очакванята или избива ( захвърля непоносимата тежест)  и настъпва неизбежната раздяла.
За мен товара на Ферит му дойде в повече и в следващия епизод очаквам старото му аз.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 17:33 от Ela1

# 509
Режисьорът на сериала #РИБАРЧЕ- Бурджу Алптекин, актьорите Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир също се обявиха срещу цензурата на сериала #БОРОВИНКОВ ШЕРБЕТ  и решението за спиране на излъчването за 5 седмици.

Подкрепа от Нургюл Йешчилчай и Озге Гюрел към екипа на сериала #Боровинков шербет след решението на RTÜK

Общи условия

Активация на акаунт